Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir mėnesinės

daba tik prisiminiau kad drauges mama kai jos laukes mmm turejo iki 3men ir sake buvo gan gausios unsure.gif
Atsakyti
O as vis galvoju, koks ten tas testukas BIOCARD? jo LT yra? kaip jis atrodo?
Atsakyti
sveikos, noriu ir as pasidalinti savo isgyvenimais. Planuojame vaikiuka, taigi menesines velavo 13 dienu, pasidariau du testus, pirmas 7 dienu, rode neigiama, dar po 10 dienu pasidariau jau buvo vienas, su vos iziurima maza antra linijele, bet pradejus 13 dienu, as susirgau. Argi gali menesines tiek veluot? O gal vis delto pasidaryt testuka? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2007 09 01, 22:52)
sveikos, noriu ir as pasidalinti savo isgyvenimais. Planuojame vaikiuka, taigi menesines velavo 13 dienu, pasidariau du testus, pirmas 7 dienu, rode neigiama, dar po 10 dienu pasidariau jau buvo vienas, su vos iziurima maza antra linijele, bet pradejus 13 dienu, as susirgau. Argi gali menesines tiek veluot? O gal vis delto pasidaryt testuka? verysad.gif

o gal tu blogai paskaiciavai O diena? Gal ne mm velavo 13 dienu, bet praejus po O 13 dienu susirgai? tada labai viskas graziai susidelioja ir viska normalu. Nors nezinau del tos linijos. Man irgi rodo vaiduokli, bet va BT krenta ir teplioti pradejo, tad.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2007 09 01, 22:52)

tikrai gali tiek veluot rolleyes.gif
Atsakyti
bet tai ciklas iseina 43 dienos, ir buvo ziauriai skausmingos verysad.gif kazko labai jau nejaukiai jauciuos, sirdele nenumaldomai skauda. ax.gif
Atsakyti
sako jei jauti kazka negero-geriau pasidaryti testuka... mane irgi gal pries menesi viena karta supykino,nors buvo labai karsta diena,bet paskui lyg viskas ir gerai smile.gif nors ir nesimylejom,tik vaikinas gulejo ant manes,bet kai yra visokiu mitu,tai nerimas pradejo griauzti... sulaukiau menesiniu pagal grafika,bet jos buvo ne tokios kaip visada 3-4 normalios dienos,o paskui tik tepimas,o tik 2dienos...gal del to,kad sportavau??? blink.gif po ilgos nefizines veiklos??? g.gif verysad.gif na visdelto nerimas nedave ramybes,tad mazdaug pries savaite pasidariau after10 testuka su rytiniu slapimu,tai iskart parode I juostele... bet kai paskaitau jusu nuomones,kad after10 testukai nejautriausi,tai uzklumpa depresija,nors jokiu kitu jusu isvardintu pozymiu nera... tad dabar dar laukiu artejanciu mmm,kurios turetu buti mazdaug po 2savaiciu,nes vel aktyviai nesportuoju,tad gal viskas pas mane susitvarkys,nezinau net ka galvoti... jaudulys uzklumpa tiek visko forumuose prisiskaicius (ne is gerosios puses)... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
gal ir gerai sakai, visdelto kad ir sergu reiks pasidayt testuka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2007 09 01, 15:23)
O as vis galvoju, koks ten tas testukas BIOCARD? jo LT yra? kaip jis atrodo?

as esu ji pirkusi camelia vaistineje, ji galima daryti bet kuriuo paros metu.
Atsakyti
Kai prisikaičiau šitos temos, tai visą laiką po mm pasidarau dar vieną testuką ax.gif (viltis miršta paskutinė biggrin.gif , nors maniškės būna tokios, kad neįtikėtina, jog galėjo kas nors dar likti..) ir dar ypač po to, kai mano mama papasakojo, kad manęs laukiasi, pastebėjo, galima sakyt, pajutusi judesius pilve biggrin.gif nes iki 3 mėn normaliausios mm buvo, nieko net neįtarė, kol tėtis nepajuokavo, kad pilvas kazkaip keistai suapvalėjo

O kad vasarą daug kam ciklas išsiderina, pailgėja, tai nieko nuostabaus, Mano organizmas pvz labai jautrus visokiems nepavalgymams, bet kai taip karšta šią vasarą buvo, tai valgiau tik per prievarta ir po nedaug..
Atsakyti
QUOTE(datu @ 2007 09 03, 15:39)
Kai prisikaičiau šitos temos, tai visą laiką po mm pasidarau dar vieną testuką  ax.gif (viltis miršta paskutinė biggrin.gif , nors maniškės būna tokios, kad neįtikėtina, jog galėjo kas nors dar likti..) ir dar ypač po to, kai mano mama papasakojo, kad manęs laukiasi, pastebėjo, galima sakyt, pajutusi judesius pilve  biggrin.gif nes iki 3 mėn normaliausios mm buvo, nieko net neįtarė, kol tėtis nepajuokavo, kad pilvas kazkaip keistai suapvalėjo

O kad vasarą daug kam ciklas išsiderina, pailgėja, tai nieko nuostabaus, Mano organizmas pvz labai jautrus visokiems nepavalgymams, bet kai taip karšta šią vasarą buvo, tai valgiau tik per prievarta ir  po nedaug..

na, kad kaip tik as daugiau pavalgau ir svorio truputi priaugau blush2.gif
Atsakyti
o gal zinot kuri,kiek mazdaug procentu moteru per nestuma serga mmm???
o kiek pykina??? nes man jau irgi pradeda vaidentis visokie pozymiai... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti