Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis - 25 tema


 ! 
Necituokite nuotraukų ! Visos žinutės, kuriose paliktos cituojamos nuotraukos, bus trinamos be išankstinio perspėjimo !
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 03 21, 20:22)
niekad nemaciau doh.gif  prie kitu serveteliu sudetos buna ?


As perku bazej Klp 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 03 22, 00:06)
As perku bazej Klp 4u.gif

kurioj vietoj? kur pardavineja visokia tara?
Atsakyti
Dariau torciuka sunelio gimtadieniukui, gavosi skanus ir labai gaivus thumbup.gif
user posted image
Pirktiniu biskvitu,
‎500gr maskarpones surio,
400gr naturalaus jogurto,
200gr grietineles
ir 20gr zelatino,kuri reikia isbrinkinti 100ml vandens salto ir ant mazos ugnies kaitinant istirpinti. palikt,kad atvestu. Tada gritinele suplakti iki standzios mases su 100gr cukraus. I sita mase deti mascarpone ir jogurta,ispausti 1citrinos sulciu ir viska suplakti. I isplakta mase pilti pamazu zelatina ir maisyti. Su sita mase pertepti biskvitus. As tarp pertepimu dejau bananus ir braskes. Kas liko aptepiau torta ir i saldutuva smile.gif Viskas smile.gif
Skanaus 4u.gif
Atsakyti
londonas, koks gaunasi kremo skonis? Gal toks kaip cheescake? ar labiau zelatininis? I geriau palaukti kokias 6 valandas iki valgymo, kad viskas susigertu?
Atsakyti
Nieko naujo...tiesiog grietiniečiai 4u.gif

Tešlai:
400 g miltų
75 g cukraus
100 g sviesto kambario temperatūros
1 didelis kiaušinis
100 g grietinės
biški druskos
1,5 šaukštelio kepimo miltelių

Įdarui
250 g varškės
2 šaukštai cukraus
1 kiaušinis
1 šaukštas miltų
vanilinio cukraus pagal skonį

Įdarui tiesiog sumaišome visus produktus.
Tešlai:
Sviestą išsukame su cukrumi.
Kiaušinį išplakame ir sumaišome su grietine ir druska.
Sujungiame sviesto bei kiaušinio/grietinės mase.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais,persijojame ir atsargiai sujungiame su sviestine mase.
Labai svarbu nepermaišyti...
Tešlą iškočiojame apie 0,5 cm storio ir išspausti paplotėlius.Tam panaudojau nemažą puodelį...
Uždedame šaukštą įdaro ir uždengiame kita puse.
Kraštų nereikia stipriai užspausti,tiesiog uždengti kad varškės nesimatytų .
Sutepame su kiaušinio plakiniu ir kepame 200 С orkaitėje apie 20 minučių kol mūsų grietiniečiai gražiai pagels.


user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 21, 23:21)
kurioj vietoj? kur pardavineja visokia tara?


As perku Gargzdu aibej", ten visokiu tortiniu, dezuciu plastmasiniu yra. ZInai kur yra?

QUOTE(Elena @ 2011 03 22, 08:42)
[color=darkviolet]Nieko naujo...tiesiog grietiniečiai  4u.gif



Elena, tu sazines turi???? Nuo pat ryto toks geris. Ar butu galima pora pastu i Klp atsiusti? essen.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 03 22, 10:08)

Elena, tu sazines turi???? Nuo pat ryto toks geris. Ar butu galima pora pastu i Klp atsiusti? essen.gif



Keila,aš visada kantriai tyliu kai pati mietais skanumynais lotuliukas.gif
Kad išdalinau jau viską bendradarbiams blush2.gif Teks kai tik važiuosiu į Klaipėdą kepti lotuliukas.gif
Atsakyti
gargzduose tai nezinau nieko.
o gal kas zino ar Klaipedoje yra kartoniniu tortu dezuciu,niekur nerandu. Klaipedos kartonas neturi
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2011 03 22, 10:14)

Keila,aš visada kantriai tyliu kai pati mietais skanumynais  lotuliukas.gif
Kad  išdalinau jau viską bendradarbiams  blush2.gif Teks kai tik važiuosiu į Klaipėdą kepti  lotuliukas.gif


Tik pries vaziuojant i Klaipeda ispek, kad speciau nupirkt kokio laipsninio gerimo ir orkestra uzsakyciau biggrin.gif

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 22, 10:17)
gargzduose tai nezinau nieko.
o gal kas zino ar Klaipedoje yra kartoniniu tortu dezuciu,niekur nerandu. Klaipedos kartonas neturi

Cia ne gargzduose, ci tik taip vadinasi. Vaziuoji i baze pro Klaipedos duona, kai pravaziuoji pro vartus bazes, laikykis siek tiek kairiau, pravaziuosi "linksmuosius kalnelius" ir berots zalias pastatas tai ir bus ta firma, priesais ja bus kazkokia parduotuvele su vaisiais, saldainiais. Tai toj aibej tik plastmasines tortines, o kur kartoniniu tai irgi nzn g.gif
Atsakyti
QUOTE(MissBraske @ 2011 03 22, 06:33)
londonas, koks gaunasi kremo skonis? Gal toks kaip cheescake? ar labiau zelatininis? I geriau palaukti kokias 6 valandas iki valgymo, kad viskas susigertu?

Skonis panasus i cheescake gal biskeli g.gif Siaip jauciasi maskarpone ir rugstele nuo naturalaus jogurto ir citrinos sulciu. Dar kaip vaisiai biskvitus perdejau,tai labai gaivus toks isejo thumbup.gif Tik aisku kaloriju tai nemazai jame ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2011 03 22, 11:48)
Tik pries vaziuojant i Klaipeda ispek, kad speciau nupirkt kokio laipsninio gerimo ir orkestra uzsakyciau biggrin.gif
Cia ne gargzduose, ci tik taip vadinasi. Vaziuoji i baze pro Klaipedos duona, kai pravaziuoji pro vartus bazes, laikykis siek tiek kairiau, pravaziuosi "linksmuosius kalnelius" ir berots zalias pastatas tai ir bus ta firma, priesais ja bus kazkokia parduotuvele su vaisiais, saldainiais. Tai toj aibej tik plastmasines tortines, o kur kartoniniu tai irgi nzn g.gif

a,tada ja zinau drinks_cheers.gif
Atsakyti