Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriška nuojauta

QUOTE(Moonte @ 2014 03 06, 19:52)
drinks_cheers.gif

Tuomet pirmu atveju reikejo prideti, jog vyras su penkiamete dukra isvaziavo i komandiruote ir jai matant pasimylejo su kita moterimi. Cia irgi dramatizmas.

ne dramatizmas, o baudžiamoji byla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 03 06, 21:00)
ne dramatizmas, o baudžiamoji byla smile.gif

Del samongingai pagalbos nesuteikimo irgi rodos kazkas gresia ax.gif
Atsakyti
Yra, quick google ir randam LR BK 144 str., palikimas gyvybei pavojingoje padėtyje.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 03 06, 15:56)
o kaip tu pakeistum situaciją, kuri jau įvyko? Tarkim, ateina ir pasako - žinai, buvai neištikimas/-a. Na, ir kaip gi tu pakeistum tą faktą, ad neištikimybė jau įvyko:
- arba išsiskirtum;
- arba susitaikytum.
Dėl ko kuriamos temos, kaip pamiršti/atleisti neištikimybę, kaip išsaugoti šeimą ir t.t. Dėl to, kad to, kas įvyko - nebepakeisi.

bet ir tavo pasisakymais nelabai seimos issaugosi. jei man taip atsitiktu, pagalvociau, kad mano meilei as visai nerupiu. daryciau ir daryciau taip. tik spek nukelineti nuo meiluzes. o palyginimai su mirtimis, tai isvis nesamone. galima dar kitaip sugalvot. jei reiktu rinktis, ar vaiko mirtis? ar mylimosios isdavyste? aisku pairinkciau isdavyste. galima sugalvot visokiu palyginimu, bet tai nesamoningi palyginimai
Atsakyti
kiek temų sukurta apie neištikimybę, o vieningo atsakymo - kaip ir ką daryti, nėra. Dalinamės požiūriais ir mintimis, patirtimis ir modeliuojam situacijas. Atsirenkam, ką galim pritaikyti, o kas visai nepriimtina. O tu nori ko? Dievo apreiškimo?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 03 06, 19:55)
tu cia rimtai?  g.gif prasom, be penkiu doleriu galiu isvardyti:
1. Tik ka gimusio vaiko laidojimas;
2. Zinojimas, kad tavo be penkiu minuciu suzadetinis/vyras serga reta liga, santykis 1 : 59.000  Vienintele lietuvoje moterele jau siuo metu mirusi, taigi, kaip jau ir nebera serganciu daugiau tokiu sindromu visoje Lietuvoje.
3. Vaiko gimimas su igimta negalia; jo gydymas uzsienyje.
4.patekimas i avarija, isgyvenimas - vos per plauka.
5. keliu artimu zmoniu-draugu palaidojimas.
6. grasinimu susidorojimu patyrimas, savotiska transo busena, kuomet suvoki, kad policija yra bejege, jei neturi babkiu ir negali samdytis "asmens sargybinio" 24/7.
7. reali pagalba artimam zmogui ir realus planai kaip isgyventi - kuomet jam irgi grasinama susidorojimu;
8. tam tikri moraliniai veiksniai, kuriuos apsisprendi priimi ir rizikuoji prarasti PAJAMAS, posta... ne viduramziai, bet...
ar dar reikia testi?
Be manes kitos dar simtus prirasys...
real life.
Papildyta:

zaviuos tavim...tiksliau tavo intensija....nes realiai, tai net nezinai, kaip ten tau butu...

Given , pradžia buvo apie neištikimybę , kad neištikimybė neskaudintų g.gif Nėjo kalba apie palyginimą, kas skaudžiau, ir rinktis juk gyvenime turėti vyrą šalia gyvą, bet neštikimą arba negyvą, bet ištikimą, niekas nevertė biggrin.gif
Nebenorėjau veltis į diskusijas, nes Cicios paraše yra, kad jai reikalingos teigiamos emocijos.
Nežiūrint į amžių, išgyventus metus ,užgyventus vaikus ir turtus, nežinome kaip kuri pasielgtume vienoje ar kitoje situacijoje. Nėra tokio recepto, nei laimingam gyvenimui, nei žaizdų išsilaižymui g.gif
Buvau skaičiusi straipsnį, kaip moteris sužinojo apie vyro neištikimybę per savo mamos laidotuves. Tada , kai jai reikėjo ypač palaikymo, pamenu ji rašė, kad jai ypač sunku, nes vyras išdavė ją tokiu momentu. Palaidojo mamą, tai lyg ir skaudžiau būt negalėjo, bet skaudėjo g.gif

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 03 06, 19:14)
O penkiametis vaikas čia prie ko? Kam jį kišti į situacijas? Bet kuri situacija susijusi su vaiku, moteriai bus aštresnė, skaudesnė. Todėl, nereikėtų jo čia paminėti.  mirksiukas.gif

Tiesiog suradau kuo vyro ir moters "blogumas" skiriasi:

Daugelyje kultūrų vyrams ir moterims akcentuojami skirtingi geidžiami atributai: vyrai - drąsūs, moterys - tyros. Jei užpultų kas porą, ir vyras už moters slėptųsi, daug kas tuo nepatikėtų, klaustų: kaip taip vyras gali elgtis? smile.gif Tas pats su neištikima moterimi: kaip taip gali būti? Berniukui augant, viena iš sužinomų gyvenimo tiesų yra tai, kad Kalėdų senelio nėra, o kita, kad moterys nė velnio netyresnės už vyrus smile.gif

Jeigu minetoje sutuacijoje moteris permiegotu ir moteris nuo uzpuoliku pasisleptu, bet kuris vyras pasakytu, kad pirmas variantas blogesnis. Jei tai padarytu vyras (kaip pradineje situacijos), tai vyriskas poziuris butu i neistikimybe kur kas svelnesnis, negu i bailuma - antru variantu vyru akyse toks padaras zemiau siuksles butu.
Darykit isvadas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukas2: 06 kovo 2014 - 21:24
QUOTE(Kaligula @ 2010 12 29, 10:40)
Mielosios, ar turit stipria nuojauta? Daznai ji pasitvirtina?

Tai aisku,kad turim.
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2014 03 06, 14:46)
Noreciau paklausti moteru, kas jums butu baisiau/bjauriau/nemaloniau - ar vienodo nuosmukio situacijos tai yra:

1. Vyras komandiruoteje permiega su kita moterimi.
2. Uzpuolus, vyras pasprunka, leisdamas chuliganams skriausti savo moteri ir jos penkiu metu vaika.

Vienu atveju skauda emociškai, gali peraugt į fizinį skausmą.
Antru atveju skauda fiziškai, o paskui ir visapusiškai.

Abiem atvejais skaudu ir nepalyginama.
Ir kodėl nėra trečio varianto, kur nereiktų kentėt?
Pvz., mano moteriška nuojauta man sako, kad savo vyru galiu bet kokioje situacijoje pasitikėti, nes pati pasitikiu savim. .bent a priori..

Šiaip sau pasvarstau, jei mano vyras man rūpi, aš iki neištikimybės ar pasprukimo pajuntu, kad kažkas tarp mudviejų yra ne taip ir stengiuosi aiškinti bei užbėgti tam už akių.. Jei man tas vyras pabodęs ir truputi dzina, kaip jis gyvenime jaučiasi, aiškus reikalas, kad ir nuojautos dėl jo aš neturiu, nes man tai nėra įdomu. O skaudu ir šlykstu dėl išdavystės iš egoistinio intereso savo asmenybės didybei, kad kaip taip MANE???
Hm.. kodėl gi ne?..
Atsakyti
net ne moterišką, o "šunišką" turiu. o kartais gaila, norėčiau kai kurių dalykų nežinot.
Atsakyti
hei moterys noriu patarimo, na tokia situacija kiek keista bet taip jau nutiko, zmogelio praktiskai nepazistu, jo darbineje aplinkoje tik valana teko bendrauti , na ir ka pajutau jam simpatija, man pasirode kad jis man irgi , (bendravome gyvai valanda)

po 2 men radau ji internete na ir pakvieciau i draugus, tiesa ta kad po kurio laiko jis mane is draugu ismete , kaip galvoju del vieno paveiksliuko - manau izizeide- dabar tap manau, o pirmai galvojau ismete ir kas, nors aisku man buvo labai liudna del to , nes vedina simpoatijos internete ji susiradau.

praejo trys menesiai po ismetimo jauciu kad kakas mane prisimena , paemiau ir parasaiu tam zmogui nesintuicija man sake kad cia jis, jis atsisauke bet i mano klausimus a cia jis prisimena mane - jis neatsake,... nesuprantu ar kad jis jaucia kazka irgi - todel bijo pasakyt, bijo kad cia jis prisimena mane, nors kas cia tokio , .. tuo paciu kai klausinejau ar ciajis, pakvieciau ji vel i draugus bet jis kvietimo ir nepriieme.. dar po mano tu klausimu , ir uzblokavo..
bet impulsus vistiek tuos jauciu ir negaliu suprasti kodel taip yra jei jaucia simpatija juk gali parasyti - galejo kazkaip issisukti na ir pasakyti , issirutulioti graziai is to mano tiesmuko klausimo ,

esme ta kad impuslsus jauciu , intuicija man sako kad cia jis... bet kodel jis taip elgiasi...

noreciau jam vel parasyti bet nzn net kaip ir pradeti dabar jei paciai ... wink.gif
Papildyta:
atrodo paimciau ir pamirsciau bet kaip sakiau jauciu dar iimpulsus tuos ir nebezinau kaip elgtis... ir uzsimirsti neina per juos.

beje jam buvau uzsiminus kad paveikslelis del kurio galimai ismee is draugu nieka nebuvo skirtas ---

kaip elgtis , ar kaip elgtumetes?
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2014 06 23, 21:38)
* po kurio laiko jis mane is draugu ismete

* pakvieciau ji vel i draugus bet jis kvietimo ir nepriieme.. 

* ir uzblokavo..

**kaip elgtis , ar kaip elgtumetes?

*Na kam gi jus zmogu be reikalo persekiojate doh.gif Jeigu noretu bendrauti- bendrautu. Nebendrauja- vadinasi nenori, visa kita tik jusu fantazijos vaisius cool.gif

**baigciau persekioti ir pamirsciau mirksiukas.gif
Atsakyti