Įkraunama...
Įkraunama...

Moteriška nuojauta

QUOTE(Kukas2 @ 2014 03 06, 15:46)
Noreciau paklausti moteru, kas jums butu baisiau/bjauriau/nemaloniau - ar vienodo nuosmukio situacijos tai yra:

1. Vyras komandiruoteje permiega su kita moterimi.
2. Uzpuolus, vyras pasprunka, leisdamas chuliganams skriausti savo moteri ir jos penkiu metu vaika.

O kas jums labiau patinka, stalo kojos ar baravykai miške?

Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2014 03 06, 14:45)
Gerbdama jūsų padėtį ir saugodama jūsų nervus ir emocijas, diskusijas baigiu mirksiukas.gif

mieloji, mano nervus ir mano padėtį kažkaip užgaut - nemažai dar žolės tau reikėtų ap*ikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 03 06, 15:50)
mieloji, mano nervus ir mano padėtį kažkaip užgaut - nemažai dar žolės tau reikėtų ap*ikt smile.gif

Nesinervuokit, aš su jumis kiaulių neganiau g.gif Dėl to ir baigiu diskusijas, kad nervus saugotumėte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 03 06, 14:49)
O kas jums labiau patinka, stalo kojos ar baravykai miške?

Sunku buvo suvokti? - O gal dar kad idomiau ir neaiskiau JUMS butu, sukeiskite situacijose vyra su moterimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2014 03 06, 14:54)
Nesinervuokit, aš su jumis kiaulių neganiau g.gif  Dėl to ir baigiu diskusijas, kad nervus saugotumėte biggrin.gif

diskusijos baigiamos ne todėl, kad neva saugomi kito jausmai (juolab, kad su manim kiaulių neganei), o todėl, kad pasakyt (remiantis savo itin turtinga patirtimi) nebeturima ko smile.gif
Atsakyti
Ir isvis... Ne neistikimybeje esme, kas del tarpusavio santykiu bedu... ax.gif

O apie naujauta, kuri nera nuojauta: griztu su vaiku ir sakau savo ex: tai ka buvau i svecius pasikvietes. Jis: is kur zinai ? lotuliukas.gif
Smulkmenos, detales, pradedant jo veido israiska ir baigiant kitais "irodymais". Ir jokios mistikos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lumina_: 06 kovo 2014 - 15:12
QUOTE(Kukas2 @ 2014 03 06, 14:46)
Noreciau paklausti moteru, kas jums butu baisiau/bjauriau/nemaloniau - ar vienodo nuosmukio situacijos tai yra:

1. Vyras komandiruoteje permiega su kita moterimi.
2. Uzpuolus, vyras pasprunka, leisdamas chuliganams skriausti savo moteri ir jos penkiu metu vaika.

Nr. 2 yra bjauriau ir baisiau.
Atsakyti
QUOTE(Bitės šešėlis @ 2014 03 06, 14:36)
Man jos mąstymas primena kaip tos lapės iš pasakėčios apie vynuoges, kur lapė negali pasiekti vynuogių ir nueidama išdidžiai sako "Ai, aš jų ir nenoriu".

Tai ir čia - susitaiko su situacija, kurios negali pakeisti, ir kaip ta lapė "Ai, o man ir nerūpi"
smile.gif

o kaip tu pakeistum situaciją, kuri jau įvyko? Tarkim, ateina ir pasako - žinai, buvai neištikimas/-a. Na, ir kaip gi tu pakeistum tą faktą, ad neištikimybė jau įvyko:
- arba išsiskirtum;
- arba susitaikytum.
Dėl ko kuriamos temos, kaip pamiršti/atleisti neištikimybę, kaip išsaugoti šeimą ir t.t. Dėl to, kad to, kas įvyko - nebepakeisi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 06 kovo 2014 - 15:59
QUOTE(Ciccio @ 2014 03 06, 16:56)
o kaip tu pakeistum situaciją, kuri jau įvyko? Tarkim, ateina ir pasako - žinai, buvai neištikimas/-a. Na, ir kaip gi tu pakeistum tą faktą, ad neištikimybė jau įvyko:
- arba išsiskirtum;
- arba susitaikytum.
Dėl ko kuriamos temos, kaip pamiršti/atleisti neištikimybę, kaip išsaugoti šeimą ir t.t. Dėl to, kad to, kas įvyko - nebepakeisi.

O kam reikia keisti situacija? Kas jums tai siule padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 03 06, 16:03)
O kam reikia keisti situacija? Kas jums tai siule padaryti?

pasakotoja apie lapę ir vynuoges smile.gif o kodėl tu nusprendei, kad siūlė man?
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 03 06, 17:06)
pasakotoja apie lapę ir vynuoges smile.gif o kodėl tu nusprendei, kad siūlė man?

Mano galva puikus palyginimas, kuris atitinka jusu poziuri. Jus nors skaitete sita pasakecia?

O kam tada atlikinejat beprasmybes? Kam tuomet rasyti apie situcaijos pakeitima, ypac kai niekas net jums to nesiule...
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 03 06, 15:56)

Ir tai tik faktas, kuri galima interpretuoti kaip i galva sauna... O nuo interpretacijos tiesiogisia priklauso emocijos, nuo emociju savijauta, nuo savijautos gyvenimo kokybe.
Taigi... galvoti reikia kaip.. priimti tai ka gyvenimas pameteja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lumina_: 06 kovo 2014 - 16:38