Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(angel08 @ 2011 01 09, 12:45)
as jau savo skausmui nusakyti nerdu zodziu.... ir vel kazkur kreiptis tikriausiai bijau,bijau vel isgirsti kad TIK  IUF nu bet tikriausiai reiks ryztis

nezinau, mano noras stipresnis uz baime, ir nereik is anksto galvoti, tiesiog nusiteikti geram..as nezinau, kokios pas jus problemeles, bet gi galima pradeti bandyti nuo IUI, o gal tik tiek ir te reikes, taigi linkiu apsikaustyt tvirtybe, gleziniu tikejimu, plienine viltim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snieguoliukas @ 2011 01 09, 10:32)
Sveikutes,
seniai buvau uzsukus ka nors parasyt, bet vis paskaitinedavau jusu pasisakymus  bigsmile.gif Jetau kaip fainai, dziaugiuosiuz angel ir prisidedu prie palaikymo komandos  4u.gif Tikiuosi viskas bus gerai ir neuzilgo pasidziaugsi ryskiais ryskiais II  bigsmile.gif

Prisiduodu ir as  ax.gif http://www.babyplan.ru/profile/96614 Tikiuosi sis ciklas bus sekmingas nei praeitas  ax.gif Labai jau laukiam nesulaukiam  ax.gif

bigsmile.gif oho kaip grazu thumbup.gif

QUOTE(angel08 @ 2011 01 09, 10:39)
sveikutes,mergytes,rodos mano dziaugsmui atejo galas verysad.gif  bet labai aciu uz puikiu palaikyma

blink.gif nu ir kritai verysad.gif verysad.gif verysad.gif et... laikykis mergyt 4u.gif
Atsakyti
beja,agiute,sveika sugrizusi,grazus grafikelis,linkiu kad neprireiktu spec pagalbos
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 09, 12:59)
beja,agiute,sveika sugrizusi,grazus grafikelis,linkiu kad neprireiktu  spec pagalbos

Angel, as esu realiste biggrin.gif todel, tu gi pati zinai, nieko tie grazus grafikeliai neduoda, o kam matuoju pati nezinau, cia jau priklausomybe pasidare rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 01 09, 12:54)
nezinau, mano noras stipresnis uz baime, ir nereik is anksto galvoti, tiesiog nusiteikti geram..as nezinau, kokios pas jus problemeles, bet gi galima pradeti bandyti nuo IUI, o gal tik tiek ir te reikes, taigi linkiu apsikaustyt tvirtybe, gleziniu tikejimu, plienine viltim 4u.gif

nu tvarionav sake kad neverta bandyti iui
Atsakyti
QUOTE(agiute @ 2011 01 09, 10:01)
Angel, as esu realiste biggrin.gif todel, tu gi pati zinai, nieko tie grazus grafikeliai neduoda, o kam matuoju pati nezinau, cia jau priklausomybe pasidare rolleyes.gif

Pritariu thumbup.gif Karta pradejus, negali sustot lotuliukas.gif Cia jau priklausomybe biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2011 01 09, 10:02)
nu  tvarionav sake kad  neverta bandyti iui

O kuo skiriasi iui nuo iuf (ar panasiai)g.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 09, 09:39)
sveikutes,mergytes,rodos mano dziaugsmui atejo galas verysad.gif  bet labai aciu uz puikiu palaikyma

unsure.gif angel, mergyt console.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif

as matyt seksiu paskui tave sad.gif tempai smarkiai nepakritus, pagadinau sian testa - kad ir kaip gaila, bet vaiduokliaujant nieko nepamaciau verysad.gif
tai ryt matyt laukia toks pats smygis zemyn sad.gif
Papildyta:
agiute - sveika pargrizus 4u.gif

ziuriu potencialiu nestuke.gif su graziais grafikais yra - linkiu kad pasibaigtu II 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 01 09, 10:06)
unsure.gif angel, mergyt console.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif

as matyt seksiu paskui tave sad.gif tempai smarkiai nepakritus, pagadinau sian testa - kad ir kaip gaila, bet vaiduokliaujant nieko nepamaciau  verysad.gif

gal dar ne viskas prarasta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 01 09, 10:28)
Labas rytas, prisiduodu, pasistumejo mano linijuke siek tiek, bet turbut, kad tikrai busiu jau po O.  ax.gif

labas rytas mirksiukas.gif na super db jau tikrai laukiam grazios pabaigos wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(snieguoliukas @ 2011 01 09, 11:32)
Prisiduodu ir as  ax.gif http://www.babyplan.ru/profile/96614 Tikiuosi sis ciklas bus sekmingas nei praeitas  ax.gif Labai jau laukiam nesulaukiam  ax.gif

lb grazu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 09, 10:25)
pavasari bus du meteliai verysad.gif

QUOTE(angel08 @ 2011 01 09, 10:45)
as jau savo skausmui nusakyti nerdu zodziu.... ir vel kazkur kreiptis tikriausiai bijau,bijau vel isgirsti kad TIK  IUF nu bet tikriausiai reiks ryztis

labas rytas, Angel08 verysad.gif 4u.gif
primink kas pas jus per bedeles?
As turbut cia ilgiausiai sedziu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 09, 11:39)

cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif lb lb lb gaila mergyt console.gif neliudek,mes su tavimi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 01 09, 13:10)
as matyt seksiu paskui tave sad.gif tempai smarkiai nepakritus, pagadinau sian testa - kad ir kaip gaila, bet vaiduokliaujant nieko nepamaciau  verysad.gif

dar laikom kumstukus uz tave mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
Agiute sveika sugrizus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes bigsmile.gif

atejau tikedamasi rast geru naujienu blink.gif uzjauciu angel08 4u.gif
Mazai kada parasau,bet visad paskaitau kaip jums cia sekasi ax.gif nemoku dar ykelt cia grafikelio,bet jauciu po keliu dienu prireiks ir man patarimo,teks ismokt blush2.gif tiek mazoji sukasi prie kompo kaip patrakus,negaliu ysigilint kaip ta padaryt blush2.gif
As ir nusiminus,nesigavo suorganizuot vakar ND,o tikrai esu ysitikinus kad buvo O verysad.gif vel reiks laukt kito ciklo doh.gif dar tik trecias menuo bandom,bet man jau tragedija darosi kai reik laukt ir nelaukt tu nelemtu mm verysad.gif
Atsakyti