Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Sveikutės.... 4u.gif

Dideliausius kumštukus ir aš jau kelintą dieną laikau už angel08 ... mes su tavim mergyt...tikimės geriausio nes lb jau gražus grafikėlis... thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2011 01 09, 00:00)
Sveikutės.... 4u.gif

Dideliausius kumštukus ir aš jau kelintą dieną laikau už angel08 ... mes su tavim mergyt...tikimės geriausio nes lb jau gražus grafikėlis...  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

aciu,tik bijau kad jus nuvilsiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 09, 00:05)
aciu,tik bijau kad jus nuvilsiu verysad.gif

tikrai nenuvilsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2011 01 09, 00:08)
tikrai nenuvilsi  4u.gif

group.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 08, 23:16)

Aš deduosi prie laikančiųjų stipriai suspaustus kumštukus group.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 01 09, 00:49)
Aš deduosi prie laikančiųjų stipriai suspaustus kumštukus  group.gif

wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, prisiduodu, pasistumejo mano linijuke siek tiek, bet turbut, kad tikrai busiu jau po O. ax.gif

Laukiu naujienu labai is jusu, mergytes. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos matuotojos smile.gif

po savaitės pertraukos pasirodau ir as. Saziningai matavau savo BT (nors gal net ir nereik per mm), bet nerasiau cia... Kazkaip reikėjo laiko atsigavimui, sios mm laaabai stipriai mane nuvyle ir pan. Bet aprimusi ir sukaupusi jegas (kartu su MB) tuoj vel kibsiu i "musi" su mm smile.gif

O jus cia per ta laika pripliurpet tiek, kad daug laiko uzeme man pasiskaitymai tongue.gif
Beje, as irgi laikau kumscius ant ranku ir koju, kadAngel08 sis ciklas tau butu paskutinis ir ateitumei pas mumi su virusiukais nestuke.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
pasirodau http://www.babyplan.ru/profile/97918
Laukiam , laukiam geru naujienu bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklele @ 2011 01 09, 06:11)
Sveikos matuotojos smile.gif

po savaitės pertraukos pasirodau ir as. Saziningai matavau savo BT (nors gal net ir nereik per mm), bet nerasiau cia... Kazkaip reikėjo laiko atsigavimui, sios mm laaabai stipriai mane nuvyle ir pan. Bet aprimusi ir sukaupusi jegas (kartu su MB) tuoj vel kibsiu i "musi" su mm smile.gif

Sveika sugrizusi 4u.gif , tikiu, kad greitai pavyks ir jums. mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bbiitute @ 2011 01 09, 06:15)

Laukiame O ir nepamirstame ND. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
seniai buvau uzsukus ka nors parasyt, bet vis paskaitinedavau jusu pasisakymus bigsmile.gif Jetau kaip fainai, dziaugiuosiuz angel ir prisidedu prie palaikymo komandos 4u.gif Tikiuosi viskas bus gerai ir neuzilgo pasidziaugsi ryskiais ryskiais II bigsmile.gif

Prisiduodu ir as ax.gif http://www.babyplan.ru/profile/96614 Tikiuosi sis ciklas bus sekmingas nei praeitas ax.gif Labai jau laukiam nesulaukiam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 01 09, 10:29)
Sveika sugrizusi  4u.gif , tikiu, kad greitai pavyks ir jums.  mirksiukas.gif  4u.gif
Aciu wink.gif
QUOTE(snieguoliukas @ 2011 01 09, 10:32)
Sveikutes,
Prisiduodu ir as  ax.gif http://www.babyplan.ru/profile/96614 Tikiuosi sis ciklas bus sekmingas nei praeitas  ax.gif Labai jau laukiam nesulaukiam  ax.gif
Ten ir laikykis!!! smile.gif
Atsakyti