Įkraunama...
Įkraunama...

Baisybės

Mes su mama labai norejom pailseti, tad kazkur kaime issinuomavom sodyba. Ji buvo gan grazi, su pirtele ir baseineliu salia ezero kranto. Zodziu, tas vyras is kurio nuomavomes atrode kaip kazkoks samanas ir burbejo kazkokius burtazodzius po nosimi. Namelis nebuvo ypac didelis. dvieju aukstu. Atrode dailus. Su sava teritorija. (atrode panasiai kaip vienkiemis)

*Pirmas naktis*
Vakare mazdaug apie 22h mes su mama uzsikurem pirtele ir sedejom. (paprasta akmenu pirtele,kur vandeni ant akmenu uzpili).
Tapsnojom save su vantom ir staiga is kazkur kaip dave karsti, tai begom lauk. Atrode, kad sudegsim. Aciu dievui mamai nebuvo infarkto ar kazko panasaus...Siaubas. Istikruju keista is kur pakilo tas karstis, nes sureguliuota pirtele buvo normaliai ir vandens nepylem.

*Antra naktis*
Ejom antra karta su mama pirteles kurt. Pasedejom si karta normaliai. Nieko keisto nebuvo.
Ejom miegoti 12h. Tik staiga... Neaisku is kur isgirdau apie 3h nakties snabzdesius lauke. Isejau patikrinti, o ten nieko nebuvo, bet snabzdesiai vis girdejosi. Grizau kambarin ir mama eme per miegus sneketi ( ko ji niekada anksciau nedare) difficile est prospicere futura. Atrode lyg kledetu ar kazkas tokio... Paskutiniu zodziu neisgirdau aiskiai. Lyg butu neuzbaigus sakinio, bet irgi lotyniskai burbejo (Lotynu ji mokejo kalba nuo mazens, bet kad ja varotu, tai nelabai ta zinojau)

*Trecia nakti*
Nieko nenutiko

*Ketvirta diena*
Lygiai vidurdieni kai grizom is ezero. Ejom tiesiai i virtuvele pavalgyti. Kai atidarem stalcius, juose nieko nenebuvo. Mama kaip visada sukele skandala ir nuejo visa isiucio pagavus, pas seneli samana. Jis isprogdino akis, neva nieko nezino, mums dabar uz dingusius indus reiks moketi. Mama susinervino. Visa isiucio paimta, su trenksmu grizome i ta pacia virtuvele ir mama is isprocio atidare spintele ir indai vel atsirado. Tada mama vel isiutus ejo pas seneli ir bande aiskintis su seneliu neva jis saiposi is musu ir krecia pokstus, bet jis tik stovejo abejingas.

*Penkta naktis*
Mama niekaip nesudejo bluosto. Issigandusi gulejo. As paklausiau kas yra. Ji atsisuko i mane ir verkdama tare, jog girdi balsus kazkokius, suns lojima (suns nebuvo musu kieme ir as jo negirdejau). Ji atisuko ir tare, jog ji kraustosi is proto. As issigandau ir pati vos neapsiverkiau.
Galu gale mama uzmigo. O as visa nakti pragulejau ziuredama i kraupius seselius salia lango. Kraupias rankas kysancias is uz lango. Labai kraupu.

*Sesta naktis*
Mama is nervu eme linguoti. Atsisuko, o nuo jos akiu nutekejes tusas mane taip ibaugino, kad pati apsiverkiau. Tada mama atsistojo ir nuejo i vonia (tiksliai maciau, kad i vonia 100proc). Ji ilgai neisejo is vonios. As susibaiminau. Nuejau link vonios. Bandziau atidaryti duris, bet niekaip neisejo. Galvojau spyna islausti, bet nebuvau tokia stipri. Nusileidau i apacia, link virtuves pasiimti peilio (dazniausiai irankius naudoju kaip tuoleto raktusm pvz kai Saule supykus uzsidaro tuolete. Pasiemu peili,sauksta ar sakute, pasuku spyna ir vuolia). Pasiemus peili lipau vel i virsu. Atidariau vonios duris, o mamos nebuvo. Issigandau. Kaip ji galejo iseiti. Per ta laika, kuri eubegiojau pasiimti peilio, tikrai nebutu spejus iseiti, o ir girdetusi. Man tai buvo mistika. Apsipyliau asaromis rekdama mama. Isejau i lauka. Visur isnarsiau. Ta pati ploteli. Visur is ieskojau. Niekur jos neradau. Issigandusi, sutrikusi grizau i miegamaji. Galvojau suaugusi moteris. Parsiras. Bandziau save paguosti, bet tik dar labiau jaudinausi. Paskui tiesiog uzmigau.

*Septintos dienos rytas*
Is ryto mane mama prikele. Visa svytejo. I lova net atnese pusrycius. Apie vakar nakti nesnekejome*
*Septinta naktis*
Jos nelabai atsimenu. Atsimenu kai mama nuejo miegoti, o as i vonia, man kazkas trenke per galva. As netekau samones. Atsibudau tik 8tos dienos ryta.

*Astunta diena*
Mama issigandusi su lagaminais ejo pas seneli. Pasake, kad daugiau name nebebus ne minutes. Senelis atidave jai dali pinigu (pagal viska, mes nameli issinuomavome 2 savaitem). Senelis is pradziu matesi, kad nusimine, o paskui pikdziugiskai issiviepe, issisiepe ir mus islydejo.

Dar iki siol po viso sito su mama nesneku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medduch: 16 rugpjūčio 2011 - 21:57
Cia man kazkaip neitikinamai atrodo...Ir lange ranku seseliai ir ta mama kur buvo dingus taip ir nepasake? g.gif
Atsakyti
Žiūrėjau Ren tv. Ten pasakojo, kad yra toks dalykas kaip laiko kilpos į kurias žmogus patekęs, pradingsta o po to nieko neatsimena
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2011 08 16, 23:13)
Cia man kazkaip neitikinamai atrodo...Ir lange ranku seseliai ir ta mama kur buvo dingus taip ir nepasake? g.gif

Man irgi. Kazkoks istorijos kratinys su pastoviais verkimais g.gif Taip ir norisi paklausti, kas buvo vartota poilsio metu, kad tokia baltoji karstine prasidejo, truksta tik baltu arkliu doh.gif
Arba kitas variantas-vegetacine distonija sergama. Labai idomi liga. g.gif Mano mamai buvo. Su galvos svaigimais, sirdies permusimais, nenusakomom karscio bangom, trumpalaikiais atminties praradimais vidury baltos dienos, su isitikinimais, kad buvo taip, o ne kitaip.
http://www.medicinav...-distonija.html
Nerviniams širdies veiklos sutrikimams būdingas sustiprėjęs širdies plakimas. Sveiki žmonės nejaučia savo širdies plakimo, o šie ligoniai – jaučia ir labai dėl to nerimauja. Nervinio pobūdžio širdies veiklos sutrikimais besiskundžiantiems žmonėms dažnai būna pablyškusi arba paraudusi veido oda, atšalusios galūnės, kraujo priplūsta į galvą.

Be širdies ir kraujagyslių, gali būti ir kitų funkcinių nervų sistemos sutrikimų, jie pasireiškia nuovargiu, nemiga, išsiblaškymu, nerimu, apatija, galūnių drebėjimu. Tokie ligoniai nuolat jaučiasi prislėgti, dažnai liūdi, verkia. Jie skundžiasi, kad sunku kvėpuoti, stinga oro, todėl yra priversti kartkartėmis giliai atsidusti.

Paprastai tokių ligonių kvėpavimas būna paviršutiniškas, o plaučių talpa gerokai sumažėjusi. Jie negali ilgam sulaikyti kvėpavimo, skundžiasi galvos svaigimais ir silpnumu. Bet jų kvėpavimo sutrikimai yra neurogeninio pobūdžio ir neturi nieko bendra su dusuliu, išsivystančiu dėl širdies ar plaučių ligų. Širdies neurozė laikoma vegetacinės kraujagyslių distonijos apraiška, todėl ir gydoma taip pat, kaip vegetacinė distonija.

O siaip labai idomu butu gauti tos sodybos nuorodas 4u.gif Tiesiog reklama sodybai, noreciau ir as nuvykti pasiziureti i samana seneli. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 17 rugpjūčio 2011 - 06:31
Reklamos cia neskelbsiu nebent i PM. (kam reikia, rasykit)
O alkoholio mes su mama nevartojame. Nesame alkoholikes...
Namas is tiesu keistas. Aisku, visiskai nesistebiu, kad manimi netiki. Kiekvieno cia reikalas. Bet aisku, cia as taip prisiskaicius tokiu absurdisku istoriju, kad ne duok dieve.

Tarp kitko as sakiau, kad seseliai kaip (lyg) rankos. Medziu sakos sukuria tokia a la iliuzija(Captain Obviuos). Idomu, kas cia neitikinimo.
Bet net ir mano istorija galima paprastai paaiskinti.
Ta pirma nakti, del karscio mes buvom sukrestos. O kad istorija su asaromis, bet pabandykit isgyventi ir paziuresim ar nebutu asaru.

Atsakyti
QUOTE(Medduch @ 2011 08 17, 08:47)

O siaube unsure.gif
Atsakyti
Baisu unsure.gif O kodėl nešnekat su mama iki šiol,jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Medduch @ 2011 08 17, 08:47)

Ta pirma nakti, del karscio mes buvom sukrestos. O kad istorija su asaromis, bet pabandykit isgyventi ir paziuresim ar nebutu asaru.

o kas tau per galvą trenkė? kai ėjai į vonią? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Medduch @ 2011 08 17, 07:47)
Tarp kitko as sakiau, kad seseliai kaip (lyg) rankos. Medziu sakos sukuria tokia  a la iliuzija(Captain Obviuos). Idomu, kas cia neitikinimo.

O as visa nakti pragulejau ziuredama i kraupius seselius salia lango. Kraupias rankas kysancias is uz lango. Labai kraupu.

niekur nematau "kaip", "lyg".
Atsakyti
Mama užsidarė vonioje, po to dingo. O ryte visa švytinti atnešė pusryčius ir atrodė laiminga....
Tai gal mama naktį praleido su tuo senuku?
Atsakyti
QUOTE(Medduch @ 2011 08 17, 07:47)
O kad istorija su asaromis, bet pabandykit isgyventi ir paziuresim ar nebutu asaru.

O kodėl jūs ten 8 dienas buvot, jei jau nuo penktos dienos važiavo stogas?
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2011 08 15, 16:34)
pats ryskiausias mano akimis matytas daiktas buvo nesizvalgant i dangu, tiesiog nakti atejau i virtuve, pro langa matau virs misko skrendancias svieseles, sakyciau lektuvas, bet labai jau zemai...pasiemiau mb uz parankes ir isejome i lauka, 'lektuvas' skrido be garso, letai, paskui kaip ir anas pirmasis pakeite traektorija kaip lektuvai seip jau jos nekeicia..nuskrido tolyn virs misko gilumos ir nusileido !  lotuliukas.gif ...seip, netoli oro uostas, taciau biski ne i ta puse, ir tai sakydama turiu omenyje, kad puikiai zinome kaip lektuvai atrodo ir kaip jie puikiai girdisi, juolab nakti...  doh.gif sakyciau primine sraigtasparnio auksti, bet anas tai jau labai triuksmingas  doh.gif
na, uzsienyje tai pamanyciau jog tikrai zmoniu valdomi, nes jau dabar turi tookiu lektuveliu....ir nezinia is kur ismoktu konstruoti, bet tai tik ne lt  doh.gif

Lygiai tą patį mačiau Vilniaus apylinkėse prieš pora metų g.gif mačiau ne aš viena, dar pora žmonių, neįtikėtina bigsmile.gif Nors niekas netiki, bet tiek tos...
Atsakyti