Tame name, kuriame uzaugau mire mano tetis, veliau mano mociute, tai tame kambaryje, kur jie buvo pasarvoti iki siol nejauku buti, nezinau gal tai isitikinimas, taciau jame jauciuosi nejaukiai, atrodo kad kazkas jame yra, man atrodo, kad tas kambarys prisisunkes blogos energijos. O po mamos mirties (ji mire ne namuose), kai griztu i sodyba, jauciu jos energija, nemoku net paaiskinti tos busenos, nors namai visiskai tusti, dabar ten niekas negyvena

QUOTE(Paradoksualė @ 2011 07 26, 17:09)
Lygiai taip pat stovi pas uosvius nauja spinta,lova atsispindi veidrodyje,tai jie blaskosi pastoviai namuose miegant

Bet nežinia, ar jie nesiblaškytų per miegus, jeigu to veidrodžio nebūtų? Šimtai žmonių blaškosi per miegus be jokių veidrodžių.
QUOTE(Burbuliuke ; )p @ 2011 07 25, 21:57)
dar apie namų šventinimą gal kas plačiau paaiškintų? ar butus šventina ? ar noriai kunigai eina ?
kokios kainos ? 

Kiek Jums metų? Tikite, kad už pinigus "šventinančio" kunigo vizitas ką nors gero padarytų? Geriau tikėkite, kad Dievas laimina Jūsų namus. Nemokamai.
Jeigu geras kunigas tai gali pasventint ir viskas bus gerai.O jei pats zmogus turi savy daugiau gerumo,dvasingumo tai irgi gali pats issivalyt busta.Bet tokiu sviesiu zmoniu maza...Tad geriau kunigas...Bet dvasingas,geras kunigas o ne pinigu lupikas...
Cia as is savo nuomones

QUOTE(Malvinuke @ 2011 07 27, 12:58)
Bet nežinia, ar jie nesiblaškytų per miegus, jeigu to veidrodžio nebūtų? Šimtai žmonių blaškosi per miegus be jokių veidrodžių.
nesiblasko, kai isvaziuoja i kaima kur nera veidrodziu

Cia neblogas straipsnis apie veidrodzius http://www.horoskopa...agal-feng-shui/
Aprasysiu ne baisybes bet pranasinga sapna, smulkmena bet issipilde. Vaikas pradangino pletne musem musti ir niekur as jos neradau ir vis nedave man ramybes kur ji yra pilna musiu nera kaip isdauzyti, o viena nakti sapnuoju kad matau ja gulincia po saldytuvu ir kaip jus manot? ten ir radau ryte, vaikas ikiso, o as ten nepagalvojau.
Ir anksciau yra issipilde mano sapnai, mama laukesi o as labai norejau seses bet sapnavau kad ejom su mama mieste ir vedemes broli ir gime brolis, ir dar sapnavau kai dar mokinausi kad laukiausi o vaikas sedejo pas mane kojom zemyn ir tikrai taip buvo, dare cezari nes neapsiverte
Ir anksciau yra issipilde mano sapnai, mama laukesi o as labai norejau seses bet sapnavau kad ejom su mama mieste ir vedemes broli ir gime brolis, ir dar sapnavau kai dar mokinausi kad laukiausi o vaikas sedejo pas mane kojom zemyn ir tikrai taip buvo, dare cezari nes neapsiverte
QUOTE(kristinkag @ 2011 07 28, 15:16)
Aprasysiu ne baisybes bet pranasinga sapna, smulkmena bet issipilde. Vaikas pradangino pletne musem musti ir niekur as jos neradau ir vis nedave man ramybes kur ji yra pilna musiu nera kaip isdauzyti, o viena nakti sapnuoju kad matau ja gulincia po saldytuvu ir kaip jus manot? ten ir radau ryte, vaikas ikiso, o as ten nepagalvojau.
Jei ir gyveni dar sekmingai tai vadinas turi stipriu aukstuju jegu globa,kurios ir perduoda informacija

QUOTE(faustina @ 2011 07 28, 17:59)
Jei ir gyveni dar sekmingai tai vadinas turi stipriu aukstuju jegu globa,kurios ir perduoda informacija 

Kad labai sekmingai negaliu sakyti, bet skustis neturiu kuo taip sakant viskas normaliai savo vietose. Ir dar pastebejau kad kartais ka nors nujauciu tai taip ir turiu daryti nes jei nepadarau tai buna nelabai gerai, bet nera labai stipri ta mano nuojauta galbut reiktu kazkaip lavinti, bet tokia mazyte nuojauta tuiriu
QUOTE(kristinkag @ 2011 07 28, 21:20)
Kad labai sekmingai negaliu sakyti, bet skustis neturiu kuo taip sakant viskas normaliai savo vietose. Ir dar pastebejau kad kartais ka nors nujauciu tai taip ir turiu daryti nes jei nepadarau tai buna nelabai gerai, bet nera labai stipri ta mano nuojauta galbut reiktu kazkaip lavinti, bet tokia mazyte nuojauta tuiriu
Svijaso knygoje yra labai daug pratimu kaip lavint intuicija ir susikalbet net su savo egregoru.Tada galima gaut visa reikiama informacija.Bet reikia mokytis to...As bandau bet nieko nepavyksta kol kas...