Na as irgi kazkada netikejau kad kazkas panasaus gali buti, bet kaip tai atsitiko isitikinau. o ar jus tikite ar ne cia jau jusu reikalas

Baisu čia pas jus.

Mano dukryte kazkada, vakare, sako:isnesk veidrodi.Klausiu kodel, sako:man jis nepatinka
Sako:arba uzdenk...na, jos prasymu as ji uzdengiau, kita diena kai nemate,nudengiau, tai net nepastebejo iki siol,kad atidengtas, ir jokiu panasiu prasymu daugiau nebebuvo,bet man taip keistai tada nuskambejo jos noras...ir ji buvo susirupinusiu, rimtu veidu

Sako:arba uzdenk...na, jos prasymu as ji uzdengiau, kita diena kai nemate,nudengiau, tai net nepastebejo iki siol,kad atidengtas, ir jokiu panasiu prasymu daugiau nebebuvo,bet man taip keistai tada nuskambejo jos noras...ir ji buvo susirupinusiu, rimtu veidu

Netyčia atradau šią temą ir sugalvojau paskaitinėt
Už akių užkliuvo kelių iš jūsų pasisakymai apie žalias arba geltonas akis tamsoje, žmogaus ūgyje. Va man vaikystėje irgi teko susidurti su tokiu reginiu, keisčiausia kad jas mačiau kartu su pusbroliu ir iki šiol prisiminus kartais abu pasijuokiam iš to, bet vistiek tokie šiurpuliukai pereina
Įdomu kas per nesąmonė ten galėjo būti

QUOTE(Semilga @ 2011 06 25, 16:09)
Mano dukryte kazkada, vakare, sako:isnesk veidrodi.Klausiu kodel, sako:man jis nepatinka

Na , tikrai keistas dalykas.

QUOTE(marcipane* @ 2011 06 23, 23:11)
O man visai įtikinamai pasirodė pasakojimas apie dvasią, vardu Egidijus, kuri stumdo mergas po mašinom

QUOTE(laumupė @ 2011 06 27, 09:24)
O man visai įtikinamai pasirodė pasakojimas apie dvasią, vardu Egidijus, kuri stumdo mergas po mašinom

Net matau

Nerealus šis pasakojimas atrodo ir man - reta tokių istorijų, kuriose dvasios "gyventų" ne namuose, o gatvėse. Tuo labiau, dar negirdėjau, kad dvasia iškviesta namie, pabėgtų laukan

Būna kad dvasios pasirodo kelyje, bet tik tuo atveju, jei jos ten buvo užmuštos.
As nesakau kad tai ta dvasia ja pastume, nes bet toks jos buvo drauges pasakojimas sakiau neaisku kiek ten tos tiesos...
QUOTE(Semilga @ 2011 06 25, 17:09)

o veidrodis senas gal? relikvija likusi ar naujas?

as ir negalejau miegot kai is tevu parsiveziau sena ju komoda su veidrodziu

Nezinau kiek tiesos del veidrodziu miegamuosiuose kambariuose,bet patariama ju nelaikyt.Pas mane didelis stovi salia lovos veidrodis su spintelem po juo.Uzdengiu pries einant miegot su lovatiese visada.Del jaukumo ir nenoriu rizikuot
Be to jis pirktas is kitu zmoniu kadaise buvo...

nu reikejo man cia list, tik ka nusipirkom spinta su veidrodziu naudota
bet veidrodzio atsigulus nematysiu, tai neuzsiparanojinsiu gal

QUOTE(faustina @ 2011 06 27, 19:52)
Nezinau kiek tiesos del veidrodziu miegamuosiuose kambariuose,bet patariama ju nelaikyt.Pas mane didelis stovi salia lovos veidrodis su spintelem po juo.Uzdengiu pries einant miegot su lovatiese visada.Del jaukumo ir nenoriu rizikuot
Be to jis pirktas is kitu zmoniu kadaise buvo...

Sakot nenorit rizikuot ir uzdengiat, nu geras pasijuokiau, nes ir as taip darau

Per daug siaubo filmu ziurim

Papildyta:
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 06 27, 19:59)
nu reikejo man cia list, tik ka nusipirkom spinta su veidrodziu naudota
bet veidrodzio atsigulus nematysiu, tai neuzsiparanojinsiu gal 

Niu va