Įkraunama...
Įkraunama...

Baisybės

Būna, aš pati laiptinėje sutikau savo mirusį senelį ir dar apsirengusi kostiumu, su kuriuo jį palaidojo blink.gif
Atsakyti
As tokiais dalykais kartais tikiu, o kartais netikiu, nes dazniausiai i baimes randu paaiskinima. Buvau viena visame name, jauciuosi viena nejaukiai blush2.gif Ir karta turejau tokia baime, kad vyrui skambinau ir klausiau, kodel nakti viename is koridoriuku uzsidega sviesa, o po to uzgesta, ir po kurio laiko vel uzsidega, ir kodel to nera sviesiu paros metu, vyras atsakinejo, kad as prisigalvoju, kad to but negali, Bijojau nakties kaip nezinau kas. Bet pasiryzau issiaiskinti, galvojau kas bus tas bus, zodziu issidrasinau, na ir radau priezasti doh.gif Ten pas mus yra tokios lempos, kurios pacios uzsidega, t.y pradeda sviest nuo judesio, kai eini pro sali ir uzsidega sviesa, o po to pati issijungia, bet isivaizduokite, kai tu esi viena namie, ir kai niekas nevaiksto, sviesa uzsidegineja ir vel uzgesta, ir taip iki ryto, tai kraupu be galo, o pasirodo, kad per langa stipriai sviete elektros stulpuose tie prozektoriai, kuriuos naujai pastate, ir jie sviecia periodiskai, reiskia sviecia ir uzgesta, ir taip visa nakti budavo.Ir jiekazkaipveike musu tai koridoriaus lempa, kai uztraukiau zaliuzes, naktinis vaiduoklis vaiksciojantis nakti po namus dingo biggrin.gif
Atsakyti
Man panasiai yra buve. Einu gatve, centre, zmoniu daug. Ziuriu ateina mano mociutes kavalierius, kuri pries menesi palaidojom doh.gif Man sirdis i kulnus nusirito, taip negera buvo, bet kai priejo arciau - pasirode, kad man tik pasirode, bet ziauriai panasus zmogus doh.gif
O del to, kad nakti zmones daugiau mato visokiu baisybiu - skaiciau kazkada tokia knyga. Neprisimenu jau pavadinimo, seniai buvo. Tai va ten buvo parasyta, kad diena zmogu veikia per daug dirgikliu, kad pastebetu ka neiprasto. Diena zmogus uzsiemes, dirba, skuba... O vakare ar nakti zmogaus jutimai sustipreja. Bet tikrai ir diena negera ten, kur baisu nakti.
Nors mano atveju tai pastebejau, kad kai bunu nakti viena - man baisu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Praline @ 2011 02 14, 19:40)
Man panasiai yra buve. Einu gatve, centre, zmoniu daug. Ziuriu ateina mano mociutes kavalierius, kuri pries menesi palaidojom  doh.gif Man sirdis i kulnus nusirito, taip negera buvo, bet kai priejo arciau - pasirode, kad man tik pasirode, bet ziauriai panasus zmogus  doh.gif
O del to, kad nakti zmones daugiau mato visokiu baisybiu - skaiciau kazkada tokia knyga. Neprisimenu jau pavadinimo, seniai buvo. Tai va ten buvo parasyta, kad diena zmogu veikia per daug dirgikliu, kad pastebetu ka neiprasto. Diena zmogus uzsiemes, dirba, skuba... O vakare ar nakti zmogaus jutimai sustipreja. Bet tikrai ir diena negera ten, kur baisu nakti.
Nors mano atveju tai pastebejau, kad kai bunu nakti viena - man baisu smile.gif

Taip ir as taip manau, kad nakti kitaip veikia musu vaizduote, gal nuo tamsos nejaukumo g.gif Diena kazkaip viskas buna gerai, o nakti visokios nesamones i galva lenda, nuo menkiausio garselio blush2.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau - anyta pasakojo. Jaunystej ji gyveno kaime. Mire jos senelis. Ten kapinese buvo tokia baznytele- koplytele. Ji ten pasarvojo. Nezinau, ar dabar tokia tradicija yra, bet tada sake, kad buvo - reikejo pasilikt prie mirusiojo 3 naktis. Visi neliko, tik mano anyta, jos sesuo ir ju mama. Dave klebonas joms rakta - kad iseidamos uzrakint galetu, jei kas. Jos uzsirakino, sedejo sedejo, pasidare baisiai salta, vis delto naktis, ziema. Nusprende, kad gal jau uzteks, reikia eit namo. Bando atsidaryt duris - raktas nesisuka. Sake, kad sukinejo ir taip, ir kitaip, bande visos - be sansu, durys uzrakintos ir neatsidaro. Na nutare, kad gal uzsalo kas. Atejo rytas, astunta valanda atejo kiti gimines ju pakeist. Pabelde i duris, sako atidarykit. Jos sako negalim atidaryt, raktas nesisuka. Anyta sako: pabandau - pasuku - raktas kuo lengviausiai sukasi, atidare tas duris. Bande jos visaip paaiskint, kas cia galejo but, bet nelabai pavyko. Lauke sake buvo baisiai salta, apie 15 laipsniu salcio. Na gal prisalo kazkas, bet kaip atsilo tada, jei ryte buvo dar salciau? Juk kad atitirptu reiktu, kad temperatura bent iki 0 laipsniu pakiltu g.gif Tai anyta ir sako: jei buciau buvus viena, nieks nebutu patikejes, kad taip gali but. Bet buvo 3, visos jaunos moterys, stiprios. Zodziu, nepaaiskinta taip ir liko ta istorija.
Atsakyti
Tikrai kraupi istorija g.gif O gal is baimes neteisingai rakta istatet, rakinot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 02 14, 14:41)
mano treniruoklis naktį baisiai atrodo, ypač jei pakabinti kokie marškiniai dar doh.gif vos nubudus atrodo, kad kažkas stovi biggrin.gif

Nu cia geras,lygiai mano tokia pat fobija dar praejusia nakti taip nejauku pasidare ziurint ant treniruoklio pakabintus vyro baltinius biggrin.gif .

Na o jei rimtai su mirusiu teciu ir as esu vakare prasilenkusi.Kai mire tetis man buvo 14 metu,mama vakarais eidavo valyti vienos tokios kontoros ,tai as jai padedavau.Viena tamsu ziemos vakara gryztam su mama po darbo,vakaras ramus,pakelese dega uzmiescio sviesos,krinta dideliais kasniais sniegas,aplink nei gyvos dvasios,ziuriu priesais mus ateina vyras,tamsiu ilgu paltu,kaip turejo mano tetis,juoda skrybele .Eina pro mus ir as matau ramiu veidu zvelgianti savo teti blink.gif ,jauciu mama irgi keistai jauciasi,as dar bandau atsisukti ir i ji paziureti,ji be zodziu mane truktelejo ,ragindama eiti greiciau....Praejo daug metu,as uzaugau ,sukuriau seima,sedim viena vakara su mama,kazkaip pradejom kalbet apie visokius keistus reiskinius,as jai ir sakau,ar tu atsimeni ta tylu ziemos vakara,ka tu tada matei pro mus praeinanti? ,o ji nusisypsojo keistai ir atsake,ta pati ka ir tu unsure.gif .

Dabar as per telika sky televizija visada ziuriu Ghost hunters ,nu man patinka ,rodo apie visokias dvasias,bet paskui bijau miegot biggrin.gif
Atsakyti
Iki siol nezinau , ten vaiduoklis buvo ar zmogus. Pries kokius 13m apie 2 val nakties vaziavom pro olandu laidojimo namus(Vilniuje).Ziurim vyras toks keistas eina su skrybele, saliku apsitulojes, ilgu ploscium(vasaros metas) blink.gif blink.gif blink.gif atgal vaziavom po poros minuciu jo jau nebematem, o dingti is tos vietos jam nebuvo kur g.gif
Atsakyti
Na aplink Olandu laidojimo namus gi zydkapiai, ir dideli plotai. Kai vaikai buvom, prisimenu puikiai, kaip kiemo berniukai is ten vilkdavo kaukoles blink.gif Ten palaidota buvo daug zydu. Ten ta vieta tikrai nejauki, ten uz tu rumu auksciau dar yra tokia didele pieva, ten sunis zmones atveda pavedziot. Mano drauges suo is ten isleke cypdamas, mano suo irgi ten neidavo, nors atrodo suniui ideali vieta - daug vietos, zmoniu nera, lakstyk ir dziaukis. Manau, kad kaip ir visos kapines, ten tiesiog energetiskai bloga vieta.
Atsakyti
kaukoles ir as pamenu is vaikystes, budami vaikai ten eidavom kaulu paiekoti doh.gif o ties ta pieva ta vyra ir matem
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 02 14, 22:37)
kaukoles ir as pamenu is vaikystes, budami vaikai ten eidavom kaulu paiekoti doh.gif  o ties ta pieva ta vyra ir matem

Siaubas blink.gif As nei maza nei dabar negaleciau i rankas kaukoles paimti.Jauciu kazkokia paniska baime unsure.gif Baisu nuo vaikystes budavo reget visokius piestus graucius...
Atsakyti
na kaukoliu i rankas neemiau, o bernai buvo rade ir mus strosindavo doh.gif
Atsakyti