Įkraunama...
Įkraunama...

Baisybės

QUOTE(imarta @ 2010 12 30, 13:15)
sianakt sapnavau mirusia mociute sedi ji lovoje ir sako man tu tokia pavargusi, tau negera ateik gulsim ir gulesim abi blink.gif pirma norejau prigulti gerai kad apsigalvojau neguliau. Kai pabudau toks siaubas apeme

Mane irgi kartais aplanko mirusi močiutė,paskutini karta gal prieš metus .Ir labai įkalbinėjo į šokius su ja eiti,bet aš atsisakiau smile.gif Ir šiaip dažnai visokias nesąmones sapnuoju ar košmarus .Tai jau net lempute tokia mažulyte nusipirkau,jei tik baisu pasidaro įsijungiu ją ir ramu,kambarys nebe juodas blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Klavera212 @ 2011 01 02, 19:53)
Jai niekas nemire,tai neturėtų vaidentis.
g.gif

A kas ten žino,gal per karą pirma ar antra kas nors toje vietoje mirė,o gal dar ankščiau ar dar ankščiau .Nėra tokių vietų kur niekas niekada nėra miręs smile.gif
Atsakyti

A kas ten žino,gal per karą pirma ar antra kas nors toje vietoje mirė,o gal dar ankščiau ar dar ankščiau .Nėra tokių vietų kur niekas niekada nėra miręs smile.gif
[/quote]

tai ir as prisigalvoju,kad miskas, ezeras...gal skenduoliai,gal partizanai lotuliukas.gif
Atsakyti
Man tai atrodo,kad vaidenasi tik artimūjų dvasios. smile.gif Aišku jeigu neprisikvieti.
Atsakyti
vaidentis gali ne tik artimi, bet ir svetimi, o dar gali is kapu parsivesti paskui
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 01 02, 22:38)
vaidentis gali ne tik artimi, bet ir svetimi, o dar gali is kapu parsivesti paskui

O kaip galima iš kapų parsivesti? unsure.gif
Atsakyti
Paprastai . Nueini į kapines ir nuoto A.A. kurio pageidauji kapo nusiskini gėlių ar atkasusi karstą , pasiimi kokį daiktą smile.gif ir turi svečių visam likusiam savo gyvenimui . Arba tol kol negrąžini pasiskolintų daiktų ir neužperki mišių . smile.gif
Atsakyti
jo ,isivaizduoju jau save bekasant kapa.
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 01 03, 11:04)
Paprastai . Nueini į kapines ir nuoto A.A. kurio pageidauji kapo nusiskini gėlių ar atkasusi karstą , pasiimi kokį daiktą  smile.gif ir turi svečių visam likusiam savo gyvenimui . Arba tol kol negrąžini pasiskolintų daiktų ir neužperki mišių .  smile.gif

Cia prietaras smile.gif Tiesiog pagasdinimas, kad netrikdytu niekas mirusiu ramybes. Nesyki teko issikasti geles, kad nesusaltu per ziema kapuose, ar susirinkti zvakides po Veliniu, vazas gyvoms gelems, ner dar sveciu buve schmoll.gif
Isivaizduokit, kiek turetu lavoninese "sveciu" gyventi, juk ten skrodimus daro kasdien arba medicinos studentai kiek lavono daleliu mirkaluose laiko, neteko girdeti, kad ten vaidentusi.
Tai kuom kapai kitokie? Tiesiog buvo sukurta apsaugine legenda, kad zmones nesiknistu po kapus, neplestu juos(laidoja kiti ir su ziedais, ir su papuosalais brangiais).
Atsakyti
Bet vis tiek atsiranda ligonių kurie kapus niokoja .
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 01 03, 11:47)
Bet vis tiek atsiranda ligonių kurie kapus niokoja .

Ir kaip jiem nebaisu , kad svečių turės? Aš tai bijočiau.[COLOR=yellow]
Atsakyti
nereik ka nors imti ar rausti, sako buna paklydusiu dusiu tai prisikabina
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 01 03, 14:17)
nereik ka nors imti ar rausti, sako buna paklydusiu dusiu tai prisikabina

Girdejus,kad prie silpnesnes psichikos, labiau pazeidziamu zmoniu jie "kabinasi"
Atsakyti