Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

QUOTE(lauriut_ @ 2011 06 29, 11:56)
Na, jau šį tą pavyko atrasti. Gasl turite atsiliepimų apie Dailės iš Klaipėdos vestuvių vedimą ir Karolinos (kmvestuvės.lt) paslaugas? smile.gif

Man patiko Dailės vedimas - netrūko nei juoko, nei (kas būdinga moteriai) romantikos. Šauni komanda 4u.gif
Atsakyti
Prisidedam prie pagyru vestuviu vedanciajam - Pauliui Markuliui. Likome labai patenknti ir mes, ir sveciai. Visi buvome aktyvus vakaro dalyviai, o ne siaip stebetojai. Zaidimai nepabode, linksmi. Iki sventes viska suderinom - ko norim, ko nenorim ir pan. Zodziu super, jokiu priekaistu. Tikrai rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bertita @ 2011 06 22, 16:24)
Sveika, pas mus irgi jis ves vestuves smile.gif musu vienu draugu jau vede sausio men ir gerai atsiliepe apie ji tai ir mes ji nusisamdeme rugsejo men  smile.gif siaip jis savo dainas dainuoja ane?o jei kokios zinomos paprasai tai jis per kompa paleidzia?mums dar jis pridave namu darbu,nupirkti nemazai visko tai reiks ruostis biggrin.gif ka jis pas jus dare is zaidimu?jis atvaziavo anksciau ir dar svecius uzime ane? smile.gif parasyk ka nors placiau.dekui 4u.gif

Sveika, tik db prisijungiau ir pamaciau tavo zinute. Jis dainuoja dainas kai kurias is savo repertuaro, kitas siaip zinomas, bet auksto lygio. Padaro mielu siurprizu jauniesiems taciau kokiu as geriau nesakysiu, taip bus jums maloni staigmena ir didesnis ispudis.Manau tikrai neliksite nusivyle. Jeigu kas nors pageidaujan kokios nors dainos, tai paleidzia per aparatura kaip tu ir sakei. Vedejas daug kuriniu nedainuoja, nes matai jis dar ir veda vakara, bendrauja su publika, i zaidimus itraukia. Jooo namu darbu buvo ir mums. Tikriausiai liepe svecius apibudint, klausimyna paruost, prizus parupint. Pasistenkit linksmus apibudinimus parasyt, tada bus labai linksma, kai sveciams skaitys juos. Mes tai ilgai vargom su jais, bet tikrai fainiai gavos.Zaidimai buvo 5 jei gerai pamenu, bet jie ne kokie nors vulgarus ar siaip gerai zinomi, kurie daznai buna vestuvese. Man mieliausias buvo teatriukas. Tikriausiai miejo, kad 9 aktyviausius zmones reikes pazymet jusu sveciu sarase, kad jis zinotu. Dar mielas labai buvo Choru karai. Jeigu nori detalesnes informacijos galiu i AZ parasyt, nes vedejas sake nelabai nori viesinti visos vakaro specifikos, nes jei visko nezinosit bus daugiau staigmenu. Siaip galiu pasakyt bijojau tu zaidimu, nes pas mus sveciai tokie neprognozuojami buvo, nelabai linke i zaidimus, bet Manto zaidimus sugalvotu tai zaide su malonumu, ne viena nesake, kad nenori ir iki siol dar ispudziais tebesidalina smile.gif Vedejas su DJ i musu svente atvaziavo gana anksti kazkur apie 13 val, nors pradzianumatyta buvo tik 19.30 val. Jiems matai ilgokai uztrunka aparatura savo kol susijungia visa, o patikek ji galinga, ir vaizdas ir garsas labai puikus. Tai jie atvyke viska susikonstravo ir tada uzeme svecius, kurie atvyko 17.30 val. su tevais viska suderino (na ta pasitikima su duona, druska ir vandeniu) ir siaip jie en kiek zinau mielai pabendravo smile.gif
Atsakyti
buvau vestuvese kai buvo mergina ir vaikinas vedejai, tai labai nepatiko, atrodo neriasi is kailio, kad viska padaryt gerai, bet persistenge, taip pat buvau kur vedeja buvo moteris, taip pat nelabai patiko, todel manau, kad vyrai vedejai geresni 4u.gif

kas del siauliu vedeju tai audrius cinkutis nzn kaip jis isvis sugalvojo vesti vestuves, nes tam darbui tikrai nera tinkamas, bent jau kiek teko girdeti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Organizatoriai - gerai, taciau noreciau pasidalinti skaudzia patirtimi del vieno is ju - Evaldo Leskausko. Sis organizatorius moka save graziai pateikti, ima didziulius pinigus, o i svente atvyksta visiskai nepasiruoses. Pries keleta savaiciu samdziau ji pravesti viena rengini, o jis padare tokia geda, kad net prisiminti baisu. Taip kad svarbiai jums sventei atidziai ziurekit koki organizatoriu samdot ir paprasykit rekomendaciju, kad jusu svente sugadinta nebutu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunny Day @ 2011 06 30, 19:42)
Jis buvo ir vedėjas ir DJ, ar atskirai muzikantus samdėte? rolleyes.gif Kiek vakaras apsiėjo? ax.gif

Kol Paulius vede vakara, DJ'avo kolega, o veliau ir jis pats stojo prie pulto. Del kainos, manau kiekvienu atveju individualiai. Reiktu jo paties uzklaust. ax.gif Bet kiek teko dometis kitais variantais, tai sis buvo nepalyginamai pigesnis 4u.gif
Atsakyti
Jus man kvaisai ( doh.gif ) paaiskinkit.. Jei vestuvese buna vestuviu vedejas tai jis su jaunaisias vazinejasi visa diena ar buna tik vakare? Ir tokiu atveju kokias pareigas turi pirsliai? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruzyte @ 2011 07 04, 14:57)
Jus man kvaisai ( doh.gif ) paaiskinkit.. Jei vestuvese buna vestuviu vedejas tai jis su jaunaisias vazinejasi visa diena ar buna tik vakare? Ir tokiu atveju kokias pareigas turi pirsliai?  blush2.gif  blush2.gif

Na, jei yra vestuviu vedejas, tai pirsliu nebuna tuomet, jei neklystu g.gif nes kam tuomet tas vedejas???? Vedejas paprasta buna tik vakare ir nevazineja su jaunaisiais, gal jus maisot su vestuviu planuotojais?
Atsakyti
QUOTE(rudaake20 @ 2011 07 04, 15:12)
Na, jei yra vestuviu vedejas, tai pirsliu nebuna tuomet, jei neklystu  g.gif  nes kam tuomet tas vedejas???? Vedejas paprasta buna tik vakare ir nevazineja su jaunaisiais, gal jus maisot su vestuviu planuotojais?

Su planuotojais nemaisau, tik kadangi nesu buvusi vestuvese su vestuviu vedeju del to ir kyla tokie klausimai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruzyte @ 2011 07 04, 16:52)
Su planuotojais nemaisau, tik kadangi nesu buvusi vestuvese su vestuviu vedeju del to ir kyla tokie klausimai  blush2.gif

Vestuviu vedejas atsakingas uz programos vedima vakaro metu, sveciu uzemima, bei visu procesu sustygavima: t.y. tevelius su druska ir vandeniu surykiuoja, izanginius zodzius pasako, nukreipia svecius kur eiti toliau, kada sveikinti ir panasiai. todel nuo liudininku (pirsliu) nebeprasoma buti atsakingiems uz programa.
kai kurie vedejai buna ir baznycioje - ten pasitinka jaunuosius, sureguliuoja ceremonija, pvz. kada jaunajai eiti prie altoriaus, kada sveciams mesti ziedlapius, ryzius ar panasiai, paragina pilstyti sampana ir panasiai.
vienintelis minusas, kad isvykus i fotosesija su sveciais, reikia organizuotu draugu, ar liudininku paprasyti tureti kelis zaidimus, kad gamtoje sveciai ne tik uzkastu, atsigertu, bet kazkur sudalyvautu.
Atsakyti
QUOTE(lauruzyte @ 2011 07 04, 23:22)
Labai Jums aciu uz labiau nei issamu paaiskinima  4u.gif  mirksiukas.gif

prasau wink.gif
aisku cia daug diskutuota apie pirsliu ir vedanciuju pliusus ir minusus. taciau dazniausiai scenarijai buna tradiciniu vestuviu, istraukti is interneto. kam tai tinka puiku, kas nori kazko kitaip - tai manau teks gana ilgai pasedeti su pirsliais diskutuojant ko ir kaip norite. nes primesti kazkam buti atsakingam uz programa ir padeti pliusa, man negrazu.
puiku, kai pirsliai, organizuoti, jaunatviski, ir sugeba puikiai pravesti programa. taciau, daugelis nori, kad visi artimieji ir draugai vestuvese atsipalaiduotu, todel renkasi vedejus. man tai profesionaliau.
tai kiekvienas renkasi kas jam tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2011 07 02, 20:51)
buvau vestuvese kai buvo mergina ir vaikinas vedejai, tai labai nepatiko, atrodo neriasi is kailio, kad viska padaryt gerai, bet persistenge, taip pat buvau kur vedeja buvo moteris, taip pat nelabai patiko, todel manau, kad vyrai vedejai geresni  4u.gif

kas del siauliu vedeju tai audrius cinkutis nzn kaip jis isvis sugalvojo vesti vestuves, nes tam darbui tikrai nera tinkamas, bent jau kiek teko girdeti  blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(veterane @ 2011 07 02, 20:51)
buvau vestuvese kai buvo mergina ir vaikinas vedejai, tai labai nepatiko, atrodo neriasi is kailio, kad viska padaryt gerai, bet persistenge, taip pat buvau kur vedeja buvo moteris, taip pat nelabai patiko, todel manau, kad vyrai vedejai geresni  4u.gif

kas del siauliu vedeju tai audrius cinkutis nzn kaip jis isvis sugalvojo vesti vestuves, nes tam darbui tikrai nera tinkamas, bent jau kiek teko girdeti  blush2.gif

Del moteru vedeju nesutikciau. Teko dalyvauti jubiliejuje, puikiai vede moteris.Idomus zaidimai, visi itraukiami i veiksma, puikios ir juokingos skaidres is nuotrauku(daro pati). Vienu zodziu nenuobodziavome
Atsakyti