Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

Novule,
užsuk į www.pimpit.lt - tikrai tilpsi į 2500 (ir dar liks atsarginei porai batelių). Užsisakėm Ryčio paslaugas, buvom susitikę, viską apšnekėjom, visi norai sutampa, idėjų daugybė iš jų pusės, patirtis irgi daro savo - ne naujokai, bet ir "nenupopsinti" iki negalėjimo, ir t.t. smile.gif Rekomendacijas gavom asmenines iš žmonių, kurių skoniu pasitikim, tad nė kiek neabejojam ir džiaugiamės "prasukę" gerą reikaliuką smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif

Prikalbino mus būti vestuvėse liudininkais. Žadėjo, kad piršlių pareigų mums nebus. Vestuvės bus su vedančiuoju. Gal kas pasidalins patirtimi, ar tikrai nereikia nieko ruoštis tokioms vestuvėms? Kaip ten viskas vyksta? Nesinori apsikiaulint sėdint kaip kerpei nieko nepasiruošus, bet renginių vedėjos talento irgi neturiu ir tradicine piršliene nebūčiau sutikusi būt.
Dėkinga už visas nuomones ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2011 05 19, 10:08)

smile.gif Ko gero kiekvienas skirtingai veda, taciau musu atveju (vede Mindaugas Krasauskas), tai viso vakaro metu snekejo tik mano uosvis 1 karta, pasake kalba nuo visu teveliu ir t.t. ir viskas. Mes is anksto pasakem jam, kad tik jis kalbes ir viskas. Toliau visas laikas buvo uzimtas sokiais, zaidimais ir pramogom smile.gif Zodziu musu liudininkai ,,atsifutbolino" gerai biggrin.gif biggrin.gif Taciau man ir paciai labai nepatinka visos tos snekos apie naujai sukurta seima, naujus isbandymus ir t.t. Tokiu kalbu jau pakako ryte, o vakare nurejosi atsipalaiduoti mirksiukas.gif

Tai va tokie mano ispudziai smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 28 kovo 2012 - 10:22
QUOTE(Sisi @ 2011 05 19, 12:08)

Aš siūlyčiau gauti vedančiojo kontaktus ir su juo pasiderinti savo rolę, taip pat ir jaunųjų lūkesčius galite išsiaiškinti. mūsų vestuvėse irgi bus liudininkai ir vedantysis, nusprendėm kad vienintelė liudininkų pareiga- padėti parašus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 28 kovo 2012 - 10:22
QUOTE(Sisi @ 2011 05 19, 12:08)

priklauso nuo susitarimo su jaunaisiais. sviesiai tiesiai ir paklauskit. as buvau liudininke su savo draugu. mums is kart pasake kad nieko nereiks daryti nes bus renginio vedejas. tik perskaityti liudijima vestuviu sveciams. taip ir buvo kaip buvome susitare
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 28 kovo 2012 - 10:23
QUOTE(LittleMe @ 2011 06 02, 15:59)
Sveikos!  mirksiukas.gif

Gal kam yra teke dalyvauti ar girdeti kokiu atsiliepimu apie samdomus pirsius Gintare ir Karoli is Siauliu?  rolleyes.gif 
Ieskom pirsliu/ vedejo savo vestuvems kita vasara  ax.gif
o gal kas galetu ka parekomenduoti ? 4u.gif  ax.gif

Iskart dekuj mergaites  mirksiukas.gif  wub.gif

Sveika,
mes siemet savo vestuvems samdomes vedeja Karolina su dj is www.kmvestuves.lt. Tai atsiliepimus galesiu pasakyti tik po rugpjucio 6d. smile.gif
Atsakyti
Mes užsisakėm Žiogą, bet va sulaukiau pažįstamos (žmogaus, kuri pati labai organizuota) komentaro, kad iš šalies stebėjusi jo vedamas vestuvės, jis pasirodė atmestinokas ir nevertas tokių pinigų. Kiek skaičiau atsiliepimų, lyg ir viskas gerai, bet pradėjau nerimauti...

Kaina 2500 su jo DJ visa diena. jis iki 2h veda, DJ groja iki 4h.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 06 10, 12:39)
Mes užsisakėm Žiogą, bet va sulaukiau pažįstamos (žmogaus, kuri pati labai organizuota) komentaro, kad iš šalies stebėjusi jo vedamas vestuvės, jis pasirodė atmestinokas ir nevertas tokių pinigų. Kiek skaičiau atsiliepimų, lyg ir viskas gerai, bet pradėjau nerimauti...

manau reiketu jo paprasyti kokios filmuotos medziagos, kad pati galetum paziureti ir nuspresti tinka jis tau ar ne.
kazkur ir youtube yra filmuota medziaga
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2011 06 10, 13:51)
manau reiketu jo paprasyti kokios filmuotos medziagos, kad pati galetum paziureti ir nuspresti tinka jis tau ar ne.
kazkur ir youtube yra filmuota medziaga

ta medžiaga senoka, kai kurie pokštai senoki ir nuvalkioti, bet viliuosi, kad medžiaga atnaujinama, gi viskas kinta g.gif kaip žmogus lankstumu jis patinka, tik pats vedimas, pokštai, žaidimai..
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 06 10, 16:41)
ta medžiaga senoka, kai kurie pokštai senoki ir nuvalkioti, bet viliuosi, kad medžiaga atnaujinama, gi viskas kinta  g.gif  kaip žmogus lankstumu jis patinka, tik pats vedimas, pokštai, žaidimai..

tai tada siulau su ziogu susedus pasakyti, kad matei filmuota medziaga, kas joje patiko, kas nepatiko. as manau pasakyti savo nuogastavimus reikia vedejui, juk jis nezino ko jus tiketis. viska reikia derinti, sneketis, o juk draugei gal patinka viena, o tau kita biggrin.gif
cia toks mano pasiulymas
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 06 10, 10:39)

As neimciau ziogo, jis tinkamas labiau vakareliams, koncertams.Maciau ne viena jo vesta programa, bet va vestuviu vedejo amplua jo neteko regeti.Jis toks sabloniskas atrodo, tie patys juokeliai ir zaidimai.Bet cia tik mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
As vienareiksmiskai uz Mindauga http://www.renginiovedejas.lt/
Jo bendravimas su sveciais, programa, lankstumas tarp susiklosciusiu situaciju - super thumbup.gif
Atsakyti