Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

Kokia liudna situacija su vestuviu vedejais lietuvoje... schmoll.gif Kiek su kuo pakalbi tai visai be silumos zmones, ir tie scenarijai tas pats per ta pati, o kur dar isgerk stikliuka ir palakstyk aplink stala doh.gif Esu totaliai nusivylusi... verysad.gif

Tik Teatras Arti man yra palike nepaprasta ispudi, tokie silti zmones...Bet visai vasarai praktiskai uzimti... verysad.gif Ir praitam puslapyje kur reklamavosi Paulius Markulis, esu dalyvavusi vestuvese kur jis vede, tikrai labai kulturingas ir geras vedejas, zino ir tradiciju graziu, kurias puikiai derina su siuolaikiniais dalykais...Gaila irgi uzimtas doh.gif

Gal kas girdejote ka apie vedeja Stasi is vedejai.lt? Ir gal kas gali parekomenduoti auksto lygio vedeja? g.gif

Atsakyti
Sveikos merginos,

Noreciau pasiteirauti kokia turite nuomuone susidarusios apie siuos vedejus Klaipedos rajone:

Rūta Ruškytė ir Alma Liubinaitė - renginius jos veda kartu

bei

Viktoras Usov

Mano drauge, tuokiasi thumbup.gif ir iesko vedeju, tai su tom merginom buvo susitikusi. Lyg ir patiko, bet sunku pasakyti, kai nesi buves nei vienam ju vestam renginy.

O su Viktoru dar planuoja susitikti.

Tai domimes, kokios nuomones apie juos?

Nesinori prasauti smile.gif

Dekui

Atsakyti
QUOTE(Lilly2012 @ 2011 04 08, 01:31)

na apie tas merginas nesu girdejusi, bet apie Viktora ka galiu pasakyti - kulturingas, mandagus, gero humoro jausmo, greitai susiorentuojantis. na vestuves kaip veda nezinau, bet vyro darbovietes vakareli vede - tai sauniai viskas praejo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 28 kovo 2012 - 10:21
QUOTE(mereveja @ 2011 04 07, 20:05)
Gal kas girdejote ka apie vedeja Stasi is vedejai.lt? Ir gal kas gali parekomenduoti auksto lygio vedeja? g.gif

Sveikos,

mes sutarėme su Stasiu dėl vestuvių vedimo. Bent jau iš bendravimo atrodo smagus žmogus, prisižadėjo kad nebus jokių "išgerk-užkąsk" ir panašiai. Tai žiūrėsim...

O apie Teatras Arti taip pat galiu pasakyt tik gerus žodžius - vedė tėčio jubiliejų, tai tikrai labai gražiai ir inteligentiškai pasirodė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 28 kovo 2012 - 10:21
man teko dalyvauti, tik anglu/lietuviu kalba buvo vedama. Jo kaina lygtais apie 3500 ar 4000, nepamenu jau. Bet buvo visai faina.
rusakalbiu vedeju gali paziureti cia: http://www_vestuviup...jos_lt/komanda/
Atsakyti
Sveikos, mielosios. Kiek matau, tai visos rekomenduojate vedėjus dauguma iš Žemaitijos. O ar teko susidurti su vedejais vidurio Lietuvoje? smile.gif Suprantu, kad šiais laikais galima važinėti po visą Lietuvą, bet gaunasi ne mažas gabalas... Be to, juk didesnis pasirinkimas būtų smile.gif Ir dar, vestuvės jau šį rugpjūtį, tai pasirinkimas dar labiau sumažėja. Dėkoju už atsakymus ax.gif
Atsakyti
Mes irgi svarstėm visokius variantus: dj'us, dj'us ir vedėjas, muzikantai ar visai nieko nesamdyti, o tiesiog turėti savo muzikinį foną, bet vieną vakarą naršiau po visokių vedėjų saitus ir radau Antaną Kanopkiną, kuris dirba su dj Darix, atsiliepimai buvo labai gražūs, žmonės beprotiškai patenkinti, susitikom ir be kalbų nusprendėm jį su dj užsisakyti. Jis veda visokias televizijos laidas (dabar tik vieną atsimenu - protų mūšis), bendraujant paliko tikrai labai labai gerą įspūdį. Per vestuves jis, kaip kažkuri rašė, kelia emocinį lygį iki kulminacijos, viskas būna sustyguota, jokio laisvai besiliejančio alkoholio ir paraudusių nosių vestuvių šventėje. Ir aplamai paliko gerą įspūdį kaip žmogus: atsakingas, mandagus, korektiškas, linksmas, puikiai bendraujantis, matosi, kad turi daug charizmos. Už jo ir dj paslaugas įskaičiuojant visą aparatūrą, apšvietimą - 2.500lt, mes nusiderėjom ligi 2.200lt. Bet aš manau, kad nepasigailėsim, visgi mūsų prioritetai yra abiejų išvaizda, fotografė ir vedėjas.
Atsakyti
http://www.manodisco...edeju-katalogas
Atsakyti
QUOTE(jurkita @ 2011 02 12, 22:28)
Buvau susitikus su Mindaugu Krasausku, ji rekomenduociau didesnio biudzeto siuolaikinems vestuvems  (su Dj kainuotu 3700 Lt). Man jis visai patiko, tik reikia galvoti ar verta uz vedeja su Dj tiek moketi, nes nemazai pigesniu yra, tik dar neissiaiskinau ar geresni jie  biggrin.gif
Gal ka nors girdejot apie Aureliju Gedvila? g.gif Domina mane ar tiktu jis siuolaikinems vestuvems vesti?

Pries tai raset, kad norit NE kaimisku vestuviu, galvoju jums reikia rekomenduoti Mindauga, bet skaitau toliau ir ziuriu, kad jis jums per brangus... smile.gif Tuomet sekmes paieskose! Geresnio nerasit!!! Jis vede musu vestuves pries 2 metus... Buvo.. kazkas neapsakomo... Ar skaitet jo psl padekas zmoniu, kuriems jis vede rengini? Jis nerealus, as kai prisimenu tai net siurpuliukai per kuna laksto, atrodo viskas paprasta, bet taip gerai pateikta... Dieviska!!! Pasisamdzius ji jums butu garantas, kad jusu vestuves liks visu atmintyje dar ilgai, kaip kad musu. Musu artimieji ir draugai dar dabar kalba apie jas. Mindaugo deka. smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jurkita @ 2011 02 17, 19:20)
Rasiau, kad brangu, bet irgi uzsisakiau ta pati. Bet tik del to, kad su visais pernekejus, man pasirode, kad lengviausiai su juo man sneketis ir moka jis save parduoti rolleyes.gif  tikiuosi taip pat mokes ir vesti  biggrin.gif

Perskaiciau, kad jau ji uzsisaket!!! Garantuoju, bus nerealiai. Nebus jokiu lekstu bejeriuku ir isgert skatinimu biggrin.gif As to labai nenorejau mirksiukas.gif Tiesa, kada jusu svente, lauksim atsiliepimu apie Mindauga smile.gif O as einu ziureti savo vestuviu filmo wub.gif wub.gif wub.gif Taip gera viska prisiminti.
Atsakyti
Sveiki,

praejusi savaitgali buvo mano vestuves ir ju vedejas ir DJ buvo Paulius Markulis. Labai dziaugiuosi, kad pasirinkome ji, nes ir mes ir sveciai buvo labai patenkinti. labai smagi svente, idomus ir neatsibode zaidimai, neipareigojanti ir linksma programa. labai patiko tai, kad viska suderino pries vstuves su jaunaisiais, svente turejome butent tokia, kokios ir norejome, jis puikiai suprato musu norus ir pasiule tinkamiausias pramogas. be to, ir pats stojo prie pulto paskui groti, o muzika irgi buvo super (o grojarasti galima aisku ir patiems pasirinkti ,ka norite isgirsti smile.gif )
tikrai rekomenduoju Pauliu Markuli ir jusu vestuvems! Nesigailesite! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fuzzy: 15 gegužės 2011 - 15:08
QUOTE(birzelinuke @ 2011 05 17, 20:39)
Mindaugas Krasauskas, jis su DJ o ir super zmogutis thumbup.gif  ax.gif
http://www.renginiov...t/?atsiliepimai

PRITARIU! Jokiu ''poslybiu" ir paskatinimiu ''islenkt taurele" thumbup.gif Super pravede musu vestuves! wink.gif Jis gali atvykti su savo DJ thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Novule @ 2011 05 18, 16:53)
Aha, jau apie šį skaičiau gerų atsiliepimų. O kokia jo kaina su Dj?

Jau pastebėjau kainą. Et, brangoka.

O ko nors panašaus, bet kiek pigesnio nejaugi nėra?

Norėtųsi tilpti į 2500. Kažin, ar pavyktų.

O koks Manto Karpovičiaus vedimo stilius?
Atsakyti