Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

Mes Žiogą užsisakėm. Buvom susitikę ir su A. Sabaliausku, bet man žmogus pasirodė toks šabloniškas ir vedėjo talentas labiau "išmoktas" nei įaugęs biggrin.gif o štai su Žiogas ir MB pasirodė savo srities žinovas.
Atsakyti
rytoj susitinku su Mantautu "gyvai" pasikalbeti, jei patiks-imsim. tik ta kaina jo "kandziojasi", maniskis tikisi gerokai nusidereti, nes 5dieni darysim, bet jei kaina laikys, tai liudna bus.. sad.gif
Atsakyti
Kas nori būti ramus ir dėl nieko nesijaudinti siūlau renginių vedėją Gintautą Vaitkevičių (Plungė) – (8-686) 42829 (LNK TV „Mes čempionai 2003“ nugalėtojas, 2004 m. eLeNKenis). 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jis buvo mano vestuvėse, aš nemoku nusakyti kiek patenkinta juo esu.. Visur jo pilna, jis visur spėja ir visą vakarą konkrečiai dirba savo darbą.. Yra pastebėtas kiekvienas svetys, yra vietoj ir laiku skaldomi juokai ir t.t. bigsmile.gif

Tikrai be baimės rekomenduoju!!! 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Dalyvavau vestuvese, kurias labai siltai pravede toks jaunas, simpatiskas vaikinukas vardu Vidmantas. Vakaras jaukus ir siltas buvo, jokiu ten juokeliu apie antra gala ar nesvankiu zaidimu. Viena kita grazi tradicija ir svarbiausia viskas laiku ir vietoje buvo suorganizuota. Musu vestuves vasaros pradzioje, tai ji ir rezervavome. Buvome pries tai susitike su dar pora vedeju, bet jau is pokalbio aiskiai matesi, kad jis labiau patyres. Jei dar ieskotes vedejo savo sventei galite uzsukti i jo puslapi www.vidutis.lt
Jis tiesa siulo ir vedejo, ir didzejaus paslaugas.
Atsakyti
QUOTE(pliusiukas @ 2011 03 17, 19:47)
mielos nuotakos, neapsigaukit... ziuriu padaugejo rekomendaciniu ziniuciu is forumo naujoku... parasiusiu po kelias zinutes ir jau rekomenduojancius...
su drauge dabar skaitinejam (jos vestuves bus) tai net juokas ima is tokiu rekomendaciju  lotuliukas.gif 
iskart atsiprasau tu, kuriu zinutes tikros ax.gif

Esu pati muzikante, ir esu dirbusi tiek su Ziogu, tiek su Mantautu (atrodo toks vardas, is trieju karaliu), tiek su Gintautu Vaitkevicium.. tai tikrai zinau ju vedimo metodus, korektiskuma ir visa kt smile.gif Kai esi ne sveciu tarpe, o vadiname "personale", tai dar geriau matosi kas ir kur smile.gif Tiesa, mano pacios vestuvese buvo Gintautas Vaitkevicius, tai is tiesu kai pirmakart pamaciau jo vedima ir visa kt pasakiau, kad jis bus mano vestuvese....ir buvo biggrin.gif bigsmile.gif

Tiesa, dar zinau viena vedantiji, jis is Kauno, reiktu dar kolegu pasiklausti tiksliai kokios jo koordinates, bet pamenu buvau nustebinta jo vakaro vedimu, isradingumu ir pan thumbup.gif nes is tiesu, pas dauguma vedanciuju, is praktikos galiu pasakyti, buna tie patys nuvalkioti zaidimai ir "prikolai" is google schmoll.gif nu tai zinot.... nieko idomaus. o va kai zmones moka nustebinti, tai cia yra kazkas tokio thumbup.gif mirksiukas.gif

P.S. As cia naujoke - taip, vestuvese - ne, ir tikrai nuosirdziai patariu, o ne siaip rekomenduoju beleka, viena kart girdeta mirksiukas.gif
wub.gif

Atsakyti
labutis visoms,

mes uzsisakeme sventei apolonija zizirskienes visa komanda smile.gif)))) man tai sauniai ji praveda, teko dalyvauti kur pravede vakara tai tikrai buvo linskma....
Atsakyti
QUOTE(pagne @ 2011 03 16, 22:21)
Kas nori būti ramus ir dėl nieko nesijaudinti siūlau renginių vedėją Gintautą Vaitkevičių (Plungė) – (8-686) 42829 (LNK TV „Mes čempionai 2003“ nugalėtojas, 2004 m. eLeNKenis).  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jis buvo mano vestuvėse, aš nemoku nusakyti kiek patenkinta juo esu.. Visur jo pilna, jis visur spėja ir visą vakarą konkrečiai dirba savo darbą.. Yra pastebėtas kiekvienas svetys, yra vietoj ir laiku skaldomi juokai ir t.t.  bigsmile.gif 

Tikrai be baimės rekomenduoju!!!  4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

na apie si vedeja girdejau neblogu atsiliepimu. buvusios koleges vestuves jis vede, tai jie liko labai patenkinti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monika198403 @ 2011 03 22, 17:24)
Laba,

Esu is Klaipedos, bet sio vedejo nesu maciusi. Yra teke buti ir vestuvese, ir imonio vakareliuose bei paciai smadyti vedeja is www.renginiu-vedejai.lt ir likome patenkinti tiek vieno, tiek kito vedimu, zaidimais, uzimtumu bei muzika, kuria leido DJ (jie buvo atvaziave su savo DJ-ais).
O kas liecia Mariu, labai gaila, bet nesu maciusi ir girdejusi... sad.gif

Na sis Marius beveik visada veda renginius ir siaip vakarelius Klaipedos Pramogu banke - ,,Relax`e" ax.gif tai manau is matymo kas yra ten buves tikrai turetu zinoti apie koki zmoguti kalbu smile.gif bet aciu uz atsakyma, lauksiu atsiliepimu is kitu, gal dar kas ka yra girdejes? ax.gif
Atsakyti
Na mes irgi savo vestuvems uzsisakeme vedeja ir DJ, vedejas Tomas Ratautas. Is pradziu labai nerimavau, kaip cia viskas bus, kaip cia bus su tuo DJ, juk dauguma priprate prie tradicinio varianto muzikantu, bet mums kazkaip nesinorejo to tradicinio varianto smile.gif Paskaicius cia jusu visu nuomones apie vedeja ir DJ visiskai nusiraminau (nerimavau nes niekada nesu niekur dalivavusi kur butu vedejas ir DJ), bet manau kad pasirinkimas geras, reik tiketis kad ir pats vedejas su DJ bus geri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chokoledine @ 2011 02 10, 15:22)
O mes susitarem su Žiogu, nežinau kiek skaičiau atsiliepimai geri. Buvom susitikę tai visai patiko charizmatiška asmenybė, tikiuosi viskas bus gerai smile.gif Gal pas kurią  dalyvavo vestuvėse?

Girdejome ir mes apie ji daug geru smagiu atsiliepimu, tik klausimas kiek jis kainuoja? mes ir svarstome ji imti...
Atsakyti
QUOTE(ciuciundriux @ 2011 03 30, 17:52)
Girdejome ir mes apie ji daug geru smagiu atsiliepimu, tik klausimas kiek jis kainuoja? mes ir svarstome ji imti...

man atrodo jo kaina 2200 - 2500 lt su DJ tame tarpe.
Atsakyti
Sveikos. smile.gif Labai lauksiu is Jusu ziniu apie gerus vestuviu vedejus, kurie veda rusu kalba. Gal kam buvo teke dalivauti vestuvese kur vede Leo- (Leonardas Pobedonosovas) Buvęs LNK laidos „Myli nemyli“ vedėjas. ACIU ax.gif
Atsakyti