QUOTE(SmilteSmilte @ 2012 09 27, 18:31)
Zinot perskaiciau visa sia tema ir ka galiu pasakyti:
1. puse komentaru cia pasirase patys vedejai kurie reklamuojasi, atkreipkit demesi i komenraru skaiciu ir pagyringuma
nebukit naivios ir neapsigaukit nepasimaukit apie Manta Karpoviciu ar koks jis ten raso po kelis komentarus turincios ala nares, geda kad pats vedejas apie save raso fuj, o apie Ginta pagyruniski irgi jo pacio rasyti
2. Skaityti reikia tik tuos komentatus kuriuos kazkas raso po vestuviu ir dalinasi normaliu komentaru, yra ne naujas narys su keliom ar keliolika zinuciu super mamoj
3. geras vedejas dirba ne maziau ketverius metus sioje rinkoje ir yra vedes maziausiai 100 vestuviu tik tada jis yra pasiruoses viskam
4. apie zvaigzdes cia prirasyta irgi nesamoniu
Vestuvems pradejom ruostis praejusi rudeni, o siu metu rugsejo 15 d. jas atsventem. Ieskodama vedejo perskaiciau labai daug atsiliepimu...
Tada irgi susidariau ispudi kad labiausiai cia yra giriami keli vedejai, Mantas Karpovicius, tada berods vienas is Triju karaliu (vardo nebepamenu), dar keli...
Aisku itarimas tada kilo ir man, todel ieskojau info toliau - youtube - gal yra filmuotos medziagos, ar pan. Rasiau keliems vedejams, esu smulkmeniska, todel man svarbu netgi kaip vedejas atraso, ar nedaro klaidu ir pan.
Musu vestuves vede Mantas Karpovicius, man viskas patiko, sakyciau, kad tu pagyru - tikros jos ar ne - jis yra vertas.
Aisku, priklauso nuo to, kas ko nori, man nuo keliu rekomenduotu vedeju filmuotos medziagos plaukai pasisiause - negi kazkam tai patinka?
Del zvaigzdziu buvo ir pas mus keletas variantu, bet po pokalbio telefonu iskart atkrito, nes nesvarbu kokio lygio zvaigzde bebutu - mes mokam pinigus ir perkam paslauga - taigi man tikrai nereikia demonstruoti arogancijos ar pan. 10 kart derint laika susitikimui ar pan.
Na cia matyt kiek zmoniu tiek nuomoniu. Juk visi skirtingai supranta ir humora ir linksmybes ir muzika skirtinga megsta...