Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

kaina 1500 Lt
Atsakyti
imetu nuoroda,drauges vestuvese buvo,tikrai smagu ziauriai buvo. http://www.tryskaral...4/vedejas4.html

Tikrai sukure gera nuotaika,jie tryse buna:vedejas,muzikantas ir pagalbininkas
Atsakyti
Labai norėjau Mantauto per vestuves, kad vestų... Bet jau liepos 6 dienai jis užimtas... ech...
Atsakyti
QUOTE(bobausiukas @ 2012 09 18, 15:18)
kaina 1500 Lt

neapsirikit nes ir as anksciau laiko apsidziaugiau cia tik vedejo kaina plius atvykimas plius dj su aparatura,na bet kaip sakoma vestuves arba kita didele svente karta gyvenime
Atsakyti
Jau turiu vedeja!!!!! smile.gif tikrai negalvojau kad taip anksti visi uzsisakines! Nes musu vedejas jau norinciu tai dienai turejo, ir visi kaip tik vakar pradejo kreiptis i ji! tai gerai kad buvau pirmoji parasiusi ta diena emeila biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal galite daugiau papasakoti apie Pauliaus Markulio vedima, jo programa? Kas patiko, kas ne? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Mes jau atsventeme vestuves. Kol ruosiames musu sventei vis pasidairydavau forumuose del tam tikru paslagu, todel dabar noriu pasidalinti su busimom nuotakom savo patirtimi ka sliecia muzikantus 4u.gif
Musu vestuves pravede ir jose dainavo broliai "Kabliai". Broliai saunuoliai thumbup.gif Jauni, energingi, neiesko zodziu kiseneje, sauniai pravede vestuves, puikiai dainavo thumbup.gif O ir "neluma" uz paslaugas kaip ne kurie. Sveciai liko patenkinti, mes taip pat. Tikrai rekomenduojam - nenusivilsit. thumbup.gif
Atsakyti
Musu svente vede K.Kazlauskaite tai likom nusivyle,visiskai atrode nepasiruosusi. Jokio vedimo nebuvo,keli zaidimukai tik buvo. Taip pasiruosti galejo ir mano liudininkai.
Atsakyti
Mūsų auksas buvo - Mindaugas Krasauskas 4u.gif Begalo didelis ačiū jam 4u.gif Niekada neįsivaizdavau savo šventės toookiiioooss įspūdingos thumbup.gif Begalo rekomenduoju. Viskuo pasirūpino nuo a iki z , tiksliau atliko savo darbą super thumbup.gif Mano vestuvės buvo pirmosios man kur vedėjas vedė vakarą, prieš tai neteko dalyvauti , niekada nekeisčiau vedėjo į muzikantus schmoll.gif
Atsakyti
Atšventėm savo vestuves rugsėjo 22 d., vedėjas buvo Vidutis (Vidmantas Petrauskas), tikrai drąsiai galiu rekomenduoti, labai šauniai dirbo. Vedė lietuvių ir rusų k., kadangi rengėme netradicines vestuves tai jis pateisino mūsų lūkesčius. Svečiai iš užsienio buvo sužavėti jo energija ir vedama programa. Dar labai džiagiamės, kad užsisakėm apšvietimą, nes be apšvietimo būtų buvus paprasta salė ir tiek, o viskas buvo taip nuostabiai suderinta. Muzika pasirinkome nuo 6 dešimtmečio iki šiuolaikinės tai visi svečiai buvo labai patenkinti. Na viskas buvo tiesiog nuostabu wub.gif
Atsakyti
savo vestuves patikejome vedejui Arijui Ivaskeviciui, likome maloniai nustebinti! nemaniau, kad gali buti taip smagu!!!! thumbup.gif jau keli musu draugai irgi ji uzsisake savo didziajai sventei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Freira @ 2012 09 19, 09:10)
Labai norėjau Mantauto per vestuves, kad vestų... Bet jau liepos 6 dienai jis užimtas... ech...

Tai cia busiu as ta negeroji, kuri jį tai dienai pasisamde blush2.gif
Atsakyti