Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

QUOTE(linute0911 @ 2011 02 10, 20:59)
Labas visoms, norejau paklausti, kokie atsiliepimai apie Gintautą Vaitkevičių iš Plungės? smile.gif

dalyvavau dviejuose vestuvese jo vedamose kaip svecias. aisku scenarijus buvo identiskai vienodas abiejuose. siaip jis yra daugiau tradiciniu vestuviu vedejas. tinka zmonems kuriems patinka posloki bajeriai. man tai nepatiko, o mano vyresnis dede, net rankomis plojo ir gyre kox nuostabus. nes lengviausia juokinti zmones kalbant apie "antra gala".
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2011 02 15, 11:52)
dalyvavau dviejuose vestuvese jo vedamose kaip svecias. aisku scenarijus buvo identiskai vienodas abiejuose. siaip jis yra daugiau tradiciniu vestuviu vedejas. tinka zmonems kuriems patinka posloki bajeriai. man tai nepatiko, o mano vyresnis dede, net rankomis plojo ir gyre kox nuostabus. nes lengviausia juokinti zmones kalbant apie "antra gala".

Fokui, kaip nenoreciau, kad per mano vestuves tokius bajerius skaldytu doh.gif . O as pasikartosiu, gal kas zinot kokios info apie vedeja Juoza Adomaiti http://www.organizatoriusvedejas.lt/ arba apie kompanija is Klaipedos "Meno artele" http://menoartele.lt/lt/?
Atsakyti
QUOTE(orintano @ 2011 02 15, 15:13)
Fokui, kaip nenoreciau, kad per mano vestuves tokius bajerius skaldytu doh.gif . O as pasikartosiu, gal kas zinot kokios info apie vedeja Juoza Adomaiti http://www.organizatoriusvedejas.lt/ arba apie kompanija is Klaipedos "Meno artele" http://menoartele.lt/lt/?

apie meno artele buvo rasyta pries du ar tris puslapius. praverskite paziurekite. buvo rasyta kad veda 3 ar 4 zmones. ijungia visus svecius. tik man uzkliuvo kad daro parodijas dainu butkutes ir kitu muzikantu. perverskite kelis puslapius, bus issamiau parasyta
Atsakyti
QUOTE(klementyna @ 2011 02 15, 16:17)
apie meno artele buvo rasyta pries du ar tris puslapius. praverskite paziurekite. buvo rasyta kad veda 3 ar 4 zmones. ijungia visus svecius. tik man uzkliuvo kad daro parodijas dainu butkutes ir kitu muzikantu. perverskite kelis puslapius, bus issamiau parasyta

Ta tai as skaiciau, bet noriu daugiau nuomoniu ir info, nes vieno zmogaus nuomone dar nieko nereiskia, nes gali ir patys reklamuotis. O del parodyju, as nematau nieko blogo, nes kiti atskirai samdo parodistus, kaip kazkoki vakaro akcenta g.gif . Bet man svarbu ar kokybiskai veda, ar nera kazkokiu nesvankiu bajeriu, ar nera per daug tu atrkciju, nes nesinoretu, kad zmones visa vakar butu "idarbinti".
Atsakyti
Gal kas žinot gerą vedėją,kuris galėtų pravesti rusų-anglų kalbomis? Galva apsisuko,jų tiek begalė,bet kurį rinktis. Skambinau Mariui Olekui,gaila,kad jam su rusų kalba sunkoka verysad.gif
Atsakyti
va cia tai darbas issirinkti vestuviu vedeja...ko gero sunkiausia
fotografu darbus matai, o ka cia pamatyti - nelabai vedejai turi kokios filmuotos medziagos doh.gif
as irgi remiausia rekomendacijomis bei pirmu ispudziu, nes kaip kitaip...
musu vedeja buvo mergina - nes man kazkaip atrodo, kad vyrai "ims poslyti" arba siaip kruopsciai bei atsakingai nepasiruos, nes kiek teko susitikti su kaip kuriais vedejais vyrukais - tai "stato oro pilis" kaip kaip uzklausi kaip tai igyvendinti - nusuka kalba i kita puse.. nu doh.gif
mes norejom ne tradiciniu vestuviu o daugiau vakarelio - "jokiu pakelk stikleli ir parodyk dugneli" lotuliukas.gif
pradejom reikaliukus derinti su naujai pasirinkta vedeja apie kuria buvo irgi visokiu nuomoniu vieni sake kad "oi oi oi kokia bloga" - citata is sm forumo, o kiti gyre kaip atsakinga bei puikiai dirbancia mergina. na tokie jau tie zmones, kad visiems neitiksi mirksiukas.gif
as Jolitai (cia jos vardas) susakiau ko noriu ir ko nenoriu ir paprasiau kad ji pati paruostu visa vestuviu tema bei programa. na pataisem, pabraukem ir viskas ciki.
vestuvems ji buvo tikrai atsakingai pasiruos - pas mus buvo labai linksmas vestuviu vakarelis - tai buvo ir "kazino" ir netikri pinigai , ir aukcionas na zodziu viskas praejo labai linksmai.
as manau kad neapsirikau pasirinkdama veddeja - mergina drinks_cheers.gif

dar karta pabreziu svarbu pasikliauti "pirmu (arba kazkelintu) zvilgsniu", nes jeigu pats vedejas jums patinka kaip zmogus, patinka kaip masto, tiesiog ziuri ta pacia kryptimi - tai ir nebus jokiu netiketu nemaloniu staigmenu. labai svarbu patiems daug kalbeti ir isreiksti savo norus bei pageidavimus.
sekmes visoms nuotakoms - lai jusu vestuviu diena buna pati pati graziausia ir pilna maloniu staigmenu thumbup.gif
va kaip cia surasiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzzara: 16 vasario 2011 - 22:09
Nusišausiu ieškodama vedėjo, laiko nėr doh.gif Susirašiau klaipėdiečių vedėjų sąrašą, kuriame Mantautas, Marijus Olekas, Andrius Sabaliauskas, Robertas Petrauskas, Gintas Vaičekauskas (vln), Žiogas... Tai daugelis užimtų, deja, o vestuvės po pusmečio.

Ką galėtumėt pasakyt apie Andrių Sabaliauską, kokia jo kaina su dj? Aš išvis norėčiau Mindaugo Krasausko, bet su dj jau neįpirktume jo...
Atsakyti
cia dar vedeju yra http://www.vedejai.lt/komanda , deja is ju maciau tik kaip juozas veda smile.gif bet ne vestuves
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2011 02 17, 13:04)
Nusišausiu ieškodama vedėjo, laiko nėr  doh.gif  Susirašiau klaipėdiečių vedėjų sąrašą, kuriame Mantautas, Marijus Olekas, Andrius Sabaliauskas, Robertas Petrauskas, Gintas Vaičekauskas (vln), Žiogas... Tai daugelis užimtų, deja, o vestuvės po pusmečio.

Ką galėtumėt pasakyt apie Andrių Sabaliauską, kokia jo kaina su dj? Aš išvis norėčiau Mindaugo Krasausko, bet su dj jau neįpirktume jo...

ta paieskok ne vien tik tarp klaipedieciu - juk dabar vedejai po visa sali vazineja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzzara: 17 vasario 2011 - 13:23
Mes uzsisakeme Mindauga Krasauska.Sutinku, jis tikrai gana brangus, bet manau,kad uz kokybe reikia moketi daugiau.Cia maciau diskusiju kas geriau Dj su vedeju ar muzikantai?Mes imame Mindauga su jo Dj plius muzikantus.Dj ikalbejo Mindaugas, nes jam jo reikia vakaro programai vesti,antras dalykas juk jie susidirbe,o muzikantu mums reikia iki ryto,kad galetume sokti, uzsisakineti dainas ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Daivuskinas @ 2011 02 17, 19:01)
Mes uzsisakeme Mindauga Krasauska.Sutinku, jis tikrai gana brangus, bet manau,kad uz kokybe reikia moketi daugiau.Cia maciau diskusiju kas geriau Dj su vedeju ar muzikantai?Mes imame Mindauga su jo Dj plius muzikantus.Dj ikalbejo Mindaugas, nes jam jo reikia vakaro programai vesti,antras dalykas juk jie susidirbe,o muzikantu mums reikia iki ryto,kad galetume sokti, uzsisakineti dainas ir t.t.

Rasiau, kad brangu, bet irgi uzsisakiau ta pati. Bet tik del to, kad su visais pernekejus, man pasirode, kad lengviausiai su juo man sneketis ir moka jis save parduoti rolleyes.gif tikiuosi taip pat mokes ir vesti biggrin.gif
Atsakyti
Zinai,o as su juo vieninteliu susitikau ir man patiko.Is tiesu jis moka save parduoti, bet juk pripazinkime,kad save parduoti ir dar uz gera kaina reikia moketi.Na,o del jo vedamu renginiu,juk matem,kad atsiliepimai visis labai gerai,tad manau,kad mums ir jums pasiseke smile.gifo kokius muzikantus issirinkot,fotografa?
Atsakyti