Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

Sveiki, mes esame labai patenkinti Vidmanto Petrausko (Jo facebook profilis) vestuvių vedimu (gyvena Vilniuje, bet važiuoja kur reikia). Taip jaukiai ir linksmai viską vedė, jog atrodė lyg šeimos narys. Buvo pasiruošęs įdomią programą, leido puikią muziką (ir pagal mūsų pageidavimus ir tokią, kuri patiktų vyresniajai kartai), sumontavo gražų vakarinį salės apšvietimą. Taigi, jei ieškot atsakingo ir profesionalaus šventės vedėjo, rekomenduoju pirmiausia skambinti Vidučiui. smile.gif K&A
Atsakyti
O siaube kaip sunku kažką išsirinkti... vestuvės dar už metų bet jau reikia planuotis biudžetą. kaip ir nusižiūtėjau visų taip giriamą Mantą Karpovičių bet 2013m kainos nuo 3500, blink.gif nieko sau doh.gif
Atsakyti
Labas, mielosios smile.gif

Matau daug diskusiju siame forume apie pirslius, vedejus ir t.t. Nezinau, kaip jums bet man pirsliai ir kas susije su jais, man atgyvena... Geriausias variantas sventeje vedejas. As maciusi tikrai nemazai, bet seses vestuves vede tikrai nerealus vedejas. Pirma karta maciau toki linksma, atsidavusi ir svarbiausia mylinti savo darba zmogu.,, Likau suzaveta... smile.gif Siam zmogui tikrai negailiu pagiru ir jums rekomenduoju, patikekit manim nenusivilsit. Jo vardas Vytautas smagus vaikinukas is "Radiocentro" 4u.gif
Atsakyti
ka??? o cia jis su DJ uz tokia suma dirba?
Atsakyti
Noriu ir as pasisakyti bigsmile.gif , kadangi teko padeti ruostis brolio vestuvems, tai ne karta perskaiciau ivairias temas, ieskodama atsiliepimu. Bet mes rinkomes ne is forumo, o is realiu atsiliepimu draugu, pazystamu. Taip susipazinom su Edgaru is linksmadieniu. Apie ji galima butu parasyti daug ir tik gerai, bet jau atsiliepimu pilna prirasyta ju puslapyje, tai neperrasinesiu:)
http://www_vestuviup...jos_lt/komanda/

Ka as noreciau nuo saves parasyti, kad po brolio vestuviu rekomedavau ji savo draugei, ir labiausiai nustebino tai, kad, nors tikejausi tu paciu zaidimu, tu paciu ,,bajeriu", atliekamu dainu, taciau Edgaras visa vakara buvo nenuspejamas, idomus ir net kelis tuos pacius zaidimus pateike naujai.

Man labai patiko tokie momentai, kai visi sveciai uzsieme kazkuo, pvz., valgo karsta patiekala, o Edgaras paima mikrofona i rankas ir padainuoja kokia daina gyvai. Nu super! Arba kokia pertraukele trumpa, sveciai kas ruko lauke, kas kalbasi, Edgaras atejo i kiema su gitara ir grojo, sveciai dainavo.
Atsakyti
Apie Linksmadienių kolektyvą ir aš galiu pasisakyti tik geriausiais žodžiais. Šiemet teko dalyvauti dvejose vestuvėse, ir pamatyti Marijos ir Kastyčio vedamas programas. Abu vedėjai skirtingi, tačiau abu nerealiai šaunūs. Jei pačiai tektų rinktis, tai būtų labai sunku apsispręsti, ką pasirinkti. Marija šilta, inteligentiška, dar ir puiki dainininkė, puikiai valdanti skirtingo amžiaus publiką. Kastytis puikų humoro jausmą turintis, šmaikštus ir publiką užvedantis vedėjas. Žaidimų įvairovė, sugebėjimas laiku ir vietoje juos naudoti tikrai nustebino. Programa sudėliota panašiai, bet tiek vieno tiek kito vedamose vestuvėse atrodė kitokia. Buvo labai smagu, linksma, vedėjai neprievartavo kažką daryti, nebuvo jokių pošlybių ir jokių žaidimų su alkoholiu. Dešimt balų. Taip pat dešimt balų kartu dirbusiems DJ. Visa publika buvo natūraliai nuvaryta nuo kojų. thumbup.gif Kažkaip sugebėjo įtikti ir senimui ir jaunimui. thumbup.gif
Drąsiai jungiuosi į Linksmadienių gerbėjų klubą, nes profesionaliau dirbančios kompanijos dar neteko matyti.
http://www.facebook....1...1122&type=1
O šita nuoroda gal labiau prie dekoro temos, nu bet nerealiai wub.gif

Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2012 08 12, 17:27)
O siaube kaip sunku kažką išsirinkti... vestuvės dar už metų bet jau reikia planuotis biudžetą. kaip ir nusižiūtėjau visų taip giriamą Mantą Karpovičių bet 2013m kainos nuo 3500,  blink.gif nieko sau  doh.gif

Labai brangu mano nuomone, galima rasti visu 1000 lt pigiau, t.y. Vedejas + Dj 2500 lt laisvai galima rasti ir tikrai labai gerus, o gal net ir pigiau dar galima rasti ilgiau paieskojus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2012 08 23, 15:44)
Labai brangu mano nuomone, galima rasti visu 1000 lt pigiau, t.y. Vedejas + Dj 2500 lt laisvai galima rasti ir tikrai labai gerus, o gal net ir pigiau dar galima rasti ilgiau paieskojus  4u.gif

yra ir už dar mažiau kokybiškai dirbančių žmonių, kurie gali būti ir dj ir vedėjai vienu metu.taip kad kainos perdėtos:)
Atsakyti
QUOTE(Mondina @ 2012 08 23, 16:53)
yra ir už dar mažiau kokybiškai dirbančių žmonių, kurie gali būti ir dj ir vedėjai vienu metu.taip kad kainos perdėtos:)

Mano nuomone, niekada nebus tobulai kai vienas žmogus atlieka kelias funkcijas 4u.gif Tačiau tikrai taip, yra labai puikių ir vedėjų, ir Dj, kurių kaina kartu sudėjus yra stipriai mažesnė nei aukščiau išdėstytos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mondina @ 2012 08 23, 16:53)

man teko buti vestuvese kur DJ ir vedejas buvo viename uz 1000 lt Saulius ar koks ten is Saules radijo - ziauru ka galiu pasakyti, liepe ryti saldainius sokti pagal mes vyra ir t.t. :DDDD

nuotaka apsiverke ir isvaryt norejo ta DJ ir vedeja viename

sako dabar jei galeciau rinktis tikrai netaupyciau vedejui ir dj atskirai

uz kokybe reikia moketi tongue.gif

o jei norit kad lieptu ryti saldainius ir poslus baierius skaldytu prasom zinau ir uz 500 lt
Atsakyti
QUOTE(SmilteSmilte @ 2012 08 24, 10:33)
man teko buti vestuvese kur DJ ir vedejas buvo viename uz 1000 lt Saulius ar koks ten is Saules radijo - ziauru ka galiu pasakyti, liepe ryti saldainius sokti pagal mes vyra ir t.t. :DDDD

nuotaka apsiverke ir isvaryt norejo ta DJ ir vedeja viename

sako dabar jei galeciau rinktis tikrai netaupyciau vedejui ir dj atskirai
uz kokybe reikia moketi tongue.gif

o jei norit kad lieptu ryti saldainius ir poslus baierius skaldytu prasom zinau ir uz 500 lt

na visokiu pasitaiko...bet galima ir uz 3500 nusisamdzius apsiverkti...nezinosi istikro...tik pagal rekomendacijas geriasia...SAULES RADIJO jau maciau ne karta kad nusivilia zmones
Atsakyti
Sveiki, ieskau vedejo kuris galetu vesti programa rusiskai ir lenkiskai gal esate susidure ir galetumete ka nors parekomenduoti?
Dekoju issanksto:) 4u.gif
Atsakyti