QUOTE(solo @ 2012 07 17, 09:12)
Gal Dainius pas jus buvo tik vakarinėj daly? Jei taip, tuomet sutinku su visom pagyrom, išties žaidimai buvo puikūs, negirdėti, žodžiu, labai smagu. Bet kas liečia visos dienos organizaciją, pradedant bažnyčia, man buvo skystoka, pradedant nuo to, kad jaunoji buvo apsikrovusi sveikintojų gėlėmis ir nesugėbėjo nei jis, nei jo žmona iš jos jas paiimt, trūko veiklos gamtoj, pora žaidimėlių ir tiek. Kaip ir
Amellie atsiliepime apie kitą vedėją -savo išdirbtą programą dauguma vedėjų atkalę puikiai, o štai organizuotumo dažnai trūksta, o visgi netikėtų ir ne itin sklandžių situacijų vestuvėse pasitaiko
QUOTE(solo @ 2012 07 19, 11:49)
Kam tuomet samdyti vedėją už 2500,- jei jis negali atlikti tokių darbų ir kam apkrauti kitus svečius? Visiems tebūna šventė, o vedėjas, jei jam už tai mokama ir toks susitarimas yra - tegul dirba savo darbą
Atrodo, kad aš rašyčiau
Aš savo šventę įsivazduoju taip, kad svečiai ateis tik linksmintis, o rūpesčiais ir darbais už juos kažkas kitas pasirūpins. Ir pati kitur nemėgstu būti taip įdarbinta
Jei ateinu linksmintis, kodėl turiu žiūrėti ar tikrai visiems užtenka taurių, ar kas jau išgėrė šampaną ir reikia papildyti, ar tikrai visi gavo saldainių ir pan.
Ir labai džiaugiuosi, kad mūsų artimieji bei draugai turės tik vieną vienintelį darbą ir rūpestį- ateiti gerai nusiteikus, puikiai praleisti laiką ir pasijusti taip, kad jie tikrai atėjo į šventę
QUOTE(annesears @ 2012 07 17, 13:51)
o gal galite parasyti kiek mazdaug vedejas ima?
kiek kas mokejo uz savaji?
Mūsų vedėjas su dj ir padėjėju- 2700Lt. Bus nuo bažnyčios iki nenusakomo laiko