Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

QUOTE(Renalta @ 2012 07 19, 11:06)

musu vestuvese tokiomis smulkmenomis pasirupino mano brangi sesute , sampano pilstymu ir saldainiais - liudininkai  smile.gif

Kam tuomet samdyti vedėją už 2500,- jei jis negali atlikti tokių darbų ir kam apkrauti kitus svečius? Visiems tebūna šventė, o vedėjas, jei jam už tai mokama ir toks susitarimas yra - tegul dirba savo darbą wink.gif
Atsakyti
mes mokejom 1200 plius Dj ir dar siek tieks islaidu smulkmenelems.
Daugiau papildomu atlikeju nereikejo, nes vedeja mokino sokti po to paruose ugnies sou su gintaru vidurnakciui buvo labai grazu. na ir siaip pilna programa buvo. rekomenduoju smile.gif
sutinkant retorane teveliams jau buvo supasakota kaip ir kas del duonos ir druskos, maciau kaip "pastroino"padavejas kad nesnaustu o geles paimtu kaip mus sveikina.
jei butume prase visai dienai butu 1500 bet tada jau pasirupina ir zaidimais gamtoje ir saldainiais bei sampanu prie baznycios ir pan. bet sitoj vietoj ji pati patare idarbinti pamerges kad kiekviena paruostu po zaidimeli o saldainius patikejau liudininkams ir viskas buvo liuks.
p.s. jau maciau kad kita forumiete ja cia rekomendavo - pritariu. mums irgi patiko Jolita
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 07 17, 09:12)
Gal Dainius pas jus buvo tik vakarinėj daly? Jei taip, tuomet sutinku su visom pagyrom, išties žaidimai buvo puikūs, negirdėti, žodžiu, labai smagu. Bet kas liečia visos dienos organizaciją, pradedant bažnyčia, man buvo skystoka, pradedant  nuo to, kad jaunoji buvo apsikrovusi sveikintojų gėlėmis ir nesugėbėjo nei jis, nei jo žmona iš jos jas paiimt, trūko veiklos gamtoj, pora žaidimėlių ir tiek. Kaip ir Amellie atsiliepime apie kitą vedėją -savo išdirbtą programą dauguma vedėjų atkalę puikiai, o štai organizuotumo dažnai trūksta, o visgi netikėtų ir ne itin sklandžių situacijų vestuvėse pasitaiko wink.gif

QUOTE(solo @ 2012 07 19, 11:49)
Kam tuomet samdyti vedėją už 2500,- jei jis negali atlikti tokių darbų ir kam apkrauti kitus svečius? Visiems tebūna šventė, o vedėjas, jei jam už tai mokama ir toks susitarimas yra - tegul dirba savo darbą wink.gif

Atrodo, kad aš rašyčiau biggrin.gif
Aš savo šventę įsivazduoju taip, kad svečiai ateis tik linksmintis, o rūpesčiais ir darbais už juos kažkas kitas pasirūpins. Ir pati kitur nemėgstu būti taip įdarbinta schmoll.gif Jei ateinu linksmintis, kodėl turiu žiūrėti ar tikrai visiems užtenka taurių, ar kas jau išgėrė šampaną ir reikia papildyti, ar tikrai visi gavo saldainių ir pan. doh.gif
Ir labai džiaugiuosi, kad mūsų artimieji bei draugai turės tik vieną vienintelį darbą ir rūpestį- ateiti gerai nusiteikus, puikiai praleisti laiką ir pasijusti taip, kad jie tikrai atėjo į šventę smile.gif

QUOTE(annesears @ 2012 07 17, 13:51)
o gal galite parasyti kiek mazdaug vedejas ima? kiek kas mokejo uz savaji? bigsmile.gif

Mūsų vedėjas su dj ir padėjėju- 2700Lt. Bus nuo bažnyčios iki nenusakomo laiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2012 07 19, 23:13)
Atrodo, kad aš rašyčiau biggrin.gif
----
Mūsų vedėjas su dj ir padėjėju- 2700Lt. Bus nuo bažnyčios iki nenusakomo laiko biggrin.gif

biggrin.gif tas minčių sutapimas ar prieš 6 metus, ar dabar... biggrin.gif
---
A jūs Mantautą pasiėmėt, jei neklystu? Tai graži ir smagi šventė bus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2012 07 20, 07:46)
biggrin.gif  tas minčių sutapimas ar prieš 6 metus, ar dabar... biggrin.gif
---
A jūs Mantautą pasiėmėt, jei neklystu? Tai graži ir smagi šventė bus wink.gif

biggrin.gif
---
Taip, mūsų šventę ves Mantautas smile.gif
Atsakyti
Laba vakara smile.gif As jau po savo sventes, gal kam pades, vedeja buvom nusisamde Gyti Balciuna is Patruliu, jis dar dirba vilniuj gerasfm radijuj, na zinokit, super, nerealiai smagiai pravede vestuves, taip viskas organizuota buvo, tiek visokiu zaidimuku, visi turejo veiklos, visi buvo uzimti, ir taip graziai pravesta ir juokeliai faini, nenuvalkioti, buvo nerealu, noreciau dar ir dar tokiu vestuviu smile.gif Mes apie suzinojom kai samdem grupe Patruliai kad grotu vestuvese ir tada ju vadybininke Daiva sako va Gytis ir turi patirties renginius vest jei domina, ir kazkaip sutikom, zinojom ji nuo tv laiku kaip laidas vesdavo, galvojam kodel gi ne, bandom.
Atsakyti
Mano vestuves praėjusį penktadienį vedė Mantas Karpovičius. Dar kupina įspūdžių, esame su vyru jam labai dėkingi už gražią šventę. Mums su vyru tai antroji santuoka, todėl publika buvo atitinkama- 40+. Vestuvės buvo be piršlio, rūtų vainikėlio ir kitų tradicinių nesąmonių biggrin.gif
Jaunavedžių šokiui pageidavome, kad būtų Andrea Bocelli Vivo Per Lei. Nesitikėjome, kad šį kūrinį Mantas atliks gyvai. Dieviškas balsas, jausmingai sudainuota. Sužavėta. Manau, kad neblogiau už patį Bocelli.
Mantas pageidavo, kad sudarytume savo grojaraštį, bei apklaustume svečių kokio kūrinio pageidauja. Didelę dalį pageidautų kūrinių Mantas taip pat atliko gyvai. Žodžiu, muzikinė dalis buvo aukščiausio lygio, puikus balsa, gera kokybė, matosi, kad rengėsi labai atsakingai.
Taip pat žaidimai, užduotys svečiams, vaidinimai ir pačios šventės apipavidalinimas (apšvietimas, garso kokybė) ir visa kita buvo atlikta puikiai. Ačiū jam ir jo DJ už tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bambino♥ @ 2012 05 22, 13:36)

Man kazkaip keistai atrodo kad kuo daugiau komentaru apie kazkuri tuo jis gerenis vedejas g.gif gal cia siaip visi uzsicikline ant kazko kas pradejo per reklama, o po to tingi paieskot kitu vedeju. niuz keista keista. As turiu savo nuomone apie kai kuriuos vedejus, nes pati atiturejau vestuves savo ir keliose kitose buvau, bet cia kazkas jau mane drausmino kad viena per daug gyriau vedeja, tai dabar nebesakau apie kuri sneku. unsure.gif

Atsakyti
Neseniai atšventėme savo vestuves ir norim pasidalinti atsiliepimais apie mūsų vedėję Mantą Karpovičių. Apie jį ir sužinojome iš super mamų atsiliepimų (ačiu joms smile.gif ).
Norėjome netradicinių vestuvių, be muzikantų,o su dj'umi, nestandartinių ir nevulgarių žaidimų, kad nekankintų žmonių liepent per prievartą sakyti tostus nu vienu žodžiu norėjom, kad visiems ir ypač mums būtų smagi šventė, su Manto pagalba tokią ir turėjome. Puikus vedėjas, puikus organizatorius, atstojantis vestuvių planuotoją, su nuostabiu balsu (vestuvių svečiai negalėjo patikėti, kad toks balsas skamba gyvai ir vis tikrino ar tai ne fonograma biggrin.gif ), įdomiais ir netradiciniais žaidimais. Taigi merginos jeigu norite neįprastų ir smagių vestuvių tikrai rekomenduoju Mantą mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(amrida @ 2012 07 31, 18:51)
Neseniai atšventėme savo vestuves ir norim pasidalinti atsiliepimais apie mūsų vedėję Mantą Karpovičių. Apie jį ir sužinojome iš super mamų atsiliepimų (ačiu joms  smile.gif ).
Norėjome netradicinių vestuvių, be muzikantų,o su dj'umi, nestandartinių ir nevulgarių žaidimų, kad nekankintų žmonių liepent per prievartą sakyti tostus nu vienu žodžiu norėjom, kad visiems ir ypač mums būtų smagi šventė, su Manto pagalba tokią ir turėjome. Puikus vedėjas, puikus organizatorius, atstojantis vestuvių planuotoją, su nuostabiu balsu (vestuvių svečiai negalėjo patikėti, kad toks balsas skamba gyvai ir vis tikrino ar tai ne fonograma  biggrin.gif ), įdomiais ir netradiciniais žaidimais. Taigi merginos jeigu norite neįprastų ir smagių vestuvių tikrai rekomenduoju Mantą  mirksiukas.gif .

va ir vel.
Atsakyti
Na, jei patinka žmonėms vedėjas normalu, kad giria. Aš labai labai sunkiai rinkausi vedėja su dj, nes dauguma tokie tradiciniai pasirodė, ot o labai vengėm, ir irgi išsirinkau Mantą Karpovičių, vestuvės tik kitamet tad nieko negaliu dar pasakyt dėl vedimo, bet man labai patiko bendravimas, atsakingumas, idėjos, iniciatyva ir t.t. Plius patiko, kad atvažiuoja su savo garso ir apšvietimo aparatūra, o tokių vedėjų tikrai nėra daug. Bet aš jį rinkausi dar ir todėl, kad man ir pažįstami jį labai gyrė, tada kai pasakėm apie kokį vedėją galvojam. Tikiu, kad yra ir kitų gerų vedėjų, bet vedėją labai sunku be rekomendacjų išsirinkti, nes dar fotografo bent darbuspažiūrėti gali, o vedėjas lieka tik bendravimas ir rekomendacijos.
Atsakyti
Mes atsventeme savo vestuves penktadieni. Vede Paulius Markulis. Esame laaaabai patenkiti, tikrai galiu drasiai rekomenduoti 4u.gif
Atsakyti