QUOTE(vasareja @ 2011 01 22, 12:08)
teko bendrauti su keletu vedeju stai kokie atsiliepimai
1 vieta:
Egidijus Stancikas -
....
2 vieta:
Rytis Kuzmenka
.....
p.s. cia tik mano asmenine nuomone
1 vieta:
Egidijus Stancikas -
....
2 vieta:
Rytis Kuzmenka
.....
p.s. cia tik mano asmenine nuomone
Kai rinkausi vedėją, atsižvelgiau ir į šią žinutę Iš tikrųjų tai labai smagu, kad šiame forume žmonės dalinasi savo patirtimi ir įspūdžiais, tikrai palengvino paieškas! Dabar rezultatais bandau pasidalinti ir aš - galbūt kam nors pravers
Kadangi iš kelių šaltinių buvau gavus labai gerus atsiliepimus apie Egidijų Stanciką, todėl turbūt jam pirmam ir skambinau, bet pokalbis buvo trumpas, nes kaina buvo pasakyta dvigubai didesnė, nei minėjo jo pslaugomis naudojęsi žmonės. Kadangi mūsų šventinis vakaras buvo numatytas dar ir trumpesnis, tai kaina net nelogiškai didelė (suprantu, kad vedėjui visai nesvarbu, kiek laiko, bet vakaras jau išnaudotas, bet pagal situaciją kaina man netiko). Taip pat teko bendrauti tiek telefonu, tiek susitikus su Andriumi Sabaliausku - pasirodė dėmesingas, įsiklausantis, punktualus, tikrai asakingai į užduotis reaguojantis vedėjas. Susitikimui kaip nedaugelis iš vedėjų, buvo pasiruošęs, įsiklausantis į pageidavimus, lengvai bendraujantis, pasirodė gerai prie situacijų prisiderinantis vedėjas. Netiko, nes paslaugą siūlė su savu DJ ir dėl to kaina buvo didoka. Dar viena priežastis - konkrečiai tą dieną renginį butų galėjęs pravesti tik jo kolega.
Gerą įspūdį paliko ir Nerijus (pavardės nežinau), bet jo kontaktai yra http://www.sventems....o...7&Itemid=27. Į jį kreipiausi, nes taip pat daug gerų atsiliepimų iš konkrečių žmonių buvo tekę girdėti. Paliko tikrai gerą įspūdį ir kaina tiko, bet nepasirinkom todėl, kad prieš tai kalbėjau su kitu vedėju, kurio pasiūlyta konkreti programa pagal mano pateiktas gaires man labai patiko ir jau buvo sunku galvoti apie kažką kito ir nors kaina skyrėsi mūsų nenaudai - pasirinkom Rytį Kuzmenką Viskas taip tiko nuo pirmo pokalbio, kad buvo sunku net įsivaizduoti šventinį vakarą pagal kitokį scenarijų . Kadangi buvau skaičiusi atsiliepimų, kad Rytis galbūt labiau tinka vakarėlio pobūdžio renginiams ar tai, kad jam trūksta santūrumo - mūsų vestuvės buvo netradicinės, vakaras skirtas daugiau giminėm nei draugam, tad publikos pajautimo labai reikėjo. Galiu ramiai sakyti, kad Rytis prisitaikys prie aplinkybių puikiai. Gyrė jį svečiai tiek vakaro metu, tiek jau daugau nei mėnesiui po šventės praėjus. Dirbti su Ryčiu buvo lengva - daug korekcijų, derinimų, mūsų norai nestandartiniai ir pan. - viskas išpildyta su kaupu. Net ir vakaro metu prieš bet kokį keitimą (pagal situaciją) Rytis spėdavo prieiti, pasiklaust, pasitart neatkreipdamas svečių dėmesio. Tad pagal savo reitingus Rytį Kuzmenką keliu į I vietą - tiek prasidėjus bendradarbiavimui, tiek prabėgus šventei nuomonė nepasikeitė!