Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

QUOTE(vasareja @ 2011 01 22, 12:08)
teko bendrauti su keletu vedeju stai kokie atsiliepimai smile.gif

1 vieta:
Egidijus Stancikas -
....

2 vieta:
Rytis Kuzmenka
.....

p.s. cia tik mano asmenine nuomone  biggrin.gif

Kai rinkausi vedėją, atsižvelgiau ir į šią žinutę smile.gif Iš tikrųjų tai labai smagu, kad šiame forume žmonės dalinasi savo patirtimi ir įspūdžiais, tikrai palengvino paieškas! Dabar rezultatais bandau pasidalinti ir aš - galbūt kam nors pravers smile.gif
Kadangi iš kelių šaltinių buvau gavus labai gerus atsiliepimus apie Egidijų Stanciką, todėl turbūt jam pirmam ir skambinau, bet pokalbis buvo trumpas, nes kaina buvo pasakyta dvigubai didesnė, nei minėjo jo pslaugomis naudojęsi žmonės. Kadangi mūsų šventinis vakaras buvo numatytas dar ir trumpesnis, tai kaina net nelogiškai didelė (suprantu, kad vedėjui visai nesvarbu, kiek laiko, bet vakaras jau išnaudotas, bet pagal situaciją kaina man netiko). Taip pat teko bendrauti tiek telefonu, tiek susitikus su Andriumi Sabaliausku - pasirodė dėmesingas, įsiklausantis, punktualus, tikrai asakingai į užduotis reaguojantis vedėjas. Susitikimui kaip nedaugelis iš vedėjų, buvo pasiruošęs, įsiklausantis į pageidavimus, lengvai bendraujantis, pasirodė gerai prie situacijų prisiderinantis vedėjas. Netiko, nes paslaugą siūlė su savu DJ ir dėl to kaina buvo didoka. Dar viena priežastis - konkrečiai tą dieną renginį butų galėjęs pravesti tik jo kolega.
Gerą įspūdį paliko ir Nerijus (pavardės nežinau), bet jo kontaktai yra http://www.sventems....o...7&Itemid=27. Į jį kreipiausi, nes taip pat daug gerų atsiliepimų iš konkrečių žmonių buvo tekę girdėti. Paliko tikrai gerą įspūdį ir kaina tiko, bet nepasirinkom todėl, kad prieš tai kalbėjau su kitu vedėju, kurio pasiūlyta konkreti programa pagal mano pateiktas gaires man labai patiko ir jau buvo sunku galvoti apie kažką kito ir nors kaina skyrėsi mūsų nenaudai biggrin.gif - pasirinkom Rytį Kuzmenką smile.gif Viskas taip tiko nuo pirmo pokalbio, kad buvo sunku net įsivaizduoti šventinį vakarą pagal kitokį scenarijų smile.gif. Kadangi buvau skaičiusi atsiliepimų, kad Rytis galbūt labiau tinka vakarėlio pobūdžio renginiams ar tai, kad jam trūksta santūrumo - mūsų vestuvės buvo netradicinės, vakaras skirtas daugiau giminėm nei draugam, tad publikos pajautimo labai reikėjo. Galiu ramiai sakyti, kad Rytis prisitaikys prie aplinkybių puikiai. Gyrė jį svečiai tiek vakaro metu, tiek jau daugau nei mėnesiui po šventės praėjus. Dirbti su Ryčiu buvo lengva - daug korekcijų, derinimų, mūsų norai nestandartiniai ir pan. - viskas išpildyta su kaupu. Net ir vakaro metu prieš bet kokį keitimą (pagal situaciją) Rytis spėdavo prieiti, pasiklaust, pasitart neatkreipdamas svečių dėmesio. Tad pagal savo reitingus Rytį Kuzmenką keliu į I vietą - tiek prasidėjus bendradarbiavimui, tiek prabėgus šventei nuomonė nepasikeitė!

Atsakyti
Sveikos merginos!;) Rekomenduoju Ginta Vaicikauska, neseniai atsokome savo vestuves ir likome labai patenkinti.smile.gif
Atsakyti
As galiu rekomenduoti Pauliu Markuli, jis ir veda ir didzejauja, turi pagalbininka, tad oficialioje dalyje tikrai graziai veda, organizuoja zaidimus ir t.t. tikrai malonus ir fainas zmogus smile.gif
Atsakyti
O aš būsiu antras žmogus iš elės, kuris gali parekomeduoti Paulių Markulį thumbup.gif Gegužės pradžioje atšokome savo vestuves, Paulius buvo mūsų vedėjas ir esame be galo patenkinti. Nuostabus bendravimas nuo pat planavimo iki atsisveikinimo jau po vestuvių. Labai puikiai įsikausė ko pageidavome, labai jautė ko nori žmonės, ar daugiau žaidimų, ar daugiau šokių, linksmybės tęsėsi iki paryčių be jokių trūkdžių. drinks_cheers.gif Patys buvome pamastę kelias pramogas svečiams, bet kadangi nežinojome ar pavyks suspėti įgyvendinti vedėjui pranešėme tikrai pačią paskutinę minutę ir vis tiek viskas įvyko labai sklandžiai. Labai malonus, linksmas, draugiškas vedėjas, sukūrė mums puikią atmosferą, buvo tikrai linksma (kas man buvo labai svarbu ir negirta t.y. jokių išgerk ir nugriūk žaidimų) šventė. Svečiai labai gyrė, o mes prisimename tik geruoju ir esame labai labai dėkingi Pauliui. Taigi tikrai rekomenduoju. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Plejadė @ 2012 07 09, 11:52)
O aš būsiu antras žmogus iš elės, kuris gali parekomeduoti Paulių Markulį thumbup.gif

As irgi laukiu savo vestuviu, kurias ves Paulius smile.gif Prisiskaiciau Jusu atsiliepimu isvis ramu pasidare, kad svente praeis linksmai wub.gif
Atsakyti
Sveikos planuotojos:)

Pati apturėjau tą "malonumą" pernai (vestuvės buvo rugsėjo pabaigoje), tai atsimenu, kad tikrai daug prisikankinau, kol viską išsirinkau, susiderinau, ir supermamos forumas daug minčių man davėsmile.gif
Tai va, daugelis forume minėtų vedėjų jau buvo užimti (vestuvių suorganizavome per 3 vasaros mėnesius), keli vedėjai atsiuntė preliminarią programą su įgrisusiais žaidimais, kuriuose figūravo ir svečių girdymas (kas man nepriimtina), tai išsirinkome jauną energingą vaikinuką iš Klaipėdos Antaną Mockevičių. Puikiai sekėsi derinti scenarijų, žmogus tikrai įsiklausė į mūsų pageidavimus, ir labai nesistebėjo, kai pasakėm, kad žiedlapių ir žibintų nenorim:)
Žaidimai irgi buvo nematyti/negirdėti (beje, mes juos irgi tik vestuvių metu sužinojome:), tai visiems (tiek mums, tiek svečiams) buvo smagu. Prieš vestuves kiek neramino vedėjo amžius, nelabai besiskiriantis nuo jaunųjų amžiaus, nes į vestuves kvietėmės ir senelius, bet vedėjas kuo puikiausiai "suvaldė" įvairaus amžiaus publiką ir buvo rasta veikla absoliučiai visiems:) tai va, jei kam reikia vedėjo, bandykit kontaktuoti su Antanu:) Beje, atsivežė jis ir savo didžėjų, kuris visoms kartoms priimtiną muziką leido:)

Beje, mūsų vestuvės truko pusdienį, Antanas dirigavo / lydėjo mus nuo bažnyčios.
Atsakyti
Mes pasirinkome Teatras Arti...tikiuosi viskas bus čiki....
Atsakyti
sveikos,
radau keletą neigiamų ir keletą teigiamų atsiliepimų apie Robertą Jonaitį iš renginiulinijos.lt (šiauliai). gal kas plačiau gali papasakoti apie jį, kam teko susidurti?
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2012 06 21, 19:19)
Roberto Jonaicio is renginiu linijos niekam nerekomenduoju,vienintelis ir laaaaaabai didelis minusas buvo musu vestuvese.

smile.gif))))))))))))

o suplysusi suknele, girti sveciai, isdrabstytas tortas po visa sale ir kad sales darbuotojai isvare jus pacius is jusu sventes per vidurnakti del to kad sale atrode kaip kiaulide, tai nesutrukde ?
cia pliusai gal buvo?
Atsakyti
QUOTE(Mondina @ 2012 07 13, 02:07)
smile.gif))))))))))))

o suplysusi suknele, girti sveciai, isdrabstytas tortas po visa sale ir kad sales darbuotojai isvare jus pacius is jusu sventes per vidurnakti del to kad sale atrode kaip kiaulide, tai nesutrukde ?
cia pliusai gal buvo?

blink.gif ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif huh.gif
tikras siaubas, nenorėčiau, kad mano šventė pasisuktų tokia linkme.. labai tikiuosi, kad svečiai bus kultūringesni.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2012 07 13, 06:58)
blink.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif  huh.gif
tikras siaubas, nenorėčiau, kad mano šventė pasisuktų tokia linkme.. labai tikiuosi, kad svečiai bus kultūringesni..  ax.gif

Tai juk svetimu nekvieciat ir manau pazystat kaip kas elgias smile.gif O apie Jonaiti tai nieko gero negaliu pasakyti, kaina tikrai su kokybe stipriai skiriasi. Vestuviu visa laime nemaciau kaip veda, bet uzteko prisiziureti kitur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 07 13, 09:24)
Tai juk svetimu nekvieciat ir manau pazystat kaip kas elgias smile.gif O apie Jonaiti tai nieko gero negaliu pasakyti, kaina tikrai su kokybe stipriai skiriasi. Vestuviu visa laime nemaciau kaip veda, bet uzteko prisiziureti kitur smile.gif

na negaliu tylėti...mūsų vestuvės jau praeity...prieš mėnesį laiko Robertas ir fotografas iš Renginų linijos dirbo pas mus. Likome labai patenkinti. Fotografas labai žaismingas, aktyvus, daug visokių gražių ir netikėtų nuotraukų padarė. atidavė labai greitai, per dvi savaites, ilgai laukti nereikėjo, tikrai labai džiaugiames gražiomis akimirkomis, užfiksuotomis Arūno iš Renginių linijos. O dėl Roberto, tai tėvai bijojo, kaip čia bus vestuvės be muzikanto, bet ir tėvai ir mes labai patenkinti. Žmonių buvo daug, beveik 60, įsivaizduoju, kad tokią minią suvaldyti reikia talento truputi:) bet jam sekėsi labai šauniai ir tėvai ir svečiai antrą dieną besėdėdami prie stalo gyrė Robertą už subtilų humorą, aktyvų vedimą ir nuostabiai parinktą muziką, kuri tiko ir jaunesniems ir vyresniems. Mano brolis tiek šoko tą vakarą, kad net batų padus kiaurai pratrynė. kainos tikrai nesikandžioja, nes skambinau prieš tardamasi keliems vedėjams, nebuvo pigiausia, bet ir nebuvo brangiausia, o kokybė tikrai aukštą. Man pačiai jį rekomendavo draugė, kuri apsivedė pernai, o aš rekomenduosiu kitoms.
Atsakyti