Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

QUOTE(bambino♥ @ 2012 05 22, 12:36)
Sveikos merginos ir moterys smile.gif Ilgai "mirkusi" SM puslapyje nutariau ir as uzsiregistruoti smile.gif
Mano akys jau isvarvejo nuo temu skaitymo, tiek daug info, tiek daug nuomoniu, ir tiek daug laiko cia praleisto ... smile.gif
Zodziu, tikiuosi, kad padesite man, nes taip pat renkuosi vestuviu vedeja+Dj. Is tikruju, net negalvojau apie joki vedeja, kai pamaciau tema "Vestuviu vedejai visoje Lietuvoje", tik praleidau ja ir pagalvojau "tai ne man" ... Bet, skaitydama kitas temas apie muzika vestuviu puotoje pakeiciau nuomone ir supratau, kad noriu vedejo+Dj.
Taigi, susidariau nuomone, kad geriausi yra:
Mantautas
Mantas Karpovicius - ATAS
Mindaugas Krasauskas
Paulius Markulis
Gintas Vaicikauskas
Vidutis
Justinas Simavicius (uzsirasiau ji i sarasa, bet paskutiniu metu komentaru apie ji nebuvo ... skaitau visas temas nuo pradziu, nemegstu padriku minciu skaityti, po to nesuprantu kas vyksta - truputi ne i tema sitas pasisakymas, bet pasakau is anksto, nes pastebejau daug kas raso: "nepatingek pasiskaityt ankstesniu komentaru" ... smile.gif )
Ai, ir dar Simas lyg nieko, is "As myliu Lietuva", bet mazokai atsiliepimu ...

mes dar dėl savo vestuvių datos tikslios neapsisprendę, tai tik preliminariai su keliai tariamės, bet kol kas su MB ties Justinu Šimavičiumi esame apsistoję. teko matyti, kaip vestuvėse vienose dirba, tai jau didesnis pliusas negu kitų atsiliepimai ax.gif patiko, kad veda šiltai, originaliai, linksmai ir pats žmogus matosi toks pat nuoširdus yra. pabendrauja su svečiais ir neoficialiai, per kokią pertraukėlę. dirba jis kartu su DJ`umi, pats irgi stojo prie pulto kai visa programa pasibaigė. pati noriu paprasto, bet kartu originalaus scenarijaus, tai žiūrėsiu kas čia ką geriausio pasiūlys smile.gif
O Mantautas, tai čia tas, kur M-1 dirba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saules_zuikis: 12 birželio 2012 - 12:48
QUOTE(saules_zuikis @ 2012 06 12, 12:46)
O Mantautas, tai čia tas, kur M-1 dirba?

M-1 Gintas Vaičikauskas dirba, esu girdėjus neblogų atsiliepimų apie jį, jo darbu neabejoju wink.gif

Mantautas klaipėdietis, iš "3 karalių" chebros. Kai teko kartu dirbt kokiais 2008 gal, tai man jis labai patiko, o dabar nežinau, ko gero, programa atsinaujinus, turėtų tikt. Apie Žiogą, irgi iš "3 karalių", jau rašiau savo vestuvių įspūdžius, labai rekomenduoju, bet kodėl ir kaip, reiktų skaityt ankstesnį mano postą kažkur 2011 rugsėjo mėn biggrin.gif
Esu dirbus ir su Daile, irgi gavos labai graži šventė, na, moteris apskritai daugiau romantikos įneša, nei vyrai vedėjai. Bet tikrai patiko, buvo ir smagu, ir muzikalu, ir gražu wink.gif
Teko būt vestuvėse su Dainiu Polivonu, tai pati programa šventėj nebloga buvo, bet visos dienos metu trūko organizuotumo, daugiau publiką užimt.
Atsakyti
QUOTE(Inessa_B. @ 2012 06 07, 16:49)
Pries pora savaiteliu musu vestuves pravede Mantas Karpovicius, - tikrai labai profesionalus ir siltas zmogus. Kadangi gyvename uzsienyje, viska derinti pradejome Skypu mazdaug pries pusmeti. Tikrai i visas idejas ir pageidavimus buvo atsizvelga, - labai lankstus ir tuo paciu visada nestokojantis patarimu, kaip geriau daryti vienoje ar kitoje situacijoje.

Balsas jo - nuostabus. Tikrai. Kai uzdainavo tikrai palenke i savo puse tuos kurie iki tol skeptiskai ziurejo i vestuviu vedejus. Pas mus vestuvese tokiu buvo...

Tikrai, labai kulturingas, mandagus, prisitaiko prie situacijos ir zmoniu (pas mus atsirado daug kalbanciu zmoniu, Mantas viska sureguliavo taip, kad kiekvienas butu isgirstas).

Esame labai laimingi, kad savo svente patikejome Mantui.

Beje, ieskodama vedejo sventei rinkausi tarp Manto ir Mindaugo Krasausko. Apsisprendima leme Mindaugo saltas bendravimas ir labai lakoniski atsakymai el. pastu. Mantas tuo tarpu bendravo labai siltai ir taip, lyg musu svente jam butu tikrai labai svarbi.

Sekmes visoms planuojancioms savo svente! :-)

Galiu prisideti prie pagyru siam vedejui. Musu vestuves irgi jis vede. Tikrai labai siltas ir malonus zmogus. Nors po susitikimo su juo dar turejome susitikti su Mindaugu Krasausku, bet labai nebesinorejo, tai ir gerai, kad jis pasirode esas uzimtas ta diena smile.gif Neliko abejoniu ka pasirinkti.
Vestuves vede labai kulturingai, subtiliai, be kvailu bajeriu ir atsibodusiu zaidimu - tokiu kaip gulbiu ezeras ir kankanas smile.gif TACIAU - linksmai. Net fotografas sake, kad smagios vestuves buvo, o tai jau komplimentas biggrin.gif Sake zvenge fotkindamas biggrin.gif
Mantas pats pristate savo programa, kadangi ji mums tiko tai nieko daug nederinom, bet keleta dalyku kuriu norejom iterpe smile.gif Siaip renginys tikrai buvo tvarkingai sudeliotas, kai jau grizom nebereikejo niekuo rupintis, o smagiai svesti smile.gif Net kai iskilo tam tikru nesklandumu (reikejo tam tikru priemoniu atrakcijoms), pats susitvarke ir viska susiorganizavo be musu smile.gif Beje, didziaja dali apsisprendimo del jo leme puikus dainavimas. Taip uzpildem ta spraga del gyvos muzikos trukumo - nes jis su DJ dirba. Taigi, turejom ir puikios kokybiskos gyvos muzikos. Na, aisku, kadangi jis dainuoja tikrai gerai, tai jos norejosi kuo daugiau, bet kai zmogui ir vest rengini reikia ir visus sugaudyt, gal tam nera tiek laiko. Na, bet kokiu atveju, jam dainuojant sirdele tikriausiai suspurdo ne vienam smile.gif Laukiu nesulaukiu pamatyti video smile.gif
Siaip irgi visokiu patarimu dave nemazai, ir susisiekimas su juo labai spartus, greit atrasydavo smile.gif Zodziu, puikus variantas tiems, kas nori netradiciniu, subtilesniu vestuviu, su nors ir nedaug, bet tikrai kokybiska gyva muzika bei iki ryto grojanciu DJ - kur kas geriau nei visa vakara pro sali kriokiantys muzikontai biggrin.gif
Beje, i paslaugas iejo i apsvietimas - jis taip pat buvo puikus. Net nepuosem sales niekuo, bet ir nereikejo, nes butu buve per daug smile.gif
IR DAR. Na bet paskutine atrakcija - staigmena jauniesiems, is viso buvo nereali, kadangi apie ja nieko nezinojom, bet nepasakosiu - geriau patirkit ta patys, jei jau kas turesit Manta savo vestuvese wink.gif
Atsakyti
HELP

reikia sventes vedejo liepos 28d... Ar realu ka nors gero rasti? unsure.gif
Atsakyti
Mūsų vestuves vedė Rytis Skripka. Be galo džiaugiamės jį pasirinkę. Norėjome netradicinio vestuvių vedėjo, nes mūsų vestuvėse nebuvo nei piršlių, nei porų, ir šiaip daugelio tradicinių vestuvių akcentų atsisakėme, tad su Ryčio pagalba, vakaras tikrai praėjo linksmai ir šauniai. Beje, jis ne tik veda renginius, bet ir praktikuoja magijos triukus, tad per jo surengtą pasirodymą buvo visko - ir daug nuostabos, ir daug juoko, daug linksmų emocijų! Puikiai geba suvaldyti publiką, sukurti reikiama atmosferą.. Jei kam įdomu, rašykit į AŽ, papasakosiu daugiau.. smile.gif
Atsakyti
Mes turim svente liepos men,emem Dovyda is Triju karaliu,buvom girdeje daug geru atsiliepimu,sutarem kartu su DJ bus 3000lt su mumis bus nuo 13,00 iki 01,00,na o dj nuo vakaro iki 03.00....tikiuosi visiems patiks rolleyes.gif
Atsakyti
Roberto Jonaicio is renginiu linijos niekam nerekomenduoju,vienintelis ir laaaaaabai didelis minusas buvo musu vestuvese.
Atsakyti
o kaip dabar daro... ar vedeja sodina prie stalo?
jei nedaug zmoniu tai man kazkaip keistai atrodys - zmogelis kaip be vietos?
su drauge mastom ar neprasyt vedejos kad atvyktu su antra puse ir "linksmintu visa vakara""".
juk vedeja turi buti ir uzvedanti ne tik prie stalo bet ir sokiu aiksteleje... o su ko ji soks jei visi su antrom pusem.
nes pas mane buvo tai vedeja poroje tai buvo labai linksmai ir prie stalo ir sokiu aiksteleje... na tiesiog sukurdavo tokia nuotaika kad negalejai nesokti ir nedalyvauti..
aisku zaidimai ir pan... bet tiesiog mano nuomone vedejaas dar turi buti kaip ir linksmas sventes dalyvis.
kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(vasareja @ 2012 06 26, 09:36)
su drauge mastom ar neprasyt vedejos kad atvyktu su antra puse ir "linksmintu  visa vakara""".
juk vedeja turi buti ir uzvedanti ne tik prie stalo bet ir sokiu aiksteleje... o su ko ji soks jei visi su antrom pusem.
nes pas mane buvo tai vedeja poroje tai buvo labai linksmai ir prie stalo ir sokiu aiksteleje... na tiesiog sukurdavo tokia nuotaika kad negalejai  nesokti ir nedalyvauti..
aisku zaidimai ir pan... bet tiesiog mano nuomone vedejaas dar turi buti kaip ir linksmas sventes dalyvis.
kaip manote?

Pasidalinsiu savo darbine patirtim.
Dazniausiai, mes vakaro vedejai, kartu su fotografais, DJ'ejais ar muzikontais, sedames prie atskiro stalo, ar baro, salia pagrindines sales, 'uzkuliuose'.
Tiesa, labai malonu, kai klientai neuzmirsta pamaitinti ir mus. smile.gif
Bent as, stengiuosi su gera nuotaika linksminti svecius, pats tapdamas vakaro dalyviu, bet ne "iki galo". Ta prasme, kad nevalgoma kartu su sveciais, nebent sveciai to pageidauja. Atsisakau alkoholio, jei siuloma isgerti, nes tai neprofesionalu. Nebent pakeliu kartu taure shampano vidurnakti.
Tikiuosi ineshiau aiskumo. smile.gif

Linksmu jums vestuviu!
Atsakyti
QUOTE(vasareja @ 2012 06 26, 10:36)
su drauge mastom ar neprasyt vedejos kad atvyktu su antra puse ir "linksmintu  visa vakara""".
nes pas mane buvo tai vedeja poroje tai buvo labai linksmai ir prie stalo ir sokiu aiksteleje... na tiesiog sukurdavo tokia nuotaika kad negalejai  nesokti ir nedalyvauti..
kaip manote?

man tai fainai, kaip vedejas ar vedeja soka, dalyvauja ir linksminasi kartu... o ne stovi kur tarpduri ir stebi...
aisku jo sokimas ir dalyvavimas ji ipareigoja uzvesti visus, o ne tik paciam linksmintis
kaarta su vyru diskutavome... o nera tokiu paslaugu... ne kaip vakarelio vedejas o tiesiog linksmas svecias, kuris neruosdamas ypatingos programos sugeba visus isjudinti?... buvo toks rimtas vakarelis kur reikejo tokio asmens... galvjau kviesti jau pazistama vedeja... bet neisdrisau... tiesiog nezinojau kaip pasakyti savo mintis ir kaip profesionali vedeja sureaguos..
zinu kad tarp lietuvisku zvaigzdziu yra toks dalykas, kad kaip kurie ju eina i vakarelius uz tai gauna pinigus vien savo buvimu...
Atsakyti
Ka galit pasakyt apie vedeja is kauno Jolanta Lyg ir radau sioj temoj kelis atsiliepimus, bet taip pasirode, kad giria vienas ir tas pats zmogus per visas temas blush2.gif na gal klystu...nezinau.? Zodziu rengiam tik vakariene 15zmoniu, bet bijom, kad bus baisiai nuobodu, tad norim vedejo, be jokiu dj, anekdotu, o tik grazaus romanisko silto vakaro wub.gif ir tik keliom val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diwa: 26 birželio 2012 - 18:37
Savaitgalį atšokome savo vestuves. Merginos, vedėjas Paulius Markulis-nerealus:) Puikus vakaro scenarijus, naudingi patarimai,nuoširdus ir paprastas bendravimas,neblėstanti šypsena veide ir super gera nuotaika. Buvo linksma ir jaunimui, ir tėveliams. Labai įdomi programa, nematyti žaidimai.Rekomenduoju smile.gif
Atsakyti