QUOTE(bambino♥ @ 2012 05 22, 12:36)
Sveikos merginos ir moterys Ilgai "mirkusi" SM puslapyje nutariau ir as uzsiregistruoti
Mano akys jau isvarvejo nuo temu skaitymo, tiek daug info, tiek daug nuomoniu, ir tiek daug laiko cia praleisto ...
Zodziu, tikiuosi, kad padesite man, nes taip pat renkuosi vestuviu vedeja+Dj. Is tikruju, net negalvojau apie joki vedeja, kai pamaciau tema "Vestuviu vedejai visoje Lietuvoje", tik praleidau ja ir pagalvojau "tai ne man" ... Bet, skaitydama kitas temas apie muzika vestuviu puotoje pakeiciau nuomone ir supratau, kad noriu vedejo+Dj.
Taigi, susidariau nuomone, kad geriausi yra:
Mantautas
Mantas Karpovicius - ATAS
Mindaugas Krasauskas
Paulius Markulis
Gintas Vaicikauskas
Vidutis
Justinas Simavicius (uzsirasiau ji i sarasa, bet paskutiniu metu komentaru apie ji nebuvo ... skaitau visas temas nuo pradziu, nemegstu padriku minciu skaityti, po to nesuprantu kas vyksta - truputi ne i tema sitas pasisakymas, bet pasakau is anksto, nes pastebejau daug kas raso: "nepatingek pasiskaityt ankstesniu komentaru" ... )
Ai, ir dar Simas lyg nieko, is "As myliu Lietuva", bet mazokai atsiliepimu ...
Mano akys jau isvarvejo nuo temu skaitymo, tiek daug info, tiek daug nuomoniu, ir tiek daug laiko cia praleisto ...
Zodziu, tikiuosi, kad padesite man, nes taip pat renkuosi vestuviu vedeja+Dj. Is tikruju, net negalvojau apie joki vedeja, kai pamaciau tema "Vestuviu vedejai visoje Lietuvoje", tik praleidau ja ir pagalvojau "tai ne man" ... Bet, skaitydama kitas temas apie muzika vestuviu puotoje pakeiciau nuomone ir supratau, kad noriu vedejo+Dj.
Taigi, susidariau nuomone, kad geriausi yra:
Mantautas
Mantas Karpovicius - ATAS
Mindaugas Krasauskas
Paulius Markulis
Gintas Vaicikauskas
Vidutis
Justinas Simavicius (uzsirasiau ji i sarasa, bet paskutiniu metu komentaru apie ji nebuvo ... skaitau visas temas nuo pradziu, nemegstu padriku minciu skaityti, po to nesuprantu kas vyksta - truputi ne i tema sitas pasisakymas, bet pasakau is anksto, nes pastebejau daug kas raso: "nepatingek pasiskaityt ankstesniu komentaru" ... )
Ai, ir dar Simas lyg nieko, is "As myliu Lietuva", bet mazokai atsiliepimu ...
mes dar dėl savo vestuvių datos tikslios neapsisprendę, tai tik preliminariai su keliai tariamės, bet kol kas su MB ties Justinu Šimavičiumi esame apsistoję. teko matyti, kaip vestuvėse vienose dirba, tai jau didesnis pliusas negu kitų atsiliepimai patiko, kad veda šiltai, originaliai, linksmai ir pats žmogus matosi toks pat nuoširdus yra. pabendrauja su svečiais ir neoficialiai, per kokią pertraukėlę. dirba jis kartu su DJ`umi, pats irgi stojo prie pulto kai visa programa pasibaigė. pati noriu paprasto, bet kartu originalaus scenarijaus, tai žiūrėsiu kas čia ką geriausio pasiūlys
O Mantautas, tai čia tas, kur M-1 dirba?