QUOTE(panterra9 @ 2012 05 24, 09:46)
O as kaip tik gerus skaiciau
Kiek zmoniu tiek nuomoniu !
Na taip, kiek zmoniu tiek nuomoniu, ir tai vyrauja visur ...
Be to, pakanka vieno blogo atsiliepimo ir ta daugybe geru atsiliepimu buvusiu pries tai nublanksta ...
Papildyta:
QUOTE(skaiciukas @ 2012 05 24, 10:08)
Bambino, su Markuliu mes sutartį dar pernai rugpjūtį pasirašėm, o gyvai susitikom tik šiemet balandį
bet jis geranoriškai su ne vilniečiais sutinka ir skaipu susiskambint ir pabendraut...
tai balandžio mėn. kalbėjom, kad ši vasara pas jį kaip ir jau pilnai užimta išskyrus gal liepos vieną savaitgalį, nes kažkas atšaukė...
bet tai čia paskambinsit ir sužinosit tiksliai... O dėl tų komentarų internete, tai taip jau yra, vieninteliai komentarai, kuriais aš bandžiau remtis tai ne iš jų tinklapio, o iš šio forumo (dalyvių mažiau kaip 50 parašytų žinučių forume tiesiog ignoruojant)... O šiaip tai ar taip ar taip katė maiše gaunasi, nes praeties rezultatai nebūtinai reiškia, kad ir ateity taip bus
Dar ne siais metais musu svente
Labai dziaugiuosi, kad turesiu pakankamai laiko uzsisakyti viska, ko noriu ...
Nors nepersokus per griovi negali sakyti "op" ...
Na, man taip pat, didziaja dali visu apsisprendimu lemia SM komentarai ...
Bet as tokia patikli, tikiu ka raso ir ju asmeniniuose puslapiuose
Taip, bet kai daug geru atsiliepimu ir nei vieno blogo apie viena ar kita vedeja, nelyka minciu, kad gali neispildyti lukesciu ...
Papildyta:
QUOTE(Snaily @ 2012 05 24, 12:52)
Na musu svente Liepos 27d tai sakau, pries kokius tris menesiukus skambinejau visiems ir dauguma buvo uzimti, tas pats ir su sodybom geresnem. Kuo ansciau pradesite tuo geriau
Del to komentaro tai geras... idomiai jie cia, tik neaisku tikrai kuris cia "vagia"
Na, tai as ir pradejau laiku viskuo dometis, nes tik kitais metais vestuves ...
Logiskai mastant, sakyciau P.M. nukopijavo
, nes pas Mantauta labai jau daug tu geru atsiliepimu ir su foto, o pas pona tik keletas ... Nors negalima teigti, juk nepagautas - ne vagis
Galiausiai, koks skirtumas
Papildyta:
QUOTE(Finna @ 2012 05 30, 22:26)
Man atrodo, kad žmogus dirbdamas dviejų darbą, nei vieno nepadarys gerai. Negali būti žmogus vienu metu dviejuose asmenyse
Jei taip būtų, tikrai kokybė nukentėtų.
O mums jis nepatiko. Iš pradžių buvome jį išsirinkę, buvom ir rezervavę, ir lyg ir sutarę. Bet buvo labai sunku suderinti susitikimą, kai jau sutarėme, anksčiau grįžome iš atostogų (vien dėl to), bet susitikimas net neįvyko (kas buvo paskutinis lašas, kad pradėjome ieškoti kito vedėjo). Kad mandagus ir kultūringas- taip, bet klientus jo vietoje gerbčiau labiau. Juk už tai ir pinigus gauna. Ir žvaigždė turi būti ne jis, o šventės kaltininkai
---
Kiek domėjomės, visi vedėjai daro tą patį ir daugiau
QUOTE(asdaiva @ 2012 05 31, 13:38)
.... mmmm Mindaugas mum i elektroninius laiskus irgi neatsake... tai mes nuejom pigesniu ir ...sakyciau nieko neprastesniu var...
QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 05 31, 16:52)
Man tai dingo, paskui po menesio skambina, sako busiu Kaune, tai kada susitinkam
Jo paslaugos brangios, o jei dar ir toks elgesys, tai brauksiu is saraso