To skaiciukas - Taip ir reikes daryti tuomet
Nes as isivaizdavau, kad cia man prirasysite apie juos, bus lengva apsispresti, bet dabar ir pati galvoju, kad gi turesime patys rinktis, ir kad ir prirasytumete apie juos, gal su jais pabendravus man visiskai priesingai atrodytu ir t.t. Svarbiausia, kad jau turiu saraseli is ko rinktis. Dekui, uz atsakyma:)
To Snaily - O kazin pries kiek laiko reiketu uzsisakineti tuos populiariuosius?
Tikra tiesa, del skonio reikalo ... Bet labai gerai, kad cia suradau daug informacijos apie vedejus, nes kazkaip labiau pasitikiu Jumis visomis, Jusu visu atsiliepimais
, nei kokia moterim, mamos pazistama, kuri girtu viena ar kita vedeja ... As taip pat tikiuosi, kad Jum bus linksma
Parasyk veliau, kaip patiko
Ir i ta tema apie Pauliu Markuli, labai nereiksmingas dalykas, bet man "uzstrigo"
Jo tinklalapyje, atsiliepimu skiltyje radau komentara, identiska komentaruj, kuri katik buvau skaicius pas Mantauta, tai taip ir nesupratau, kuris nuo kurio kopijuoja ir pas save raso
Aciu
To asdaiva - Zinok, nezinau kodel, bet as negalvoju apie mergina
Kazkas rasete, kad atsakingiau ziuri i visa tai, bet nepaaiskinsiu, nes pati nezinau kodel
linkstu prie vyru
Kartais ekspromtu buna geriau, nei kad buni prisiruoses (nevisada aisku
, niekada nebuvau vetuvese, kurias vestu vedejas) ... Nors, reikes pasikalbeti su merginomis vedejomis, o kas zino, gal kaip tik mergina ir issirinksim
Man visada buna, ko labai nenoriu ir del kazkokiu priezasciu nusiperku, padarau ir pan. po to taaaip dziaugiuosi, o ko bunu labai labai norejus, tai nusiperku ir po to gailiuosi ...
Aciukas
To RedHair, -Veja-, suomija09 - O del, Ginto, tai jus cia mane suintrigavot ...
As buvau nusistacius pries ji, kad jau jis tai tikriausiai ne ...
Tikrai dar netrinsiu jo is saraso tada
P.S. Sorry, dar nemoku tinkamai cituoti
Papildyta:panterra9 ir glam'glance,
Pries kiek laiko Gintui skambinote, kad uzimtas jau buvo? Jusu vestuves populiariuoju metu laiku?