Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

QUOTE(suomija09 @ 2012 05 23, 16:23)
As buvau vestuvese, kuriose buvo Gintas. Super vedejas! Po jo, supratau, kad as irgi noriu vedejo savo vestuvese. Tikrai saunus, mandagus, malonus, santuriai smaikstus. Tikrai nenusivilsit!

apie kokį gintą šnekate?
Atsakyti
QUOTE(glam'glance @ 2012 05 23, 17:17)
apie kokį gintą šnekate?

Greiciausiai apie Ginta Vaicikauska - musu datai jis jau uzimtas , taigi iskrito iskart net nespejus pabendrauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 05 23, 22:25)
Greiciausiai apie Ginta Vaicikauska - musu datai jis jau uzimtas , taigi iskrito iskart net nespejus pabendrauti  smile.gif

šitam ir mes skambinom ir irgi buvo užimtas, ot gaila išties, iš telefono pokalbio jis pasirodė labai puikiai.
Atsakyti
To skaiciukas - Taip ir reikes daryti tuomet smile.gif Nes as isivaizdavau, kad cia man prirasysite apie juos, bus lengva apsispresti, bet dabar ir pati galvoju, kad gi turesime patys rinktis, ir kad ir prirasytumete apie juos, gal su jais pabendravus man visiskai priesingai atrodytu ir t.t. Svarbiausia, kad jau turiu saraseli is ko rinktis. Dekui, uz atsakyma:)

To Snaily - O kazin pries kiek laiko reiketu uzsisakineti tuos populiariuosius? g.gif
Tikra tiesa, del skonio reikalo ... Bet labai gerai, kad cia suradau daug informacijos apie vedejus, nes kazkaip labiau pasitikiu Jumis visomis, Jusu visu atsiliepimais 4u.gif , nei kokia moterim, mamos pazistama, kuri girtu viena ar kita vedeja ... As taip pat tikiuosi, kad Jum bus linksma mirksiukas.gif Parasyk veliau, kaip patiko smile.gif

Ir i ta tema apie Pauliu Markuli, labai nereiksmingas dalykas, bet man "uzstrigo" biggrin.gif Jo tinklalapyje, atsiliepimu skiltyje radau komentara, identiska komentaruj, kuri katik buvau skaicius pas Mantauta, tai taip ir nesupratau, kuris nuo kurio kopijuoja ir pas save raso lotuliukas.gif
Aciu smile.gif

To asdaiva - Zinok, nezinau kodel, bet as negalvoju apie mergina lotuliukas.gif Kazkas rasete, kad atsakingiau ziuri i visa tai, bet nepaaiskinsiu, nes pati nezinau kodel biggrin.gif linkstu prie vyru ax.gif Kartais ekspromtu buna geriau, nei kad buni prisiruoses (nevisada aisku smile.gif, niekada nebuvau vetuvese, kurias vestu vedejas) ... Nors, reikes pasikalbeti su merginomis vedejomis, o kas zino, gal kaip tik mergina ir issirinksim smile.gif Man visada buna, ko labai nenoriu ir del kazkokiu priezasciu nusiperku, padarau ir pan. po to taaaip dziaugiuosi, o ko bunu labai labai norejus, tai nusiperku ir po to gailiuosi ... doh.gif
Aciukas smile.gif

To RedHair, -Veja-, suomija09 - O del, Ginto, tai jus cia mane suintrigavot ... g.gif smile.gif As buvau nusistacius pries ji, kad jau jis tai tikriausiai ne ... lotuliukas.gif Tikrai dar netrinsiu jo is saraso tada smile.gif

P.S. Sorry, dar nemoku tinkamai cituoti blush2.gif
Papildyta:
panterra9 ir glam'glance,

Pries kiek laiko Gintui skambinote, kad uzimtas jau buvo? Jusu vestuves populiariuoju metu laiku?
Atsakyti
QUOTE(bambino♥ @ 2012 05 23, 23:09)

Papildyta:
panterra9 ir glam'glance,

Pries kiek laiko Gintui skambinote, kad uzimtas jau buvo? Jusu vestuves populiariuoju metu laiku?

As elektronini laiska siunciau gal Kovo menesi , o vestuves Rugsejo 22-aja 4u.gif

Tiesa sakant nepergyvenu, issirinkom vedeja kurio bendravimas tikrai labai patiko ir tiko, pats pasiule savo DJ jei norime arba sake dirbs su musiskiu , jei reikia, bet mums net geriau, jog savo pasiule - atskirai neteko ieskoti ax.gif

Kaina taip pat suderinom , kad nei viena puse nuskriausta nebutu, taigi ramu dabar rolleyes.gif

O tikri atsiliepimai tik Rugseji bus cool.gif
Atsakyti
mūsų vestuvės rugsėjo pirmą, o skambinom gal balandžio pabaigoje...
Atsakyti
Tiesa sakant nepergyvenu, issirinkom vedeja kurio bendravimas tikrai labai patiko ir tiko, pats pasiule savo DJ jei norime arba sake dirbs su musiskiu , jei reikia, bet mums net geriau, jog savo pasiule - atskirai neteko ieskoti ax.gif
Kaina taip pat suderinom , kad nei viena puse nuskriausta nebutu, taigi ramu dabar rolleyes.gif
O tikri atsiliepimai tik Rugseji bus cool.gif
[/quote]

Jei nepaslaptis kas ves jusu svente ir kokia kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bambino♥ @ 2012 05 23, 23:32)
Jei nepaslaptis kas ves jusu svente ir kokia kaina?  ax.gif

Liezuvis.lt (Evaldas) o kaina berods 2200 lt su DJ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panterra9: 23 gegužės 2012 - 23:21
QUOTE(panterra9 @ 2012 05 23, 23:19)
Liezuvis.lt (Evaldas) o kaina berods 2200 lt su DJ.

Skaiciau apie ji nelabai gerus atsiliepimus, kad buvo visiskai nepasiruoses ir geda pries svecius padare ... g.gif Na bet svarbiausia, kad jum tinka ir patinka, nenoriu nieko klaidinti smile.gif Ziurejau video "Vestuviu asai", ten jis man toks nieko pasirode ...
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2012 05 23, 21:25)
Greiciausiai apie Ginta Vaicikauska - musu datai jis jau uzimtas , taigi iskrito iskart net nespejus pabendrauti  smile.gif

as taip pat kalbejau apie Ginta Vaicikauska
Papildyta:
o kas turi atsiliepimu apie Giedriu Leskeviciu?
Atsakyti
QUOTE(bambino♥ @ 2012 05 24, 01:14)
Skaiciau apie ji nelabai gerus atsiliepimus, kad buvo visiskai nepasiruoses ir geda pries svecius padare ...  g.gif Na bet svarbiausia, kad jum tinka ir patinka, nenoriu nieko klaidinti smile.gif Ziurejau video "Vestuviu asai", ten jis man toks nieko pasirode ...

O as kaip tik gerus skaiciau lotuliukas.gif Kiek zmoniu tiek nuomoniu !
Atsakyti
Bambino, su Markuliu mes sutartį dar pernai rugpjūtį pasirašėm, o gyvai susitikom tik šiemet balandį lotuliukas.gif bet jis geranoriškai su ne vilniečiais sutinka ir skaipu susiskambint ir pabendraut... smile.gif tai balandžio mėn. kalbėjom, kad ši vasara pas jį kaip ir jau pilnai užimta išskyrus gal liepos vieną savaitgalį, nes kažkas atšaukė... smile.gif bet tai čia paskambinsit ir sužinosit tiksliai... O dėl tų komentarų internete, tai taip jau yra, vieninteliai komentarai, kuriais aš bandžiau remtis tai ne iš jų tinklapio, o iš šio forumo (dalyvių mažiau kaip 50 parašytų žinučių forume tiesiog ignoruojant)... O šiaip tai ar taip ar taip katė maiše gaunasi, nes praeties rezultatai nebūtinai reiškia, kad ir ateity taip bus smile.gif
Atsakyti