Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

Šviežiausios naujienos iš ką tik vykusių vestuvių smile.gif Samdėm Vidmantą Petrauską (Vidutį) ir esam labai patenkinti. Jis su savo pagalbininkais padarė viską puikiai, garsas ir muzika buvo idealiai atitinkantys jaunųjų norus. Mes viską derinome pagal savo norus, o ne pagal tėvų ar svečių. Jis su asistentais viską mato ir žaibiškai reaguoja. Nenorėjom jokių pošlumų, raginimų gerti ir pan. Užduočių nebuvo daug,bet netgi jų visų nespėjom sužaisti, nes svečiai buvo bendraujantys, tai leisdavome jiems pasišnekučiuoti, bet jie mano nuostabai, labai aktyviai įsijungė į užduotėles ir tikrai energingai varžėsi, norėdami laimėti smile.gif
Darbu ir bendravimu labai patenkinta, priekaištų neturiu. Dar prieš vestuves, vakare Vidmantas paskambino, nuramino, kas su grupe susitiko (samdėm Green bridge band - nerealiai patenkinti, svečiai dar iki šiol dėkoja už šventę), susiderino, kaip kas vyks, kur kas stovės, nes muzikantai buvo 7 smile.gif Žodžiu -kai profai susitinka, tai viskas vyksta sklandžiai. Daugiau pakomentuoti -jei kas norės, rašykite į AŽ, bet atsakysiu po kokių 3 savaičių, nebent kelionėje bus internetas ir bus laisva minutė smile.gif Visom planuojančioms - kantrybės, supratingos antrosios pusės ir taikliai samdytis paslaugas- tiek muzikantus, tiek vedaničuosius. Beje, šį vedantįjį pasirinkome tik po 1 susitikimo, supratau, kad mums pavyks susibendrauti. Daug susirainėdavom el. laiškais
Atsakyti
QUOTE(devute @ 2012 05 18, 13:26)
Norėčiau įspėti visas merginas, kad nesisamdytų vedėjų iš http://vestuviuvedejai.lt/; tinklalapis patrauklus, tačiau komanda pasipūtusi, arogantiška, jau per pirmą pokalbį pareiškė, jog turi klientų ir be mūsų, tad jiem neįdomu samdysim mes juos ar ne, kitų Tomu prisistačiusio vaikino perliukų net nevardinsiu..
Šios komandos tinklalapį pati radau internete, o tada perklausiau savo vestuvių planuotojos nuomonės, kuri nepagailėjo blogų atsiliepimų, patarė nesamdyti, tačiau norėjau įsitikinti pati. Įsitikinau - sugadinta nuotaika garantuota. Nežinau kiek tiesos buvo planuotojos žodžiuos, tačiau akivaizdu - atsargiai, jei net nepasamdyti toki pasipūtę, kas bus per vestuves...
Parašykit kam įdomu, papasakosiu plačiau;)

Pritariu visom keturiom siam pasisakymui, bendravau su Tadu Kanapecku, arogancija, pasiputimas ir nepagarba, nesirinkciau ne uz ka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzsispyrus ozka @ 2012 05 21, 09:36)
Pritariu visom keturiom siam pasisakymui, bendravau su Tadu Kanapecku, arogancija, pasiputimas ir nepagarba, nesirinkciau ne uz ka  schmoll.gif

Neseniai buvau vestuvese, kurias vede Tadas Kanapeckas. Tikrai nerekomenduoju. Jokio ten vedimo. Pora zaidimu pravede ir viskas. Pradzioje pakviete prie stalo, paprase paploti jauniesiems, pasake tosta ir viskas. Pavalgem karstus, pradejom uzkandziauti, nieko... visi tik dairosi ka cia daryti.... po 20min. isejo apsirenges daktaru, paklause visus...vel tyla 20min. visi pradejo kilti nuo stalu, issivaikscioti...
Niu zodziu per vakara surenge kokius 3-4 zaidimus ir viskas. tikrai nevertas tu pinigu. Mes kiekvienas galetumem taip pravesti.
Atsakyti
QUOTE(xzera @ 2012 05 21, 20:09)
Neseniai buvau vestuvese, kurias vede Tadas Kanapeckas. Tikrai nerekomenduoju. Jokio ten vedimo. Pora zaidimu pravede ir viskas. Pradzioje pakviete prie stalo, paprase paploti jauniesiems, pasake tosta ir viskas. Pavalgem karstus, pradejom uzkandziauti, nieko... visi tik dairosi ka cia daryti.... po 20min. isejo apsirenges daktaru, paklause visus...vel tyla 20min. visi pradejo kilti nuo stalu, issivaikscioti...
Niu zodziu per vakara surenge kokius 3-4 zaidimus ir viskas. tikrai nevertas tu pinigu. Mes kiekvienas galetumem taip pravesti.

doh.gif doh.gif doh.gif tikiuos su Sabaliausku taip nebus unsure.gif
Atsakyti
Laba vakara, o gal mate, girdeje kaip veda Gytis Balciunas is Patruliu? Atrodo kai laidas veda tai taip smagiai, fainai, o kaip vestuvese jis?
Gal kas turit kokiu atsiliepimu?
Atsakyti
Sveikos merginos ir moterys smile.gif Ilgai "mirkusi" SM puslapyje nutariau ir as uzsiregistruoti smile.gif
Mano akys jau isvarvejo nuo temu skaitymo, tiek daug info, tiek daug nuomoniu, ir tiek daug laiko cia praleisto ... smile.gif
Zodziu, tikiuosi, kad padesite man, nes taip pat renkuosi vestuviu vedeja+Dj. Is tikruju, net negalvojau apie joki vedeja, kai pamaciau tema "Vestuviu vedejai visoje Lietuvoje", tik praleidau ja ir pagalvojau "tai ne man" ... Bet, skaitydama kitas temas apie muzika vestuviu puotoje pakeiciau nuomone ir supratau, kad noriu vedejo+Dj.
Taigi, susidariau nuomone, kad geriausi yra:
Mantautas
Mantas Karpovicius - ATAS
Mindaugas Krasauskas
Paulius Markulis
Gintas Vaicikauskas
Vidutis
Justinas Simavicius (uzsirasiau ji i sarasa, bet paskutiniu metu komentaru apie ji nebuvo ... skaitau visas temas nuo pradziu, nemegstu padriku minciu skaityti, po to nesuprantu kas vyksta - truputi ne i tema sitas pasisakymas, bet pasakau is anksto, nes pastebejau daug kas raso: "nepatingek pasiskaityt ankstesniu komentaru" ... smile.gif )
Ai, ir dar Simas lyg nieko, is "As myliu Lietuva", bet mazokai atsiliepimu ...
Tai va, svarstau ar kuri,-ios galetu surasyti esminius ju skirtumas/panasumus? Buciau labai dekinga uz brangu Jusu laika smile.gif)) Zinau, visi geri, daug geru atsiliepimu, bet kaip zinot, kuris GERIAUSIAS ..? Be abejo, suprantu ir tuo isitikinau skaitydama visu jusu komentarus, kad viskas priklauso nuo paciu zmoniu, kokiu vestuviu jie nori, vieniem patiko tas vedejas, o kitiem ne ... Na, as taip pat kaip ir daugelis, nenoriu tradiciniu, bet nenoriu ir perdaug netradiciniu, noriu tokiu skoningu, smagiu, visko su saiku. Esam jauni, todel kazkaip linkstu prie Mantauto, kiek maciau video (vieninteli biggrin.gif, jo FB anketoje yra interviu), jis man pasirode toks fainuolis, bet kas neduoda ramybes, tai ar patiks visiems? Man patiko jo balsas, apskritai as turiu pamatyti kaip zmogus atrodo ir isgirsti jo balsa, tada matau ar jis man tinka ir patinka (kalbant apie vedejus). Neturiu nieko pries Ata, bet svarstau ar nebutu perdaug iskilminga svente, norisi, kad butu linksma, smagu, su sokiais, kad visi jaustusi laisvai, nesuvarzyti (visgi svetimas zmogus aplink svaistysis, tikrai bus keletas zmoniu, kuriem sunku atsipalaiduoti, jei salia "aukstesnio lygio" zmogus, nezinau ar suprantate, ka noriu pasakyti, na, tarkim Mantautas, mano galva toks "savekas" greitai pritampantis prie "chebros", paprastas, o Atas - inteligentiskas labiau ... Kas buvote vestuvese, kurias vede Atas, ka galite pasakyti, apie Ata, kaip zmogu, kaip jis isiliejo i publika? Ar paprastas? Ar visi jautesi smagiai? )
Mindaugas, skaiciau brangokas, tai tikriausiai ne, be to nebuvo taip, kad uzkabintu kuo nors, toks jausmas, kad butu issisiepes vedant svente ir per laisva minute susiraukes (tik svarstau, nieko nemaciau ir nezinau biggrin.gif). Kazkodel sirdele linksta prie Mantauto ir Manto, bet labiau prie Mantauto, isivaizduoju, kad butu labai linksma, o to ir noriu ... ax.gif
Negaliu kolkas su jais susitikti ir pasikalbeti, o be to dar daug laiko, tiesiog stengiuosi atsakingai, is anksto ruostis savo sventei, kad nebutu stresavimo ir kad nereiketu imti, tai kas liko, o ne tai ko norim ... smile.gif
Dar kita dilema smile.gif Jei pasirinksiu Mantauta, nezinau ar jis sukurs tokia jaukia atmosfera apsvietimo pagalba, kokia gali sukurti Atas smile.gif
Aciu, toms, kurios nepatingesite atsakyti i mano zinute smile.gif
Beje, maciau, kad Atas nuo kitu metu kels kainas, tai galbut, jei ziuretume kainos atzvilgiu, optimalesnis variantas butu Mantautas? Bet tas Ato siulomas apsvietimas man taip patiktu wub.gif Isivaizduoju koks svarbus yra apsvietimas jaukiam vakarui ...
Kokios Jusu nuomones apie mano situacija? smile.gif
P.S. Negaliu atsidziaugti SM forumais smile.gif Cia tiek naudingos informacijos smile.gif Ir suzinau, ko nezinojau, ir ismokstu, ir ideju pasisemiu ... Nerealiai! smile.gif
Atsakyti
laba, pirmiausiai tai susisiekite su savo favoritais ir išsiaiškinkite ar jie neužimti per Jūsų datą (jei vestuvės šiemet), nes tada jų sąrašėlis gali gerokai sutrumpėti. O konkrečiai dėl vedėjo, tai kažin ar kas nors pasakys kad rinkis tą ar aną, patys turėsite priimti sprendimą, taip darėme ir mes, peržvelgėme vedėjo tinklapį, atsiliepimus internete, pabendravome telefonu ir viskas. Kai pasirašėme sutartį, tai net gyvai susitikę nebuvome. Idealu, jei galite susitikti ir gyvai pabendrauti, tada ir matysite ar sutampa Jūsų vizija ir vedėjo galimybės... smile.gif
Atsakyti
Mano patarimas irgi toks, kad pirma gal reikia perskambinti visiems ir suzinoti kuris laisvas ta diena. Mes ieskojom vedejo pries tris menesius, tai jau daugelis buvo uzimti verysad.gif
Del patikimo, tai cia kaip sakoma skonio reikalas ax.gif Vieniems gal bus labai geras, kitiems nelabai, tretiems gali visai nepatikti smile.gif Taip, kad tikra tiesa, kad sprendima teks vistiek priimti Jums 4u.gif
Mes is Jusus sarasiuko jau uzsisake Pauliu Markuli. Tikiuosi bus linksma 4u.gif
Sekmes paieskose smile.gif
Atsakyti
sveikos,

as jau po savo didziosios sventes 4u.gif
taigi galiu parekomenduoti ir savo vestuviu vedeja Jolita is Supervakareliai.lt viskas praejo puikiai ir skoningai. nebuvo super smaikstu, bet buvo linksma, uzteko ir zaidimu ir uzduociu, prisisokom ir nauju sokiu ismokom.
dar gavom ivairiu dovanu... toki ziuriai faina seimos pasa ir kalendoriu su mumis ir supanuotomis dienomis. Taigi metams i prieki turesim ka veikti thumbup.gif
kam idomu daugiau per az

Bambino... o tu nenori merginos? as rinkausi kaip tik kad butu moteriska gimine, taigi yra tokia faina Marija irgi fainai bendrauja tik man ji scenarijaus be sutarties atsiusti nenorejo... tai bijojau ""pirkti kate maise"", o siaip tai labai sumani pasirode.
Atsakyti
Pas mus vestuves vedė Gintas. Tiek mūsų, tiek svečių nuomone vakaras buvo tobulas smile.gif Vedėjas labai maloniai bendravo, vedė žaidimus, pakalbino kiekvieną - nuo vaikų iki močiučių, subtiliai "padėjo į vietą" išsišokėlius smile.gif
Drąsiai rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RedHair: 23 gegužės 2012 - 13:20
QUOTE(RedHair @ 2012 05 23, 13:57)
Pas mus vestuves vedė Gintas. Tiek mūsų, tiek svečių nuomone vakaras buvo tobulas smile.gif Vedėjas labai maloniai bendravo, vedė žaidimus, pakalbino kiekvieną - nuo vaikų iki močiučių, subtiliai "padėjo į vietą" išsišokėlius smile.gif
Drąsiai rekomenduoju smile.gif

Pas mus irgi bus Gintas 4u.gif
po susitikimo, paliko tikrai iškalbingo, malonaus žmogaus įvazdį, ir programa patiko.. o kaip bus – pamatysim rugsėjį smile.gif
Atsakyti
As buvau vestuvese, kuriose buvo Gintas. Super vedejas! Po jo, supratau, kad as irgi noriu vedejo savo vestuvese. Tikrai saunus, mandagus, malonus, santuriai smaikstus. Tikrai nenusivilsit!
Atsakyti