Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

Cinkutis
Atsakyti
Ojej Cinkutis doh.gif Man asmeniskai tai kazkas baisaus,jam nebent tik krepsinio aiksteleje tedirbt,kuom ir uzsiema,o ne vestuviu vedeju but smile.gif))

Ahsitian as taip pat is Siauliu ieskojome vedejo is Siauliu,bet rankos greit nusviro. Kainos niekuom nesiskiria nuo profesionaliu vedeju. Uz vedeja Aivara is saules radijo uzsiprase 1500lt kas yra absurdiska, tai sakom geriau dasidesim ir turesim gera. Issirinkom po ilgu ieskojimu Kristina Kazlauskaite uz 2000lt!!! 4u.gif Kazkas minejo,kad praso kosminiu pinigu (apie 4000-5000lt) smile.gif
Atsakyti
su tuo Cinkuciu jauciu pajuokavo zmogus smile.gif tai va man kazkaip keista, is kur tokios kainos pas paprastus vedejus, kai zvaigzdes-vedejai kaip sakai ima 2000lt. jei taip tai irgi reikes kanors is vilniaus temptis biggrin.gif o tai kaip jus su kazlauskaite kontaktavot? vistiek kazkaip reikejo susitikt su ja pirma karta.
Atsakyti
QUOTE(ahsitian @ 2012 04 30, 15:54)
su tuo Cinkuciu jauciu pajuokavo zmogus smile.gif tai va man kazkaip keista, is kur tokios kainos pas paprastus vedejus, kai zvaigzdes-vedejai kaip sakai ima 2000lt. jei taip tai irgi reikes kanors is vilniaus temptis biggrin.gif o tai kaip jus su kazlauskaite kontaktavot? vistiek kazkaip reikejo susitikt su ja pirma karta.

Kadangi gyvenam uzsieny tai pasiskambinom ir sutarem birzeli kai grysim susitikt ir suziuret scenariju smile.gif ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ahsitian @ 2012 04 30, 16:54)

nesuklyskit zvaigzdes tik 2000lt plius dar dj arba muzikine grupe tad bendra muzikos dalies kaina padideja ,......na bet kaina vistiek lieka viliojanti ir zmoniems is uzsienio manau litai nera problema ir norisi isimintinos sventes juk ne kasdien vestuves buna o tik sestadieniais smile.gif
Atsakyti
Musu vestuves jau praejo, vakaro vedeja buvome pasirinke Manta Karpoviciu, ilgai nesirinkau radau jo puslapi internete, labai patiko jo atliekamos dainos ir nuostabus balsas. Vakaro programa buvo labai sauni buvo ir labai jausmingu akimirku (ko ir turi buti vestuvese) sukurtu taip pat ir labai linksmu zaidimu. Dar negaliu nepamineti nuostabaus apsvietimo kuris papuose sale. Mes likome labai patenkinti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ahsitian @ 2012 04 30, 16:54)

2000lt cia tik vedejo kaina atskirai turit samdyt dj ar muzikine grupe kuri tuo paciu ir vedeja igarsins
Atsakyti
Kazkaip labai uzstrigo jums tas,kad parasius pries tai ta pati po kiek laiko vel paraset biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beddable @ 2012 05 17, 13:50)
Kazkaip labai uzstrigo jums tas,kad parasius pries tai ta pati po kiek laiko vel paraset  biggrin.gif

ne visos mes skaitom pora puslapiu atgal ,o vestuviu temos atradimas man grupe sing is klaipedos
Atsakyti
QUOTE(jaunoji2010 @ 2012 05 17, 19:15)
ne visos mes skaitom pora puslapiu atgal ,o vestuviu temos atradimas man grupe sing is klaipedos

Na nebuvo pora psl tiesiog tam paciam lape siek tiek virsiau smile.gif)
Atsakyti
Norėčiau įspėti visas merginas, kad nesisamdytų vedėjų iš http://vestuviuvedejai.lt/; tinklalapis patrauklus, tačiau komanda pasipūtusi, arogantiška, jau per pirmą pokalbį pareiškė, jog turi klientų ir be mūsų, tad jiem neįdomu samdysim mes juos ar ne, kitų Tomu prisistačiusio vaikino perliukų net nevardinsiu..
Šios komandos tinklalapį pati radau internete, o tada perklausiau savo vestuvių planuotojos nuomonės, kuri nepagailėjo blogų atsiliepimų, patarė nesamdyti, tačiau norėjau įsitikinti pati. Įsitikinau - sugadinta nuotaika garantuota. Nežinau kiek tiesos buvo planuotojos žodžiuos, tačiau akivaizdu - atsargiai, jei net nepasamdyti toki pasipūtę, kas bus per vestuves...
Parašykit kam įdomu, papasakosiu plačiau;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo devute: 18 gegužės 2012 - 13:31
galiu pasakyt, kiek žmonių - tiek nuomonių biggrin.gif
kai mes ieškojom vedėjo vestuvėm rinkomės tarp Andriaus iš šios komandos ir dar kito (kurį pasirinkom).. tai galiu pasakyt kad būtent apie Andrių prisiskaičiau tikrai daug gerų apsiliepimų, ir taip drastiškai čia pulti visiems peikti, nžn... ką jie jums turėjo tokio padaryt ? blink.gif biggrin.gif
na taip... kiek telefonu bendravau, tai tikrai atrodė labai, gal net per daug savimi pasitikintis.. pareiškė kad turi labai daug užsakymų ir pan.. ir kad mums reikėtų nuspręsti ar norime jį samdyti kuom greičiau, kol dar data laisva, nes anksčiau ar vėliau ir ji bus tikrai užimta...
bet aš tai palaikiau perdėtu savireklamavimu ir tiek.. bet nei jis mane siuntinėjo, nei įžeidinėjo, tiesiog kalbėjo mandagiai ir labai daug.. o juk vedėjas privalo gerai mokėt kalbėti:)
Atsakyti