Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

QUOTE(asdaiva @ 2012 03 28, 17:39)
atleiskite, bet visos zinutes siame forume vis apie ta pati nuostabu vedeja, kuris vede ir vestuves ir krikstynas... nuskambejo kaip didele reklama  g.gif

nes taip ir buvo, itarioji asdaiva tongue.gif nerandu cia idomiu temu daugiau, google atsako i mano klausimus apie pirma vaikeli smile.gif

naaa, bet jei negalima dalintis tai negalima, atrodo kaip ir atviras forumas g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2012 03 25, 17:55)
mes iš pradžių irgi buvom apie jį galvoję..
kiek radau atsiliepimu internete (yra jų komandos internetinis puslapis), tai buvo vien tik geri, kas pasirodė labai keista, juk kiek žmonių, tiek nuomonių.. pabendravau telefonu, atrodė lyg ir normaliai kalba, bet kas nepatiko, kad jaučiau lyg ir spaudimą greitai nuspręsti, ar norim jį užsakinėti, ar ne.. nes taip pat akcentavo, kad visa vasara užimta
pasakiau kad per savaitę pranešiu, bet po poros dienų paskabino, kad jau avansą kiti davė ir ta data jau užimta.. tada rekomendavo savo kolegą (kurio irgi nepasirinkom
).. tai pakalbėjau ir su juo.. ir pasirodė, kiek sunkiau kalbantis, bet irgi reikalavimas greičiau nuspręsti.. kažkaip jautėsi didelis noras įsisiųlyti  blink.gif

Pastebejau ir as ta spaudima, akcentavima, koks jis uzimtas, nora isisiulyti. Man tai kelia abejoniu, ar tikrai jis toks jau ir geras. Visa laika pabreze apie atsiliepimus, bet tokiais as nepasitikiu, pats savo puslapy galejo pasirasyti... Taip pat susidare ispudis, jog jis daugiau prie jaunimo tinka, kazin kaip jam pavyktu uzimti vyresnius bei itraukti i savo zaidimus. Na tikiuosi sventes nesugadins, butinai parasysiu apie ji savo atsiliepima.
jei nepaslaptis, kokia data? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amellie: 29 kovo 2012 - 17:03
QUOTE(Amellie @ 2012 03 29, 17:53)
Pastebejau ir as ta spaudima, akcentavima, koks jis uzimtas, nora isisiulyti. Man tai kelia abejoniu, ar tikrai jis toks jau ir geras. Visa laika pabreze apie atsiliepimus, bet tokiais as nepasitikiu, pats savo puslapy galejo pasirasyti... Taip pat susidare ispudis, jog jis daugiau prie jaunimo tinka, kazin kaip jam pavyktu uzimti vyresnius bei itraukti i savo zaidimus. Na tikiuosi sventes nesugadins, butinai parasysiu apie ji savo atsiliepima.
jei nepaslaptis, kokia data? smile.gif

rugsėjo 15d smile.gif tai gal jūs aplenkėt su avansu? biggrin.gif
mes jau beveik buvom nusprendę kitą rinktis, man tikriausiai suveikė pasipriešinimas jo spaudimui greitai apsispręsti biggrin.gif
bus įdomu sužinot jūsų nuomonę po šventės:)
Atsakyti
QUOTE(vasareja @ 2012 03 27, 13:09)
o gal kas zinot kiek kainuotu mindaugas stasiulis ir ar is viso jis eitu i vestuves dirbti?

net neisivaizduoju... gal kokie trys tukst
Atsakyti
sveiki!gal kas turit kokių nuomonių-atsiliepimų apie vestuvių vedėjus-muzikantus "Suvalkijos berniokai"?? Labai reikia nuomonių apie juos. Ačiū iš anksto.
Atsakyti
aciu visoms rasiusioms az atsiliepimus apie mano pasirinktas vedejas, atleiskit kad neatrasiau, tai rasau bendrai visoms 4u.gif
sitas forumas pats sauniausias ir jo dalyves thumbup.gif
Jusu rekomendacijos ir atsiliepimai tikrai padejo apsispresti mirksiukas.gif
kol kas atrodo, kad tikrai pasirinkome saunia vedeja, tikiuosi nuomone nepakis ir po sventes bigsmile.gif , butinai parasysiu atsiliepimus... oi kaip jau greitai balandzio pb thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki!
Padedu pazistamiems ( imigrantams) organizuoti vestuves... tad atsakomybe doh.gif doh.gif
Vestuves rusu -lietuviu - bet daugiau i rusu... labai ieskau rusu kalba vedejo (os)
Cia radau tik pora pavardziu - Natalija Lisovskaja ( ji ir mano vestuves puikiai pravede), bet jai su lietuviu nelabai.... schmoll.gif
Noreciau atsiliepimu apie Veronika Maksimova (is russkoje radio - man ja rekomendavo Natalija, bet niekur neradau jokiu atsiliepimu)
vestuves Vilniuje... busiu labai dekinga uz atsiliepimus
Atsakyti
QUOTE(Jullaja @ 2012 04 11, 16:13)
Sveiki!
Padedu pazistamiems ( imigrantams) organizuoti vestuves... tad atsakomybe  doh.gif  doh.gif
Vestuves rusu -lietuviu - bet daugiau i rusu... labai ieskau rusu kalba vedejo (os)
Cia radau tik pora pavardziu - Natalija Lisovskaja ( ji ir mano vestuves puikiai pravede), bet jai su lietuviu nelabai....  schmoll.gif
Noreciau atsiliepimu apie Veronika Maksimova (is russkoje radio - man ja rekomendavo Natalija, bet niekur neradau jokiu atsiliepimu)

Veronikos labai balsas grazus wub.gif Gal ir vedeja ji gera g.gif
O gal dar Pavel Belous patiktu? Jis toks ramus, islaikytas, puikiai valdo tiek lietuviu, tiek rusu publika 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 11 balandžio 2012 - 16:27
QUOTE(Jullaja @ 2012 04 11, 13:13)
Sveiki!
Padedu pazistamiems ( imigrantams) organizuoti vestuves... tad atsakomybe  doh.gif  doh.gif
Cia radau tik pora pavardziu - Natalija Lisovskaja ( ji ir mano vestuves puikiai pravede), bet jai su lietuviu nelabai....  schmoll.gif

cia bent keletas vedeju, kurie veda ir rusu ir lietuviu kalbom ax.gif

http://www_vestuviup...jos_lt/komanda/
Atsakyti
Sveikos planuotojos,

Gal kas nors esat girdėję atsiliepimų apie Marijų Jackauską? Radau vieną teigiamą atsiliepimą, tačiau kažkaip neramu, nes daugiau jokios info.. Ar sugebėtų "suvaldyti" dideles vestuves?
Atsakyti
Sveikos merginos,

prasau, parekomenduokit koki vedeja vestuvems, kuris ir muzika galetu truputi pareguliuot (padidzejaut) tada kai negros gyva grupe smile.gif

dideliu programu is vedejo nenorime, nedaug kalbu, is esmes, kad pareguliuotu visa renginio eiga ir sukurtu jaukia atmosfera smile.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie Evalda Leskauska (liezuvis.lt)? unsure.gif
Atsakyti