Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

QUOTE(dkny_777 @ 2012 01 16, 15:59)
gal kas gali atsiusti vedejo+dj kontaktus vilniuje? kokios dabar mazdaug kainos? neisivaizduoju nuo ko pradeti ieskoti- informacijos kalnai, tad norisi, kad kas nors, kas su tuo jau turi patirties, patartu smile.gif

Stai nuoroda http://mantastenore.mylivepage.com/
Gal susidomesit. As esu garantuota del siu jaunuoliu, todel drasiai rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(dkny_777 @ 2012 01 16, 15:59)
gal kas gali atsiusti vedejo+dj kontaktus vilniuje? kokios dabar mazdaug kainos? neisivaizduoju nuo ko pradeti ieskoti- informacijos kalnai, tad norisi, kad kas nors, kas su tuo jau turi patirties, patartu smile.gif

Mano vienu draugu vestuvese vedjas smagus buvo, nebanalus toks ir grojo DJ Green su saksofonistu, taip neformaliai, bet kartu ir sventiskai skambejo, ir sokt smagu buvo, naujus gabalus leido, patiko labai labai, o kitu draugu vestuvese tas pats vedejas su tuo paciu Dj Green, jaunuju prasymu grojo visus senus hitus ir daugiau zaidimu vede, tai vestuves gana tradiciskos, bet ne kiek neprastesnes buvo. Ko jaunieji paparasys ta geras dj su vedeju ir padarys, svarbu patikimus su patirtim rasti.
Jeigu kam idomu tai to DJ telefono numeri galiu isduot, tikriausiai nesupyks 869881818 Dj Green, to vedejo ir berniuko su saxofonu numeriu neturiu, bet manau, norint per ta Greena juo susirasti nera sunku, manau, kad jie visi kartu dirba.
Atsakyti
QUOTE(zzzara @ 2011 12 21, 15:57)
Yra nemazai diskutuota apie sia vedeja  forume... tik reikia netingeti panarsyti  ax.gif  o jei trumpai tai ji daug kam patiko (tarp ju ir man  bigsmile.gif )samdant ja nereikejo, na nebutinai reikia smadyti kitus atlikejus, kad paivairintu svente, pvz pas mus vestuvese buvo ji persirengus tikra policininke... tipo ieskojo nelegalu... o po to iteike jiems toki kaip tikras - seimos pasa su musu foto, datom ir pan. (labai originalus), dar mokino svecius ivairiu sokiu (salsa, carlstonas, sirtakis ir pan.)... na tai tikrai isjudino visa publika.... o dar veliau rode magiskus burtus su gintaro dulkem.... nu ziauriai buvo idomus mini ugnies sou... na bet cia tik dalele  ka papasakojau jums  4u.gif
ko gero drasiai galite ja pasirinkti, tik po to nepamirskite pasidalinti patirtimi  bigsmile.gif
jei ka rasykit az

Pritariu puiki bei profesionali vedeja bei linksmas bei atsakingas zmogus, man su ja teko susidurti ir vestuvese, ir kituose renginiuose (darbas toks thumbup.gif )
o kaina labai prieinama vakaras 1200 berods buvo , ko gero ir dabar nebus labai pasikeite.
yra jos internet supervakareliai.lt
Atsakyti
QUOTE(enkuL @ 2012 01 19, 23:16)
Mielos merginos, kadangi vestuvės bus gana kuklios, tai norėtųsi ir nebrangaus vedėjo (1000-1500 lt). Gal kas žinot kokį (-ią) neblogą? Būkit geros, parašykit ar čia, ar asmeniškai į až 4u.gif

Siulau musu vestuviu vedeja Ginta wub.gif . Visa informacija jo puslapyje http://www.veduvestuves.lt/
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2012 01 24, 11:05)
Laba diena,
Žinau, kad šioje temoje daug anksčiau (berods pernai) jau buvo klausta apie šį vedėją, tačiau jokių atsakymų nebuvo. Taigi gal dabar jau kas nors turite ar esate girdėję kokių nors atsiliepimų apie šį vedėją -
http://www.organizatoriusvedejas.lt/4u.gif

Zinau ji, tik nezinau, kaip jis veda vestuves, taciau vedė brolio jubiliejų visiškai nesenai. Nėra Šapranauskas, humoro gal noretusi daugiau, bet ir ne naujokas. Įvyko tokia situacija, brolienė darė visiems dekupažo pamokas, na ir jau kai džiovinome darbelius, dingo elktra. Veliau paaiskejo, kad neatlaike itampos, nes sujungem iskart 6 fenus dziovinti savo rankdarbius. Na, o jis suvalde situacija. Pasirodo zmogus su savim visur veziojasi lagamina, visko prikrauta ko reikia ir nerekia, kaip sake. Tai va jis istrauke nezinau kiek tu tabletiniu zvakiu sudegiojo, na ir pradejom zaisti zaidima smile.gif Tai uz ta nepasimetima situacijoje ir bendrai lyginant su kitais kuriuos macius, tai is 10 balu duociau jam 8 g.gif
Atsakyti
QUOTE(candyrose @ 2012 01 24, 19:07)
Zinau ji, tik nezinau, kaip jis veda vestuves, taciau vedė brolio jubiliejų visiškai nesenai. Nėra Šapranauskas, humoro gal noretusi daugiau, bet ir ne naujokas. Įvyko tokia situacija, brolienė darė visiems dekupažo pamokas, na ir jau kai džiovinome darbelius, dingo elktra. Veliau paaiskejo, kad neatlaike itampos, nes sujungem iskart 6 fenus dziovinti savo rankdarbius. Na, o jis suvalde situacija. Pasirodo zmogus su savim visur veziojasi lagamina, visko prikrauta ko reikia ir nerekia, kaip sake. Tai va jis istrauke nezinau kiek tu tabletiniu zvakiu sudegiojo, na ir pradejom zaisti zaidima smile.gif Tai uz ta nepasimetima situacijoje ir bendrai lyginant su kitais kuriuos macius, tai is 10 balu duociau jam 8 g.gif

aciu labai uz atsiliepima 4u.gif tik dar turiu keleta klausimeliu blush2.gif ar pati jo bendravimo maniera yra kultūringa ir pakankamai priimtina? juokeliai nėra kokie nors pašiepiantys ar vulgarūs? o jis vienas dirba ar turi ir komanda, kuri pasirupina muzikine sventes dalimi?
Atsakyti
QUOTE(smile4theworld @ 2012 01 24, 20:38)
aciu labai uz atsiliepima  4u.gif  tik dar turiu keleta klausimeliu  blush2.gif ar pati jo bendravimo maniera yra kultūringa ir pakankamai priimtina? juokeliai nėra kokie nors pašiepiantys ar vulgarūs? o jis vienas dirba ar turi ir komanda, kuri pasirupina muzikine sventes dalimi?

Apie aną galą nekalbėjo, na ir tų juokelių aplamai, nelabai pamenu. Dainavom, šokom, viktorinoj dalyvavom, originaliausio šokio konkurse laimėjau smile.gif Kažkaip tuo metu buvom atsipalaidavę, nelabai stebėjau smile.gif Tą vakarą man jau tiko viskas ax.gif
Papildyta:
Na, geri muzikantai yra geri muzikantai, geras Dj yra geras DJ. Buvau vestuvėse, kur buvo iki vidurnakčio grupė, vėliau DJ. IR visai nieko. Muzikantai kai veda, man išvis atrodo nekaip, kiekvienas turi dirbti savo darbą. Nors būna talentų. Bet, kaip ir aukščiau pastebėjo, man irgi atrodo, kad muzikantų programos viso jau regėtos pprieš dešimt metų doh.gif
Atsakyti
as dalyvavau jo vedamose vestuvese. nieko blogo pasakyti negaliu, komunikabilus, iskalbus, atsizvelgiantis i pageidavimus, malonus ir linksmas. ne per daug ikyrus tiems kas nenori dalyvauti zaidimuose.

mokino svecius sokti salsa, ruose su sveciais jauniesiems siurpriza - soki, renge keleta zaidimu. bet cia jau programa manau priklauso nuo jaunuju pageidavimu.

tikrai man ispudi paliko nebloga.

QUOTE(Milena_Ant @ 2012 02 09, 08:55)
Kas galetu ka nors pasakyti apie Pavel Belous - Pablo? Snekejom telefonu, pasirode labai komunikabilus, dalykiskas zmogus, bet skunduose.lt radau nelabai malonu atsiliepima apie ji. Gal kas mate ji dirbanti?  g.gif

Aciu!

Atsakyti
straipsniukas apie Aivara Bukanti
http://siauliu.info/...-js-ventei.html
Atsakyti
Apie Saules radijo darbuotoju darba renginiuose esu girdejus tik blogus atsiliepimus. Is tu, kas tikrai turi su kuo lyginti. O tas straipsnis tai tikrai ne straipsnis, o reklama.
Atsakyti
QUOTE(Vestuviuplanuotoja @ 2012 02 10, 20:34)
Apie Saules radijo darbuotoju darba renginiuose esu girdejus tik blogus atsiliepimus. Is tu, kas tikrai turi su kuo lyginti. O tas straipsnis tai tikrai ne straipsnis, o reklama.

Tu darbuotoju ne vienas ir ne vienas jau nebedirbantis manau, taip, kad snekate labai nekonkreciai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2012 02 09, 09:25)
as dalyvavau jo vedamose vestuvese. nieko blogo pasakyti negaliu, komunikabilus, iskalbus, atsizvelgiantis i pageidavimus, malonus ir linksmas. ne per daug ikyrus tiems kas nenori dalyvauti zaidimuose.

mokino svecius sokti salsa, ruose su sveciais jauniesiems siurpriza - soki, renge keleta zaidimu. bet cia jau programa manau priklauso nuo jaunuju pageidavimu.

tikrai man ispudi paliko nebloga.

pritariu drinks_cheers.gif
Pablo ( Pavel) labai kulturingas, islaikytas, malonus, dalykiskas thumbup.gif
Sakyciau labiau neutralus. Ji siulyciau rinktis jei ieskote vedejo ivariomis kalbomis: pvz. rusu-lietuviu, lietuviu-anglu, rus-lenku ir pan. Tokiu vedeju nera daug, o tai yra jo isskirtinis bruozas ir net sakyciau rimta pridetine verte 4u.gif . Jei ieskote siautulingo, labai energingo ir super aktyvaus vedejo-tai ne jusu variantas. Jis vis gi labiau ramioms, elegantiskoms vestuvems. Pablo ypac tiktu grazioje restorano aplinkoje. Kaimo sodyboje rinkciausi kita vedeja. Ypac storoms lietuviskoms vestuvems jis netiktu schmoll.gif SEkmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 14 vasario 2012 - 14:52