Sveikos, merginos!
Skaitinejau labai ilgai visas susijusias temas, pagaliau prisijungiau pati, nes taip ir neradau atsakymo i savo klausyma. Musu vestuvese bus labai daug rusakalbiu sveciu ir mums reikia rusakalbio vedejo. Ir susidare nuomone, kad vedeju vedanciu renginius anglu kalba daug daugiau, negu rusu Gal kas galetu patarti vestuviu vedeja isskyrus linksmadieniai.lt? Ir aisku, noretusi modernesnio vedejo, o ne lenku ansamblio, kurie groja, soka ir bando kalbeti visomis kalbobis bei smaikstauja busiu laaaabai dekinga
QUOTE(kotic @ 2011 11 29, 22:43)
musu situacija panasi, tik apylygiai lietuviskai ir rusiskai kalbanciu sveciu bus... tai ieskosim dvikalbiu vedeju...
QUOTE(kotic @ 2011 11 29, 22:43)
Sveikos, merginos!
Skaitinejau labai ilgai visas susijusias temas, pagaliau prisijungiau pati, nes taip ir neradau atsakymo i savo klausyma. Musu vestuvese bus labai daug rusakalbiu sveciu ir mums reikia rusakalbio vedejo. Ir susidare nuomone, kad vedeju vedanciu renginius anglu kalba daug daugiau, negu rusu Gal kas galetu patarti vestuviu vedeja isskyrus linksmadieniai.lt? Ir aisku, noretusi modernesnio vedejo, o ne lenku ansamblio, kurie groja, soka ir bando kalbeti visomis kalbobis bei smaikstauja busiu laaaabai dekinga
Pavel Belous,Tatjana Lisovskaja, Alevtina is hotmamazz, rusu dram teatro aktoriai kai kurie. Jei domina, i a/z
Papildyta:
QUOTE(Meletele @ 2011 11 29, 23:36)
musu situacija panasi, tik apylygiai lietuviskai ir rusiskai kalbanciu sveciu bus... tai ieskosim dvikalbiu vedeju...
Pavel is pablo.lt, jis kalba rusu, lenku, anglu, lietuviu. Modernus, jaunas, dalykiskas Kalba svariai kiek ru, tiek Lt kalbomis. Labai patiko Alevtina ir Rasa Kausiute is Hotmamazz; A-rusikasi, R-lietuviskai-puikus, smagus energizeris-duetas, puikiai valdo publika, bet gal kiek per muzikos, sokiu ir dainu prizme. :4u:Tinka smagiai nusiteikusiai publikai.Tik nezinau ar jos atskirai kaip vakaro vedejos dirba Bet sugeba
mano pazistama tai taip padare - pasikviete jai patikusia vedeja is supervakareliai.lt ir paprase su jais kalbeti rusiskai . nors pati vedeja tipo neveda rusiskai, bet kaip ir daugelis lietuviu moka liet, rus ir angl kalbas
juk tai nera kokia oficiali kalba per tv ir jei pasitaikys kokiu klaideliu manau bus dar juokingiau
juk tai nera kokia oficiali kalba per tv ir jei pasitaikys kokiu klaideliu manau bus dar juokingiau
Bet vestuves-tai ne cirkas..manau grozis ir estetika turi islikti. O juokingiau gal ir gerai, bet jei tai yra skoninga. Kadangi man vestuviu vedejo iskalba , dikcija-vieni is pirminiu atrankos kriteriju, tai jeigu zodis bus istartas su klaidomis viena karta-gal ir linksma, bet kai tai jau pasidarys "linksmiau"..tai mane jau nervuotu. O bendras kalbos tempas vis striginetu del zodziu trukumu arba neteisingo linksniavimo-tikrai Bet gal cia tik man
QUOTE(MoonbeaM @ 2011 11 29, 23:03)
Kiek žinau, Paulius Markulis veda rusų kalba, bent jau taip deklaruoja
parasiau as tam Pauliui Markuliui, tai sake kad ir rusu ir anglu ir lietuviu kalbom veda. tik paliko va man jis ne koki ispudi. is pradziu pasake, kad mano diena jis laisvas, dar paklause, kur bus vestuves, kad tikslesne kaina atsiustu, kai as jam atrasiau, tai ir dingo jis kaip i vandeni, jokio atsakymo. tai as jau ji tikrai bijociau uzsisakineti, o kas jei taip ir vestuviu diena dings?..
Gal kas patartu koki geresni vedeja vilniuje, nes tie labiausiai isgirti kaip Mantautas ir Krasauskas jau uzimti..
Sveikos visos planuojančios savo gražią šventę
Galiu pasidalinti savo patirtimi su vestuvių vedėjais. Vestuvės vyko spalio mėnesį, ir mes ėmėme Mantą Karpočių. Buvome susitikę tik su dviems vedėjais ir Mantas mums labiau patiko. Bet buvau atlikus gerai namų darbus ir iššiukštinėjus visus forumus ir atsiliepimus ir apie Mantą buvo daug gerų atsiliepimų. Ir tikrai nesigailėjom, mums labai patiko ir tiko jo pravedimas, o ir iš tėvų ir svečių gerų atsiliepimų gavom. Tiesa, nustebino, kad ir labai gražiai dainuoja gyvai, nors šiaip galvojau nereikia jokių dainavimų, o tik dj muzika, bet pateisino
Galiu pasidalinti savo patirtimi su vestuvių vedėjais. Vestuvės vyko spalio mėnesį, ir mes ėmėme Mantą Karpočių. Buvome susitikę tik su dviems vedėjais ir Mantas mums labiau patiko. Bet buvau atlikus gerai namų darbus ir iššiukštinėjus visus forumus ir atsiliepimus ir apie Mantą buvo daug gerų atsiliepimų. Ir tikrai nesigailėjom, mums labai patiko ir tiko jo pravedimas, o ir iš tėvų ir svečių gerų atsiliepimų gavom. Tiesa, nustebino, kad ir labai gražiai dainuoja gyvai, nors šiaip galvojau nereikia jokių dainavimų, o tik dj muzika, bet pateisino
QUOTE(stela21 @ 2011 11 22, 22:19)
Marius vedė mūsų vestuves šią vasarą, patys geriausi atsiliepimai, likom patenkinti
QUOTE(Ambra* @ 2011 12 15, 11:43)
Jei jus norite tradiciniu vestuviu, tai sitas vedejas pats tas. Gali but ir vedeju ir pirsliu
Draugei labai patiko vedeja Jolita (ji ja ir rezervavo ...), bet jos vestuves tik rudeni, o mano bus greiciau
turiu ir as tos vedejos kontaktus tik susitikti laiko dabar nelabai turiu, kol kas ir galimybiu....girdejau tikrai geru atsiliepimu as apie ja... bet kaip nejauku patiketi savo graziausia svente nepazistamam zmogui...
Drauges nuomone gerbiu ir vertinu - ji ta vedeja isgyre kaip linksma, mandagu, kurybinga ir miela zmogu... sake prisiule tokiu ideju , bet man ju neatskleide , nes sako bus ju vestuvese neidomu jei viska zinosiu
net nez kaip man dabar daryti... juk negaliu uzsakyti zmogaus kol kas dar su juo nepakalbejus gyvai, o macius tik nuotraukas ar pakalbejus tel..
turiu ir as tos vedejos kontaktus tik susitikti laiko dabar nelabai turiu, kol kas ir galimybiu....girdejau tikrai geru atsiliepimu as apie ja... bet kaip nejauku patiketi savo graziausia svente nepazistamam zmogui...
Drauges nuomone gerbiu ir vertinu - ji ta vedeja isgyre kaip linksma, mandagu, kurybinga ir miela zmogu... sake prisiule tokiu ideju , bet man ju neatskleide , nes sako bus ju vestuvese neidomu jei viska zinosiu
net nez kaip man dabar daryti... juk negaliu uzsakyti zmogaus kol kas dar su juo nepakalbejus gyvai, o macius tik nuotraukas ar pakalbejus tel..
QUOTE(gagniete @ 2011 12 13, 20:27)
Sveikos
Reik jus pagalbos
Nelabai randu atsiliepimu ( gal nemoku ieskoti ) apie vedeja Pauliu Makauliu (DJ Pacha)
Gal kas turite ka pasayti? ACIU
Reik jus pagalbos
Nelabai randu atsiliepimu ( gal nemoku ieskoti ) apie vedeja Pauliu Makauliu (DJ Pacha)
Gal kas turite ka pasayti? ACIU
Buvo apie jį kalbėta. Žinau, nes pasitikėdami tik šio forumo dalyvių teigiamais atsiliepimais pasamdėme jį savo vestuvėms sekantiems metams. Savo nuomonės taip pat negaliu pasakyti, nes esame ne vilniečiai ir gyvai planuojame susitikti tik kokį sausio mėn. bet kiek bendravome el. paštu ir telefonu derindami sutartį, tai pasirodė patikimas, dalykiškas žmogus