oho kokios kainos tu vedeju...
kaimynei pasiuliau savo vestuviu vedeja Jolita, kuri musu vakara padare tikrai super linksma ir idomu be jokiu "karti karti" ir pakelk stikleli... tai kaimynei ji laabai patiko ir uzprase jos tel. ir labai jau uz galvos stveresi kad kaina 1200 o jei visai dienai 1500... nu tai as jei pasiulysiu gerai pagalvot, gal ji nores vedejo po keleta tukstanciu kainuojanciu
o siaip tai tikrai labai idomu kokios gi kainos tu vedeju ir ka tokio padaro super super kad moketi po 2000 ar 3000 Lt
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2011 11 09, 08:59)
O cia tai kainos...Na zinojau kad vedeju honorarai yra nemazi, bet kad tokie daugiau uz gyvai grojancio bando: ir as ne sakau apie vestuvinius muzikantus, o kalbu apie zinomas Lt grupes.
O kokias žinomas LT grupes galima pasikviesti dainuoti į vestuvių šventę už 2700Lt?
QUOTE(Meletele @ 2011 11 09, 09:27)
nes labai norejau jono radzeviciaus, bet kaina pas ji didoka... bet kai pasake, kad kazkoks mantautas ir ziogas nori tiek pat kiek jonas, net ir daugiau, tai jau cia virs visko
Įdomus jūsų išsireiškimas Ar "kažkoks" yra todėl, kad nesivaidena TV?
Asmeniškai man Mantautas atrodo fainesnis ir savesnis vestuvėms, nei Jonas Radzevičius
Nieko nėra virš visko, yra paklausa- yra ir pasiūla, jei niekas nemokėtų, tokių kainų ir nebūtų, kažkas moka- tokios kainos ir yra, ir nieko čia nėra "virš visko".
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2011 11 09, 11:29)
Na Mantautas dar ir dainuoja, negirdejau jo gyvai, bet manau ne prasciau kaip daugelys Lt atlikeju. Tai sukuria jo pridedite verte ir manau suteikia elegancijos pacai sventei.
---
Jie tiesiog yra dabar madingi vestuviu vedejai. Kaip bus po metu kitu-manau atsiras kitu madingu
---
O del Jono Radzeviciaus: maciau ji imones vasaros renginyje-saunus, savas, smagus ir vat Kaip vestuvese-neaisku, bet jo asmenybe yra man asmeniskai priimtina, tai motomai jei reiketu vakaro vedejo vestuviu pobuviui-apie ji stipriau pagalvociau
---
Jie tiesiog yra dabar madingi vestuviu vedejai. Kaip bus po metu kitu-manau atsiras kitu madingu
---
O del Jono Radzeviciaus: maciau ji imones vasaros renginyje-saunus, savas, smagus ir vat Kaip vestuvese-neaisku, bet jo asmenybe yra man asmeniskai priimtina, tai motomai jei reiketu vakaro vedejo vestuviu pobuviui-apie ji stipriau pagalvociau
Nežinojau, kad Mantautas dar ir dainuoja Na mes dėl to nesitarėme, nekalbėjome ir dainavimo mums nereiks, bet įdomu buvo sužinoti
---
Ne dėl to, kad madingi, o dėl to, kad šventę praveda geriau, nei daugelis kitų, todėl ir populiarūs
---
QUOTE(zzzara @ 2011 11 09, 21:51)
o siaip tai tikrai labai idomu kokios gi kainos tu vedeju ir ka tokio padaro super super kad moketi po 2000 ar 3000 Lt
Praveda vakarą linksmiau, įdomiau, įsimintiniau negu tie, kurių kainos tris kartus mažesnės
Beje, šita kaina jau yra su dj ir pagalbininku. Tie 2700Lt mūsų atveju yra ne tik vien vedėjui.
mano manymu, is vis, vestuves yra labai ispustas reikalas, ka padare patys paslaugu pirkejai, dabar belieka prisitaikyt prie aplinkos ir viskas... tevam is vis tai nesuprantamas dalykas, kaip galima pries metus uzsisakineti sventes vieta, suknele, vedejus, juk dar taip toli... tai bandau paaiskinti sita reikala, bet sunkus, tai darbas... bet kai parodziau, kad mus dominantys restoranai kai kurie jau tai dienai yra uzimti, tai lyg ir suprast pradejo
Finna'i pritariu, del to, kad yra paklausa, kodel tada neturi but pasiulos didelem kainom, juk vis tiek reikes ir mokes bet, kad kaina toli grazu nevisada atitinka kokybe, tai cia paneigt negalima... pati gana artimai susidurus esu del fotografu ir vedeju... (neseniai ziurejau pradedancios fotografes, kurios kaina 800 Lt, nuotraukas ir palyginu su draudu vestuviu, kurie uz fotografus mokejo nuo 1500-2000... tai net nesvarstyciau, ka imti... pradedancia fotografe)
Finna'i pritariu, del to, kad yra paklausa, kodel tada neturi but pasiulos didelem kainom, juk vis tiek reikes ir mokes bet, kad kaina toli grazu nevisada atitinka kokybe, tai cia paneigt negalima... pati gana artimai susidurus esu del fotografu ir vedeju... (neseniai ziurejau pradedancios fotografes, kurios kaina 800 Lt, nuotraukas ir palyginu su draudu vestuviu, kurie uz fotografus mokejo nuo 1500-2000... tai net nesvarstyciau, ka imti... pradedancia fotografe)
QUOTE(220022 @ 2011 11 10, 22:20)
skaiciau skaiciau ir pagaliu kreipiuosi i visas ir as
pavasari ketinam tuoktis ir jau dabar ieskom vestuviu vedejo ir kt atlikeju... planuojam ispudinga svente
gl kas galtu pasidalinti patirtimi kaip renkates vestuviu vedejus? i ka atkreipiate demesi? ko prasote per pirmaji susitikima? ar vedejai turi kokia nors video medziaga?
pavasari ketinam tuoktis ir jau dabar ieskom vestuviu vedejo ir kt atlikeju... planuojam ispudinga svente
gl kas galtu pasidalinti patirtimi kaip renkates vestuviu vedejus? i ka atkreipiate demesi? ko prasote per pirmaji susitikima? ar vedejai turi kokia nors video medziaga?
Mes tuoksimės vasaros gale, bet vedėją jau turime gan senokai. Gal, kai pavasaris nepopuliarus vestuvėms metas, lengviau jį rasti neužimtą, bet kas tuokiasi vasarą, patarčiau ilgiau nelaukti, nes geri, išgirti, populiarūs vedėjai užimami labai anksti
Mes vedėją rinkomės labai paprastai- perskaitėm SM vedėjų temas, su visais atsiliepimais, labiausiai giriami buvo Mindaugas ir Mantautas. Iš pradžių bandėm tartis su Mindaugu, bet kadangi tą padaryti buvo labai sudėtinga, susiradome Mantautą. Pakalbėjome telefonu, vėliau susitikome ir žiūrėjome kaip mums atrodo, ar jis galėtų vesti mūsų šventę, kas per žmogus, pakalbėjom, pabendravom ir supratom, kad savo šventėje norime būtent jo
Kai kurie vedėjai turi video, kai kurie ne. Ko prašo žmonės per pirmą susitikimą tai labai paprasta- klausia ir prašo to, kas jiems aktualu
To Finna: manau uz 2700Lt galima rasri tikrai gerai gyvai grojancia grupe.
Kalbedama apie dainuojanti vedeja, tai matyt Mantas. Dainininkas, kuris vestuves veda, apie ji cia buvo nemazai diskusiju. O tai Mantautas matyt kitas zmogus? Tai jei suklaidinau, atsiprasau , nesusigaudau as jau tarp ju
Kalbedama apie dainuojanti vedeja, tai matyt Mantas. Dainininkas, kuris vestuves veda, apie ji cia buvo nemazai diskusiju. O tai Mantautas matyt kitas zmogus? Tai jei suklaidinau, atsiprasau , nesusigaudau as jau tarp ju
na mantautas vede musu vestuves ir gale jis dainavo mums daina. kiek zinau jis siaip dar ir birbyne nerealiai groja bet tai esu maciusi kitose renginiuose.
man jis patiko ir tiko musu vestuvese, kur nebuvo dideles pompastikos ir visi dalyvave paprasti ir nuosirdus zmones.
man jis patiko ir tiko musu vestuvese, kur nebuvo dideles pompastikos ir visi dalyvave paprasti ir nuosirdus zmones.
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2011 11 11, 09:20)
To Finna: manau uz 2700Lt galima rasri tikrai gerai gyvai grojancia grupe.
Man vistiek labai įdomu kokias žinomas LT grupes (nes pradžioje teigėte, kad būtent jas galima pasikviesti už tokią sumą) galima pasikviesti dainuoti į vestuvių šventę už 2700Lt ?
Norėčiau su konkrečiais pavyzdžiais, nes dabar matau tik kartojimą, kad tas įmanoma Nes aš nesugalvoju tokių grupių, tai jūs man pagelbėkit jei žinot
---
O jei nesusigaudot, tai kam tada komentuojat? Mantas ir Mantautas skirtingi vardai ir skirtingi žmonės
QUOTE(220022 @ 2011 11 14, 13:29)
teko bendrauti su keliais vedejais telefonu... tai ju intelektas artimas nuliui... jei net telefonu nemoka sneketi - tai koks gali buti vakaras
Labai įdomu kokiems vedėjams skambinote ir kaip nustatėte tą intelektą?
Mes, visa laimė, su tokiais nesusidūrėm
QUOTE(Finna @ 2011 11 12, 01:22)
Man vistiek labai įdomu kokias žinomas LT grupes (nes pradžioje teigėte, kad būtent jas galima pasikviesti už tokią sumą) galima pasikviesti dainuoti į vestuvių šventę už 2700Lt ?
Norėčiau su konkrečiais pavyzdžiais, nes dabar matau tik kartojimą, kad tas įmanoma Nes aš nesugalvoju tokių grupių, tai jūs man pagelbėkit jei žinot
---
O jei nesusigaudot, tai kam tada komentuojat? Mantas ir Mantautas skirtingi vardai ir skirtingi žmonės
---
Nu matote, jeigu nekomentuociau ir nedalyvauciau, tai iki dabar sventai tikeciau kad tai tas pats asmuo ir M1 ir M2( is Jusu ivardintu vedeju) O dabar esu visiskai pasikausciusi, bent jau is informacijnes puses. Nauda-man, o Jums-isnaudotas sakyciau neracionaliai laikas, komentuoant "nesigaudancia" komentatore
Del muzikantu uz 2700Lt. vestuvese. As parinksiu grupiu pavadinimus, ir atsiusiu Jums i a/z jei Jus domina.
QUOTE(Finna @ 2011 11 18, 13:26)
Labai įdomu kokiems vedėjams skambinote ir kaip nustatėte tą intelektą?
kad cia nieko idomaus... tiesiog kaip pradeda vedejas sneketi... "ai... nuuu... aaaaa"tai cia kazkoks mekenimas gaunasi...
aisku atradau ir fainu, bet vieni uzimi, kiti per brangus... o va su viena mergina teko bendrauti tai - paliko gera ispudi , tikiuosi, kad ji nenuvils.... netrukus su ja susitiksime , o ir kaina tokia norrrmali, ne keletas tukstanciu uz vakara
labukas -arteja kaledos daug kas is musu nores pasilinksminti bet ne visi tam reikalui gali skirti 3000 ar 4000lt (beje panasiai ir jubiliejui ar vestuvei) todel galiu pasiulyt gerus muzikantus uz normalia kaina visoje lietuvoje - dj (gali pravest) 500-800 dj +vedeja(soka pilvo soki)1000-1200 dj+grupe svajoklis(hito autorius) nuo 1500 dj+vedejas(veda ir rusus ar anglu klb) 2000lt ....taip pat galima rekomenduoti profesionalius filmuotojus kurie dirba lnk,btv,tv3 kaina nuo 2000lt ka sudomino ar norit smulkesnes info (tel.nr ir pan.) rasykit man az