Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

QUOTE(Jana7 @ 2011 09 28, 23:03)
Įvairūs ir įzymūs vestuvių vedėjai, muzikantai, fotografai, filmuotojai:

http://www.renginiu-organizavimas.tv/

Siaip nesu gerbeja zinomu zmoniu... O kad, Mantas, susilauke tiek komentaru, tikriausiai yra to vertas. O dalinuosi sia informacija, nes tikiu, kad yra zmoniu, kurie nori issirinkti vedeja pagal savo skoni, tikrai nereikia uzsipulti, jei jie pasidalino savo patirtimi ir nuomone. Darykite atranka ir rasite dusiai artimiausia vedejo programa! Mantas tikrai netiks toms vestuvems, kai zmones nori buti raginami isgerti ar tikisi nuvalkiotu blevyzgu, jo vedamame renginyje nesulauksite vulgariu juokeliu su dviprasmiskais ar pasaipiais pasiulymais. Sekmes renkantis ir savo niurios nuotaikos neperduokite kitiems!
Atsakyti
QUOTE(salamandrasalamandra @ 2011 10 11, 19:18)
laba dar krateli. nejaugi niekas paskutiniu metu nieko negalite pasakyti apie mariu?

Nieko blogo tikrai negaliu pasakyti 4u.gif Jis kaip ir visi vakaro vedejai daugiau ar maziau valdo publika 4u.gif
Tinka elegantiskoms sventems, kaimo sodyboje jo neisivaizduoju. Sventes nesugadino, bet charizmos neradau, nebent stipru pasitikejima savimi.
Bet vel gi, as vertinu per emociju ir publikos uzvrdimo prizme. ir jei reikia tvarkingo, elegantisko, siek tiek arogantisko vedimo, jei bus VIp sveciu-jis jums tiks. Jei "nutrukgalviskos"( vestuviu aplinkoje), smagios, siltos sventes-nelabai ji matau. Bet vel, gi cis tik mano nuomone. Jokiu budu juos niekam nepersu schmoll.gif Gal tiesiog vestuviu sveciai pas mano draugus buvo labai ramus ir elegantiski. smile.gif
O siap manau jauciasi gi is pirmo pokalbio ar tai Jums skirtas vakaro vedejas.
Mano draugai( jie buvo jaunieji) jam buvo labai dekingi, nuostabiai suzaveti thumbup.gif .
O mano "tusovnos" lotuliukas.gif doh.gif sirdies nesuvirpino... smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 13 spalio 2011 - 10:06
Neseniai dalyvavau savo pusbrolio vestuvėse. Nustebau, kad, pasirodo vyksta itin aštrios diskusijos ir karštos vestuvių vedėjų paieškos. biggrin.gif
Pusbroliuko vestuves vedė (lyg ir dar per jį muzikantus rado) toks Evaldas (iš Kauno mažojo teatro-aktorius). Nedidelio ūgio, bet smagus vyrukas. Moka ir vietoj susiorientuoti, ką reikia per "dantį patraukti" ir subtiliai su vyresniais pabendrauti...
Kaip supratau iš giminaičių, jis labiausiai atsižvelgė į jaunųjų norus, nors tėvai norėjo kiek daugiau tradicijų.
Tuo tarpu pradžioj mus visus kiek nustebino netikėtas rakursas- tipo į vestuves vėluoja vedėjas ir neaišku, spės jis atvažiuot ar ne. Ir tada vienas vyrukas imasi "iniciatyvos", kol visi laukia, kalbasi, diskutuoja, kaip čia dabar bus. Aišku tada daug kas ima padėti tam drąsiajam ir t.t. Ir aišku, pasirodo galiausiai, kad tas iniciatyvus ir drąsus, tai ir yra tas samdytas vedėjas.
Tiesiog svečiai "priverčiami" atsipalaiduoti ir patys kurti šventę, kad tipo nenuviltų jaunųjų, kurie pradžioj lyg "pergyvena", kad vedėjas vėluoja. Nors jis visada buvo šalia, tiesiog kaip "draugas" ar "bendradarbis". Aš asmeniškai tai pradžioj susinervinau, vis bandžiau užvesti vestuvninkus, o, pasirodo, tokios mano reakcijos jaunieji ir tas vedėjas tik ir laukė 4u.gif
Nežinau, ar kas aišku iš tokio mano parašymo, bet norėjau pasakyti, kad dar tokios temos ar tokio tipo vestuvėse/renginyje neteko būti. Ir ištikrųjų visiems finale labai patiko, daug gerų įspūdžių. Pasirodo, ir žaidimų daug kas žino, ir vieną ar kitą anekdotą gali papasakoti, ir dar smagiai pasiausti... Tik, aišku, svečiai neturi iš anksto žinoti apie tok bajerį.
to Evaldo puslapis vadinasi www.liezuvis.lt
Atsakyti
Sveiki, musu vestuves vede Aurelijus is vedejai.lt komandos. Is tiesu iki vestuviu labai pergyvenau, nes apie ji atsiliepimu neradau nei geru nei blogu. Bet jis mane uzkabino savo laisvumu nuo pacios bendravimo pradzios. Nors pries vestuves buvom suderine scenariju nuo A iki Z, bet neplanavom, kad daug veluosim grizti i baliu, kad tevai rengia staigmena. Todel man labai patiko, kad jisai prisitaike prie esamos situacijos, vestuviu eigoje vis ateidavo pasiteirauti ar viskas gerai, ar ko nors noretume savo sventeje daugiau/maziau. Bendravo tiek su mociutem, tiek su jaunimu, toks savas smile.gif Su DJ labai susidirbe. Zodziu, Aurelijus tikrai padare musu svente linksma. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lina_vid @ 2011 10 20, 14:16)
Sveiki, musu vestuves vede Aurelijus is vedejai.lt komandos. Is tiesu iki vestuviu labai pergyvenau, nes apie ji atsiliepimu neradau nei geru nei blogu. Bet jis mane uzkabino savo laisvumu nuo pacios bendravimo pradzios. Nors pries vestuves buvom suderine scenariju nuo A iki Z, bet neplanavom, kad daug veluosim grizti i baliu, kad tevai rengia staigmena. Todel man labai patiko, kad jisai prisitaike prie esamos situacijos, vestuviu eigoje vis ateidavo pasiteirauti ar viskas gerai, ar ko nors noretume savo sventeje daugiau/maziau. Bendravo tiek su mociutem, tiek su jaunimu, toks savas smile.gif  Su DJ labai susidirbe. Zodziu, Aurelijus tikrai padare musu svente linksma.  mirksiukas.gif

o mes su vedejai.lt labai nudegeme... Mums buvo pasiulytas vedejas Aurimas.. Buvom susitike, viska aptare, pazadejo atsiusti scenarijaus "griaucius" arba bet ideja... tada sutarem pasirasyti sutarti. praejo sutartas laikas, nieko neatsiunte. Is pradziu kabino makaronus, kad jis buvo isvykes negalejo parasyti, paskui, kad uzluzo jo pasto dezute ir t.t. ir vis tempe laika. Galiausiai taip praejo 2-3 savaites, artejo vestuviu data ir jis apskritai padare "dingau"... Mano supratimu, jei nenorejo vesti arba jam pasirode per sunku pateikti ideja ir t.t., jis turejo is karto tiesiai sviesiai pasakyti, kad tokios sventes vesti neapsiimu, o jis negana, kad to nepadare, bet dar ir tempe laika, musu nervus, galiausiai nuotaika, d4l ko galiausiai turejom skubiai keisti savo planus... Mano patirtis rodo, kad si kompanija nepatikima, na, o ar norite tai isgyventi savo kailiu, spresti jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Būsimos nuotakos ,

Labai pergyvenau dėl vedėjo doh.gif Niekados nesu dalyvavusi vestuvėse su renginio vedėju + DJ , o pati tokias darau blush2.gif 4u.gif Verta paminėti jog gyvename ne Lietuvoje, parašiau e-mail Mindaugui Krasauskui , sulaukiau labai greito atsakymo , nors tikrai 100 proc. maniau kad jis bus užimtas mūsų šventės dieną, tačiau parašė kad yra laisvas bigsmile.gif bigsmile.gif Padarė registraciją be susitikimo ir depozito, sutarėme jog susitiksime lapkričio mėn smile.gif 4u.gif Tiesiog superinis žmogus vien iš to kokią paslaugą padarė padarydamas registraciją smile.gif Laukiu nesulaukiu susitikimo , iš visų komentarų skaitytų apie jį esu užtikrinta jog nenusivilsiu smile.gif
Atsakyti
Su Radzevicium viskas labai gerai. Patirtis jo didziule ir publikai visada patinka jo programa. Tik kaina gali but ne visiems ikandama. Kitamet jau 3000 bus berods. Plius DJ papildomai.
Atsakyti
Aciu uz info 4u.gif , o gal dar zinot kiek L.Tamulyte kainuoja?
Kiek skaiciau forume labai nedaug is vilniaus vedeju, gal kas zino kokiu neblogu? biggrin.gif Maciau forume kazkas apie Bremeno muzikantus uzsimine, bet nieko apie juos neradau, gal kas turit ka apie juos papasakoti idomaus? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gagniete @ 2011 11 01, 12:27)
gal  galima suzinot kelis  geresnius smile.gif Dar tik pradejau ieskoti, bet jau pasimeciau blush2.gif

O kas pagal Jus geras vedejas? Kokie kriterijai? reikalavimai? g.gif
Jie visi skirtingo temperamento, bet daugumos programa ta pati lotuliukas.gif
Pritariu kad labai sunku issirinkti sau tinkamo.
Man labai patinka Dainius Martinaitis, bet teko ji matyti elegant. vestuvese, tai jautesi , kad jis ne savo kailyje, kaip tigras narve smile.gif Kitur teko dalyvauti vestuvese kur vede puikus dramos teatro aktorius, bet tai "hebrai" manau tik Cololo tiktu mirksiukas.gif Tai vat cia jums patiems spresti kokia jusu publika, kur svesite ir kokios asmenybes ieskote savo sventes vadovavimui smile.gif
Atsakyti
tai va ir problema tame kad tiksliai nezinau ko norim ar ko reik lotuliukas.gif tikrai nenoriu kad butu daug juokeliu apie "kita gala", tokiu karti karti degtine karti ir nereik smile.gif
Keistuoliu teatro noreciau lotuliukas.gif
Na kazka tokio kad tiktu ir draugams ir dedem tetoms smile.gif
Atsakyti
Mūsų vestuvėse buvo Tamulytė. Labai džiaugiuosi, jog būtent ji buvo mūsų vestuvėse. Neįkyrus žaidimai, su gana netikėta atomazga. Vedėja klausė, ar norėsime, jog ji dainuotų, mes to norėjome, tad dar ir daugybę dainų sudainavo. Rekomenduoju šią vedėją tiems, kurie nenori pasyvaus-stebėtojo tipo vakarėlio, tačiau tuo pačiu neįkyrint tiems, kurie nori likti pasyviais žiūrovais. Jokių priverstinių tostų, kvailų ir lėkštų juokelių ir pan., tačiau buvo begalo linksma.

QUOTE(gagniete @ 2011 10 31, 00:38)
Sveikos,
gal kas zinote Laima Tamulyte, J.Radziavicius kiek kainuoja vestuvems ir kaip jie?  g.gif Nes kiek buvo parasyta kad kazkas is ju vede  tai be jokiu komentaru smile.gif tai ar taip blogai   ir neidomiai buvo?  blink.gif

Papildyta:
Nežinau kaip jums, bet šiemet dalyvavau vestuvėse, kurias vedė Martinaitis. Na nežinau, gal jam diena ne ta buvo, gal jaunieji nieko iš jo neprašė, tačiau vestuvių vedimas apsiribojo 3 žaidimais: palinkėkit visi sėdintys prie stalo po palinkėjimą, antras-atspėkit, kas po gaubtu, trečias-jaunieji incenizavo susitikimą ligoninės gmdymo skyriuje. Plius šampano gėrimas 12 val. Na ir aišku, "dalyvavimas "su kitais svečiais. Sunku man įvardinti tai vedimu, todėl pasirinkus Tamulytę tikrai džiaugiuosi, nes žmogus tikrai visą vakarą nuoširdžiai dirbo be kažkokių mūsų reikalavimų. Mano reikalavaimai buvo keli: vedėjo stilius turi daugmaž atitikti dalyvaujančių asmenų(tiek jaunųjų, tiek svečių) pomėgius, neturi renginyje būti priekabiavimų prie žmonių ir gašlių-kvailų anekdotų, vedėjas turi gebėti suburti-padėti nežįstamiems žmonėms kartu gerai praleisti laiką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 28 kovo 2012 - 10:38
QUOTE(gagniete @ 2011 10 31, 18:23)
Aciu uz info  4u.gif , o gal dar zinot kiek L.Tamulyte kainuoja?
Kiek skaiciau forume labai nedaug is vilniaus vedeju,  gal kas zino kokiu neblogu?  biggrin.gif Maciau forume kazkas apie Bremeno muzikantus uzsimine, bet nieko apie juos neradau, gal kas turit ka apie juos papasakoti idomaus?  rolleyes.gif

bremeno muzikantai? tikrai butu idomu suzinot apie ju vedamas vestuves smile.gif
Atsakyti