Neseniai dalyvavau savo pusbrolio vestuvėse. Nustebau, kad, pasirodo vyksta itin aštrios diskusijos ir karštos vestuvių vedėjų paieškos.
Pusbroliuko vestuves vedė (lyg ir dar per jį muzikantus rado) toks Evaldas (iš Kauno mažojo teatro-aktorius). Nedidelio ūgio, bet smagus vyrukas. Moka ir vietoj susiorientuoti, ką reikia per "dantį patraukti" ir subtiliai su vyresniais pabendrauti...
Kaip supratau iš giminaičių, jis labiausiai atsižvelgė į jaunųjų norus, nors tėvai norėjo kiek daugiau tradicijų.
Tuo tarpu pradžioj mus visus kiek nustebino netikėtas rakursas- tipo į vestuves vėluoja vedėjas ir neaišku, spės jis atvažiuot ar ne. Ir tada vienas vyrukas imasi "iniciatyvos", kol visi laukia, kalbasi, diskutuoja, kaip čia dabar bus. Aišku tada daug kas ima padėti tam drąsiajam ir t.t. Ir aišku, pasirodo galiausiai, kad tas iniciatyvus ir drąsus, tai ir yra tas samdytas vedėjas.
Tiesiog svečiai "priverčiami" atsipalaiduoti ir patys kurti šventę, kad tipo nenuviltų jaunųjų, kurie pradžioj lyg "pergyvena", kad vedėjas vėluoja. Nors jis visada buvo šalia, tiesiog kaip "draugas" ar "bendradarbis". Aš asmeniškai tai pradžioj susinervinau, vis bandžiau užvesti vestuvninkus, o, pasirodo, tokios mano reakcijos jaunieji ir tas vedėjas tik ir laukė
Nežinau, ar kas aišku iš tokio mano parašymo, bet norėjau pasakyti, kad dar tokios temos ar tokio tipo vestuvėse/renginyje neteko būti. Ir ištikrųjų visiems finale labai patiko, daug gerų įspūdžių. Pasirodo, ir žaidimų daug kas žino, ir vieną ar kitą anekdotą gali papasakoti, ir dar smagiai pasiausti... Tik, aišku, svečiai neturi iš anksto žinoti apie tok bajerį.
to Evaldo puslapis vadinasi
www.liezuvis.lt