Mergaites, sakykit , gal kas mezget is Midaros bukle siuliuku (90% vilnos)? Ar labai "kanda", ar labai burbuluojasi? Labai grazus zaliai margas siuliukas, bet abejoju, kaip nesiojasi....
Gal zinote, kur Siauliuose rasti Midaros Mozaika siuliuku?
QUOTE(dontstop @ 2011 03 23, 10:14)
Kokio numerio virbalais mezgėte? Gundausi pirkti, nors realybėje šie siūlai pasirodė per ploni virbalams
Turiu tokius senus virbaliukus plonus, koks ten nr gal netgi 1,5 ar 2 . Bent jau man mezgasi smagiai, mezginys nėra per plonas. Šiltesniam metui kaip tik.
QUOTE(DEM @ 2011 03 23, 19:09)
Kokie? Merino ir Nikole? Jei taip, tai nėra jie visai ploni, 3 ar 3,5 nr virbalams kaip tik
QUOTE(močiuttė @ 2011 03 23, 21:12)
Turiu tokius senus virbaliukus plonus, koks ten nr gal netgi 1,5 ar 2 . Bent jau man mezgasi smagiai, mezginys nėra per plonas. Šiltesniam metui kaip tik.
Aišku, ačiū už atsakymą Taip ir maniau, man per ploni būtų Žaviuosi jūsų kantrybe tokiais plonais virbalais megzt, oho
http://www.auksarank...productID=46492
Nuoroda nesuveikė, bandau dar kartą. Liną turiu mintį Noriu kokio žalio ar oranžinio, nu geltono dar
Nuoroda nesuveikė, bandau dar kartą. Liną turiu mintį Noriu kokio žalio ar oranžinio, nu geltono dar
QUOTE(sicillija @ 2011 03 25, 20:06)
gal kas zino kur papigiai galima siulu babinose nusipirkti?ir daug maz kokios kainos butu pvz. 1 kg medvilnes, pusvilnes ir pan
galima pirkt Marijampolėj Vernito firminėj parduotuvėj, Kaune parduotuvėj, kur prie ABC baldų pardotuvės, turi Lama lyg ir siūlų babinose... kainų nepasakysiu, bet abiem variajantais nebrangiai palyginus
QUOTE(sicillija @ 2011 03 25, 20:06)
gal kas zino kur papigiai galima siulu babinose nusipirkti?ir daug maz kokios kainos butu pvz. 1 kg medvilnes, pusvilnes ir pan
ABC pusvilne turbut 15-40 lt/kg
QUOTE(niuma @ 2011 03 22, 19:54)
Aš jau į liną dairausi
Šilainių maximos siūlinėj - spalvų spalvelių - naujai užsivežus labai gražaus lino babinose. Tai renkuosi modeliukus, ką vasarai nusinert.
Šilainių maximos siūlinėj - spalvų spalvelių - naujai užsivežus labai gražaus lino babinose. Tai renkuosi modeliukus, ką vasarai nusinert.
o koks linas? panevezio,plunges ar birzu? ir kokia kg kaina?
QUOTE(Olaiva @ 2011 03 25, 22:47)
o koks geriausias?
o kuris geriausias? Niekad nesu pirkusi to, is babinu...Kazin kiek reikktu vasarinei suknutei vaseliu, tokiai, na ne visiškam rėčiui, o normalaus tankumo...
sveikutes, noriu savo mergytei nunert megztuka vasarai. Galit pasakyt ar siti yarnart bgonia http://www.siulai.eu...a...e.tpl&pop=0 siuliukai nera kieti kaip megzukui? Ar geriau rinktis medvilne ir akrilas.Jei tai, tai kokius patartumet? neriaiau is bambuko ir akrilo, tai super minkstutis nerinukas gavos, tik kad jau noretusi kito siuliuko... Acu kas pades man
QUOTE(nessta @ 2011 03 26, 00:21)
sveikutes, noriu savo mergytei nunert megztuka vasarai. Galit pasakyt ar siti yarnart bgonia http://www.siulai.eu...a...e.tpl&pop=0 siuliukai nera kieti kaip megzukui? Ar geriau rinktis medvilne ir akrilas.Jei tai, tai kokius patartumet? neriaiau is bambuko ir akrilo, tai super minkstutis nerinukas gavos, tik kad jau noretusi kito siuliuko... Acu kas pades man
Tokio pat kietumo, kaip Vernito medvilnė. Pagal mane - ne kieti Jei reikia ypač švelnių, tai iš to pačio puslapio Alize auksinė medvilnė, neįtikėtino minkštumo