Ką tik baiginėju šaliką iš "teskanos" 100 proc. vilnos, ir man jie nelabai, drįstu juos nupeikti. Siūlai ploni, teko dėti po du, ir labai jau greitai nutrūksta, tai pastebėjau, kaip dukrytė pradėjo nešioti iš šių siūlų kepurę. juos užsisakiau iš darbeliumanija.lt , dabar laukia eilėje tunika, klientė atsinešė yarnart super merino. nusimato ilgas darbas , nes siūlai ploni, bet labai gražiai žiūrisi
QUOTE(nelita @ 2011 01 05, 15:54)
Ką tik baiginėju šaliką iš "teskanos" 100 proc. vilnos, ir man jie nelabai, drįstu juos nupeikti. Siūlai ploni, teko dėti po du, ir labai jau greitai nutrūksta, tai pastebėjau, kaip dukrytė pradėjo nešioti iš šių siūlų kepurę. juos užsisakiau iš darbeliumanija.lt , dabar laukia eilėje tunika, klientė atsinešė yarnart super merino. nusimato ilgas darbas , nes siūlai ploni, bet labai gražiai žiūrisi
"teksrenos"
Man Teksrenos vilna ir pusvilnė pasirodė irgi prastos kokybės...nors kaina tai viliojanti Tiesa, iš jų nieko nemezgiau, bet pačiupinėjus gyvai jau jie man buvo nemalonūs, šiurkštūs, ploni...
Nėra ką lyginti su Vernitu
Iš lietuviškų siūlų gera kaina, man patinka ABC parduotuvėje (Kaune, prie bazių žiedo). Buvau kažkada nsipirkusi rudos puvilnės, nusimezgiau liemenę, intensyviai nešioju, nieks nesivelia, nesibumbuluoja
Nėra ką lyginti su Vernitu
Iš lietuviškų siūlų gera kaina, man patinka ABC parduotuvėje (Kaune, prie bazių žiedo). Buvau kažkada nsipirkusi rudos puvilnės, nusimezgiau liemenę, intensyviai nešioju, nieks nesivelia, nesibumbuluoja
O man kaip tik patiko Teksrena, bet pirkau pusvilnę, jie storoki. Gerai nešiojasi, o siūliukai iš išvaizdos paprasti , turkiški gražesni būna Bet manau, pirksiu Teksreną dar
Reikia pagalbos, turiu 0.5 kg NAKO Candy juodu siulu (75 % akrilo ir 25 % vilnos ) 100 g metrazas 185 m. Galvoju nusimegzti megztini, bet bijau, kad per mazas metrazas. Nesioju 12-14 dydi, tai esu ne prie "kudu". Siulai tokie storoki. Kaip manote ar rizikuoti, ar apsistoti prie liemenes?
Jei padrasinsite megzti tai gal ir koki modeliuka pasufleruosite
Aciu.
Aciu.
QUOTE(Bijuna @ 2011 01 07, 10:27)
Reikia pagalbos, turiu 0.5 kg NAKO Candy juodu siulu (75 % akrilo ir 25 % vilnos ) 100 g metrazas 185 m. Galvoju nusimegzti megztini, bet bijau, kad per mazas metrazas. Nesioju 12-14 dydi, tai esu ne prie "kudu". Siulai tokie storoki. Kaip manote ar rizikuoti, ar apsistoti prie liemenes?
Aciu.
Aciu.
megztiniui manau mazoka , aisku priklausytu nuo modeliuko, ilgio, rasto, mezgimo tankio...
Tai vat, pradesiu ir pritruks siulu
QUOTE(Bijuna @ 2011 01 07, 11:27)
Aciu.
Aciu.
Štai kas man išėjo iš Nako Candy:
vyriškas XL dydžio megztinis, 500 g, virbalai 4,5 nr
Moteriškas M dydžio megztinis, 350 g, virbalai 4,5 nr
Siūliukai nuostabūs, švelnūs, minkšti, greitai mezgasi, gerai nešiojasi
QUOTE(dontstop @ 2011 01 07, 11:46)
Štai kas man išėjo iš Nako Candy:
man butu pritruke, nes as mezgu tankiai
Nu va, tai paptastu rastuku, pvz. 3 geros, 3 blogos tikrai uzteks Tie siuliukai tokios spalvos kaip tas vyriskas megztinukas juodai -pilki. Bus paprastutis i darba prie dzinsu su "brozkute"
Aciu, įtikinot
Aciu, įtikinot
GAL GALETU KAS PADETI
pirmame puslapyje isvardytose internetinese siulu parduotuvese, na vienoje is ju buvau radusi maxi siuliuku,neberandu kurioje
gal kas zinote butent kurioje,narsiau vieje ir kitoje neberandu
pirmame puslapyje isvardytose internetinese siulu parduotuvese, na vienoje is ju buvau radusi maxi siuliuku,neberandu kurioje
QUOTE(Auksreda @ 2011 01 07, 16:25)
GAL GALETU KAS PADETI
MAXI - auksarankėj ieškokit