gal zinot kaip sie siulai?esu mezgus is kidmoherio Midaros,ar cia kas panasu kazin?man kaina labai jau nedidelepagal Midara,daigiau kaip 2 lt pigaiu uz matkeli....
www.siulai.eu/lt/siulu-katalogas?page=shop.browse&category_id=31
6.00 LT
Chinchilla
25g,250m,85%kid moheris,15% poliamidas
QUOTE(makse* @ 2011 02 12, 16:57)
mergaites mezgejeles kaunietes, help! pritruko Vernito 100 proc medvilnes (nerimo, plonos) raudonos spalvos. kur uzmatet gal yra? ABC siuluose ir Silainiu maximos 2 a nera.. kur dar Vernito Kaune ieskot?
aciu
aciu
Prieš Zanavykų turgų
QUOTE(Avijacija @ 2011 02 11, 18:55)
o aš merino softus užpirkau tai su 2.5 numerio virbalais kankinsiuos. nu bet norėjau plonesnės suknikės
na, as taip pat masciau apie plonesne... Tie Wollywasch ne tokie stori pasirode is pradziu...pradejau megzt ir supratau, kad paeisiu gal koki menesi ir teks kist i spinta, velesniam pavasariui reikes vistiek is merino kankintis parasykit kaip sekasi Jums suknute, kai pradesit ir kaip kazin su merino soft - galima ir su 2 nr virbaliukais megzt? kazin nesigaus permatoma ar kaip cia pasakius - apatinuko nereikes
QUOTE(Bijuna @ 2011 02 10, 10:15)
Ar tiks sitam megstukui
Tokie siulai: http://www.yarnart.i...ay.aspx?uid=54#
YarnArt - Angora Classik (70% Mohair 30% Acrylic 100g/520m)
Man jie tokie ploni atrodo O jei netinka, tai gal koki panasu modeliuka turite
Tokie siulai: http://www.yarnart.i...ay.aspx?uid=54#
YarnArt - Angora Classik (70% Mohair 30% Acrylic 100g/520m)
Man jie tokie ploni atrodo O jei netinka, tai gal koki panasu modeliuka turite
QUOTE(dontstop @ 2011 02 12, 08:57)
Pats tas šitam megztukui
Megztuko receptas
Siūlus rekomenduoja 25g/100m, kaip kidmoheriui tai ne patys ploniausi
QUOTE(Merlin @ 2011 02 12, 19:16)
na, as taip pat masciau apie plonesne... Tie Wollywasch ne tokie stori pasirode is pradziu...pradejau megzt ir supratau, kad paeisiu gal koki menesi ir teks kist i spinta, velesniam pavasariui reikes vistiek is merino kankintis parasykit kaip sekasi Jums suknute, kai pradesit ir kaip kazin su merino soft - galima ir su 2 nr virbaliukais megzt? kazin nesigaus permatoma ar kaip cia pasakius - apatinuko nereikes
nu aš varau su 2.5 tai visai nesišviečia. bet aš mezgu gan tvirtai, kietokai ta prasme. Kas mėgsta laisviau tai liuosiai būtų galima ir 2 numeriuką rinktis virbalų. Galėsiu ryt pafotkint ir įmest vaizdą, sprinduką jau numezgiau
Papildyta:
nes šiaip gamintojai patys rekomenduoja 3-3.5 numeriuko virbalus. aš kad nesitasytų pasirinkau mažesnius. Nors liemenė prieš tai kur rodžiau megzta 3 numerio virbalais tai irgi nesišviečia nieks. Tik suknikei man norėjos daugiau tokio tvirtumo.
QUOTE(Skarlet @ 2011 02 12, 16:41)
Kaunietės, o aš šiandien per pūgą lėkdama, tik spėjau pamatyti, kad netoli autobusų stoties kažkokia parduotuvėlė nauja - prieš buvusią mokamą dantų gydyklą. Gal kas buvot jau, matėt, kas gero?
Ten ji jau senokai, koks pusmetis gal.. Bet iš siūlų - nieko gero
o siūlų kioskelio nuo autobusų stoties turinys persikėlė į Stoties turgaus tą naująjį pasažą (dabar ten 2 siūlų parduotuvytės). Kainos lyg tos pačios išliko..
QUOTE(daiveee @ 2011 02 12, 17:37)
gal zinot kaip sie siulai?esu mezgus is kidmoherio Midaros,ar cia kas panasu kazin?man kaina labai jau nedidelepagal Midara,daigiau kaip 2 lt pigaiu uz matkeli....
6.00 LT
Chinchilla
6.00 LT
Chinchilla
turiu katik nesenai numegzta sukne-sarafana ir angora2 siuliuku. Megzta dvigubu siulu su 4 nr. virbaliukais. Kaina pagal metraza tai superine, suknei isejo dvigubu siulu tik 2.5 matkiuko, o nusipirkau 4
viskas kaip ir liux, bet jau kannnnnda bent jau man.
o kas nebijot kandimo, tai labai ekonomiskas variantas gaunas mezgant.
QUOTE(daiveee @ 2011 02 12, 18:37)
6.00 LT
Chinchilla
6.00 LT
Chinchilla
As is CHINCHILLA dabar salika mezgu, nezinau gal partija bloga pasitaike, bet siulas vieno matkiuko labai sutrukinejes
QUOTE(Merlin @ 2011 02 12, 19:16)
nu va mano pabandymas su 2.5 numerio virbalais:
o mezgu kažką panašaus į šitą jei gausis
Darbstuolytes, gal zinot, kaip "tramdyti" viskoze? Neriu skara is 100 proc. viskozes ir reikes daryt kutus, paprastus, perkisamus, bet siulai toookie slidus Mazgelius mezginyje jauciu tvirtinsiu klijais, o ka daryt su kutais? Dar nebandziau, bet beveik neabejoju, kad perkisti jie nesilaikys, nes net nuo kamuoliuko siulai krenta kruvom vos palietus
QUOTE(Avijacija @ 2011 02 13, 09:17)
Na taip, gan standziai ir lygiai mezgate...as tai su tais wollywasch mezgu 3 nr virbaliukais. Turbut mezgu laisvokai, nes man atrodo, kad reikes kazka pasivilkt po apacia... Rekomenduoja su 3 arba 3.5 nr megzt. Gal irgi reikejo imt plonesius virbaliukus
o pasirinktas modeliukas Jusu grazus ar mezgate is akies ar turite schemute?
QUOTE(zifara @ 2011 02 13, 08:20)
As is CHINCHILLA dabar salika mezgu, nezinau gal partija bloga pasitaike, bet siulas vieno matkiuko labai sutrukinejes
o kaip pats siulas??? svelnus??? nevatinis??