[quote=Avijacija,2011 02 08, 19:21]
O man labai patiko šitie siūlai. Kad brangūs tai tiesa, bet kokybė to verta. Siūlas minkštas, švelnus, spalvų pasirinkimas didelis. Galima skalbti net mašina. Man tam drąsos neužteko, bet po rankų skalbimo viskas OK.
http://www.mezginiup.../509/wollywasch
[/quote]
jo kaina tai tokia...... esu mezgus is 100 proc merino vilnos liemenes ir šalikus kelis. Man jie labai gerai nešiojas. būtent tos firmos siūlus ir mezgiau. ik manieji merino soft vadinas. Man tik vienintelis toks dalykas su jais truputį nervina, paskalbus jie patysta. Nes net nemoku pasakyt pats siūlas jis toks tamprus..... ir po skalbimo jis pasiduoda. bet užtai idealus gaunas lygus mezgimas
tai tiesiog nusimezgus pavyzdėlį reiktų išsiskalbt jį ir skaičiuotis tada. va manoji iš tokių siūlų:
vistik geri siūlai kainuoja....... man tai patinka jų spalvos ir švelnumas. Negaliu pakęst besikandžiojančių siūlų. o čia 100 proc vilna, šilta ir nekalnda
Papildyta:
va tas lygumas su jais gaunas koks:
su kitais man taip nepavyksta. Nu žodžiu vienintelė blogybė šių siūlų tai kaina
[/quote]
ohoho koks grozis
na ar tikrai cia nuo siulu tas rastas toks lygus, tubut labai kruopsciai ir dailiai mezgate
turbut teisingai sakote - juk kokybe kainuoja...vis linkstu as prie merino soft...drauge riesinukes mezge is siu siulu, tai super nesiojasi, dziaugiasi, nors tai juk ne suknele ar liemene...o idomu kiek jums patyso ta liemene, ar visu dydziu ar tik i ilgi?
Papildyta:
beje, ziuriu, kad merino soft nera ryskiai zaliu siulu...
juoda raudona yra, kuriu man reikia, o zaliu - nea...idomu tik sioj svetainej nera ar visai ju nebuna sios rusies?