gal kas bandet Lanoso Enna siulus?
Ir ar tikrai neina siustis siulu is is www.siulai.eu
gal galima pasiskambint ir susitart? Arba e.pastu?
Kodėl neina atsisiųst? Ne vieną kartą esu siuntusis ir atsiunčia be problemų. Susirašinėjau tik el. paštu
O suknelę galit ir iš Vernito šukuotinės pusvilnės megzti Jie pigesni, bet gerai nešiojas Ir gal kiek storesni bus už Merino de Luxe. Tiesa, spalvų pasirinkimas irgi nedidelis
O suknelę galit ir iš Vernito šukuotinės pusvilnės megzti Jie pigesni, bet gerai nešiojas Ir gal kiek storesni bus už Merino de Luxe. Tiesa, spalvų pasirinkimas irgi nedidelis
QUOTE(agne_vvr @ 2011 01 03, 13:25)
dontstop aciu
o kokiuose interneto pard dar yra tokiu siulu (bet, kad butu galima nusipirkt )
o kokiuose interneto pard dar yra tokiu siulu (bet, kad butu galima nusipirkt )
Jei klausimas man, tai nežinau Aš perku "gyvai", ne intenetu
QUOTE(W@idaw @ 2011 01 03, 14:02)
Kodėl neina atsisiųst? Ne vieną kartą esu siuntusis ir atsiunčia be problemų. Susirašinėjau tik el. paštu
o per kiek laiko atsiuncia, ir kiek kainuoja atsiuntimas ir turbut i pasta atsiuncia
QUOTE(agne_vvr @ 2011 01 03, 18:17)
o per kiek laiko atsiuncia, ir kiek kainuoja atsiuntimas ir turbut i pasta atsiuncia
Aš galiu parašyt kaip man siuntė
Siuntinys atkeliavo per parą laiko, atnešė į namus (registruotas), nors dėžė buvo nemaža. Siuntimas nieko nekainavo, nes užsakymas buvo didesnis, nei 100Lt.
Tiesa, prieš išsiuntimą pora dienų susirašinėjom e-paštu - derinom kokią spalvytę imu vietoj tos, kurios nebuvo. Viskas vyko sklandžiai, likau patenkinta
Keista, kad dontstop taip nepavyko.. Beje, žadu vėl netrukus siųstis - galėsiu parašyt kaip šįkart seksis.
Aš irgi pora dienų rašinėjausi, sutikrino visus siūliukus. Irgi už siuntimą nemokėjau, nes viršijau 100 Lt sumą Jei suma nesiekia 100 Lt, mokate pagal pašto tarifus, na pardavėja parašys sumą bendrą
Išsiuntė ketvirtadienį, o penktadienį jau pasiėmiau iš pašto Buvo tik apsirikę iš pradžių ne tą numerį siūlų įdėję, bet laiku pastebėjo ir pranešė, kad išsiųs viena diena vėliau
Įpakuota buvo į kartoninę dėžę, o viduj siūliukai buvo maišeliuose
Šiaip labai noriai bendravo, nesuprantu kaip kitom nepasisekė. Nes nuo pat pirmo laiško išėjo viską suderinti
Išsiuntė ketvirtadienį, o penktadienį jau pasiėmiau iš pašto Buvo tik apsirikę iš pradžių ne tą numerį siūlų įdėję, bet laiku pastebėjo ir pranešė, kad išsiųs viena diena vėliau
Įpakuota buvo į kartoninę dėžę, o viduj siūliukai buvo maišeliuose
Šiaip labai noriai bendravo, nesuprantu kaip kitom nepasisekė. Nes nuo pat pirmo laiško išėjo viską suderinti
QUOTE(dahlia+++ @ 2011 01 03, 22:33)
Aš galiu parašyt kaip man siuntė
Siuntinys atkeliavo per parą laiko, atnešė į namus (registruotas), nors dėžė buvo nemaža. Siuntimas nieko nekainavo, nes užsakymas buvo didesnis, nei 100Lt.
Tiesa, prieš išsiuntimą pora dienų susirašinėjom e-paštu - derinom kokią spalvytę imu vietoj tos, kurios nebuvo. Viskas vyko sklandžiai, likau patenkinta
Keista, kad dontstop taip nepavyko.. Beje, žadu vėl netrukus siųstis - galėsiu parašyt kaip šįkart seksis.
Gal dėl to? Nes aš norėjau siūliukų tik už 21 lt. Gal net nesivargino atrašyti dėl tokios menkos sumos
siųskit iš savo el. pašto nusikopijavę tą adresą jų. Nepasitikiu aš tomis internetinių svetainių lentelėmis.
As vakar uzklausiau is savo el. pasto, siandien jau viska suderinom ir saskaitele gavau... Tikiuosi, kad greitai issius ir dar sia savaite arba kitos savaites pradzioj gausiu
gal kas mate ir atsimena kiek kainuoja siūlai bambukas plius vilna? arba gal kurioj internetinej parduotuvėj matėt?
QUOTE(MAMICY @ 2011 01 05, 15:00)
gal kas mate ir atsimena kiek kainuoja siūlai bambukas plius vilna? arba gal kurioj internetinej parduotuvėj matėt?
bambukas su kašmyru yra čia
siulai