Merginos, o kuo skiriasi mochera nuo angoros Nu abi "pukuotos" Manau svarbiausia, kas megztukas "netystu" ir " nesisertu"
Labai nemegstu as pukuotu drabuziu, nes kiek turejau tai visi tie "pukai" i burna lysdavo, o kadangi megstu daugiau tamsius rubus, tai apsiveldavau visa O sitas megztukas toks fainutis atrodo
QUOTE(Olaiva @ 2011 02 03, 15:44)
padėkit patenkint smalsumą kur kaune galiu gyvai apžiūrėti ir pačiupinėti teksrenos siūliukų?
berods ABC šalia Urmo žiedo mačiau, po geros val galėsiu parašyt, ar tikrai ten yra
QUOTE(Olaiva @ 2011 02 03, 15:44)
padėkit patenkint smalsumą kur kaune galiu gyvai apžiūrėti ir pačiupinėti teksrenos siūliukų?
Papildyta:
aš tai tik iš mocheros tokį pūkuotuką gaminčiau
Papildyta:
aš tai tik iš mocheros tokį pūkuotuką gaminčiau
padedu
Prie Soboro kažkokia parduotuvytė nauja siūlų,
Raudondvario pl. Vilko teritorijoj (čia daugiausia)
ABC
Dar lyg būna prie Rėdos toj Sagų parduotuvytėj
Gal gali prie progos pažiūrėt ar turi raudonai-juodos vilnos pereinamos Teksrenos?
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 02 03, 16:06)
berods ABC šalia Urmo žiedo mačiau, po geros val galėsiu parašyt, ar tikrai ten yra
ačiū iš anksto
QUOTE(W@idaw @ 2011 02 03, 16:09)
padedu
ABC
Gal gali prie progos pažiūrėt ar turi raudonai-juodos vilnos pereinamos Teksrenos?
ABC
aš ABC niekad nemačiau teksrenos siūliukų.kiba okuliarus reik keist
pažiūrėsiu,jei matysiu
sestadieni tada vaziuosiu pas vilkus
prie soboro ciklanta,irgi pakeliui apziuresiu
[quote=Olaiva,2011 02 03, 16:44]
siu siuliuku maciau Luksio g IKI ,buv Vitebskas,ten yra skyrius mezgimo - siuvimo reikmenu.Va ten yra pirkti teksrenos vilnos ir pusvilnes.Gal dar kas atsilieps kitur maciusios siu siulu.
siu siuliuku maciau Luksio g IKI ,buv Vitebskas,ten yra skyrius mezgimo - siuvimo reikmenu.Va ten yra pirkti teksrenos vilnos ir pusvilnes.Gal dar kas atsilieps kitur maciusios siu siulu.
nu tada aš ABC pažiūrėsiu netoli būsiu, tai kaip neužėjus
aš irgi nemačius, bet rašė, kad būna, netgi babinose pereinamos
o prie Soboro vienspalvių tik turėjo ir tai po nedaug
[quote=Liepa B.,2011 02 03, 16:11]
[/quote]
ačiū būtinai apžiūrėsiu
[quote=W@idaw,2011 02 03, 16:12]
[/quote]
jie turi Lama pereinančių spalvų,net babinose bet ne teksrenos...na nesigincysiu,palauksim naujienu tikslesniu
[/quote]
ačiū būtinai apžiūrėsiu
[quote=W@idaw,2011 02 03, 16:12]
[/quote]
jie turi Lama pereinančių spalvų,net babinose bet ne teksrenos...na nesigincysiu,palauksim naujienu tikslesniu
QUOTE(Olaiva @ 2011 02 03, 16:44)
Man kazkaip rodosi, kad maciau labai nedaug dekupazui skirtoje parduotuveleje Vilniaus g., visai salia Dauksos kampo, pries kosmetikos ar kokias ten prekes
QUOTE(Skarlet @ 2011 02 03, 16:32)
Man kazkaip rodosi, kad maciau labai nedaug dekupazui skirtoje parduotuveleje Vilniaus g., visai salia Dauksos kampo, pries kosmetikos ar kokias ten prekes
zinau ta parduotuvele ten siaip kazkokiu idomiu buvo velimui siulu pamenu
Ką tik, prie Rėdos, sagų ir siūlų parduotuvėlėje Teksternos vilna vienspalvė 6 Lt, pusvilnė 4 Lt. pereinančių spalvų dabar neturi.
QUOTE(viosim @ 2011 02 03, 16:46)
Ką tik, prie Rėdos, sagų ir siūlų parduotuvėlėje Teksternos vilna vienspalvė 6 Lt, pusvilnė 4 Lt. pereinančių spalvų dabar neturi.
aisq vaziuosiu paciupineti.o internetu tada uzsisakyti daug pigiau gausis
QUOTE(Olaiva @ 2011 02 03, 17:49)
aisq vaziuosiu paciupineti.o internetu tada uzsisakyti daug pigiau gausis
O pačiupinėjus ji tokia nelabai maloni atrodo, bet labai pagražėja ir suminkštėja išskalbus, o dar jei minkštiklio vilnai truputėlį.
Aš skalbiu siūlus, jei neskubu, megzti daug smagiau.