Siūlau diskutuoti toliau
Sena tema
Populiarios internetinės siūlų parduotuvės:
Auksarankė
Rankdarbiams
Kasiūlai
Siūlai.eu
Mezginių parduotuvė
Dažniausiai užduodami klausimai.
Iš ko megzti naujagimiams ir mažiems vaikams? - Iš specialių siūlų, kurių pavadinime yra žodis BABY. Tokių siūlų būna kaip sintetinių, taip ir natūralių. Rasti galima kiekvienoje siūlų parduotuvėje.
Iš ko megzti sijonus/sarafanus/sukneles/kepures, kad neišsitampytų? - Iš gerų, kokybiškų, siūlų, medvilnės, pusvilnės, vilnos. Kaip pvz. tinka Vernito pusvilnė, Yarn art Merino de lux ir kt.
Kaip apskaičiuoti, kiek siūlų prireiks megztukui? - Pagal metražą. M dydžio standartinio ilgio mezgtukui vidutiniškai reikia 1 000 m siūlų (800 jei raštas paprastas, lygusis, kiauraraštis; 1 200 - jei daug pynių)
Noriu paklausti ar galimas elektroninis pirkimas iš MIDAROS , štai iš čia http://www.midara.lt...s...ub=4&lng=lt
QUOTE(aelitka @ 2010 12 29, 20:37)
Noriu paklausti ar galimas elektroninis pirkimas iš MIDAROS , štai iš čia http://www.midara.lt...s...ub=4&lng=lt
Partneriai
Mūsų prekių galite įsigyti internetinėse parduotuvėse: http://www.auksaranke.net/ arba http://www.darbstuole.eu/
Sveikos, su Naujais Metais visas! Norėčiau patarimo. Noriu megzti suknelę iš Yarnart Merino de Lux siūlų. Esu mezgusi iš Yarnart Super Merino, ir norėčiau paklaust nuomonės tų mezgėjų, kurios mezgė i6 šių abiejų rūšių. Kuo jie skiriasi? Pirkti juo planuoju internetu, tai nelabai pačiupinėsiu
QUOTE(sauadsa @ 2011 01 02, 17:34)
Sveikos, su Naujais Metais visas! Norėčiau patarimo. Noriu megzti suknelę iš Yarnart Merino de Lux siūlų. Esu mezgusi iš Yarnart Super Merino, ir norėčiau paklaust nuomonės tų mezgėjų, kurios mezgė i6 šių abiejų rūšių. Kuo jie skiriasi? Pirkti juo planuoju internetu, tai nelabai pačiupinėsiu
Tu,kur 50% merino?juk yra Smilgos gatvej situ siulu,nueik ir paciupinek
Jie storesni su Supermerino,turiu numezgus dukrai kepure ir salika,kol kas nesusivele,bet kaip butu su suknele,nezinau
Galesiu prie progos duot paciupinet ir ta kepure
Papildyta:
norejeu paklaust is kokiu internetiniu parduotuviu siunties siuos siulus
Merino del lux storesni ir blizgesni, lygesni, man labiau patinka
Super merino tokio pat metražo, bet standžiau susukti, tad plonesni, jie atrodo labiau akriliniai , nei vilnoniai
Suknelė - didelis darbas, geriau imt storesnius siūlus Aš dabar vargstu narpliodama iš Super merino, na toks plonas siūlas , mezgu 2 nr virbalais, darbas eina be galo letai
QUOTE(rasa32 @ 2011 01 02, 20:19)
Tu,kur 50% merino?juk yra Smilgos gatvej situ siulu,nueik ir paciupinek
Jie storesni su Supermerino,turiu numezgus dukrai kepure ir salika,kol kas nesusivele,bet kaip butu su suknele,nezinau
Ačiū už info, visai nepagalvojau, kad ten jų yra . Būtinai prie progos pačiupinėsiu
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2011 01 02, 20:31)
Papildyta:
norejeu paklaust is kokiu internetiniu parduotuviu siunties siuos siulus
Jų mačiau yra siulai.eu parduotuvėj, bet dar nesisiunčiau
dontstop, iš Super Merino prieš porą savaičių numezgiau megztuką, kad ir ploni tie siūlai, bet smagiai man iš jų mezgėsi ir greitai
QUOTE(sauadsa @ 2011 01 03, 10:29)
dontstop, iš Super Merino prieš porą savaičių numezgiau megztuką, kad ir ploni tie siūlai, bet smagiai man iš jų mezgėsi ir greitai
Tai ir man jie neblogi, bet Merino de lux patiko labiau
QUOTE(agne_vvr @ 2011 01 03, 12:17)
o kaip uzsisakyt is siulai.eu pardes, ten tik apie turgu raso
Niekaip Bent jau man nepavyko.
Dar geri siūlai:
Lanoso Cashmyra
Yarn art Wool (labai ploni)
Yarn art Charizma
Yarn art Shetland