QUOTE(WooDoo @ 2014 04 30, 06:18)
uii aciu.. kiek geros infos man duoti.. jei ka rasysiu ir tau ir pm...
visai neblogai turet sava konsultante...
beje zinau kad hebame juk irgi buna gimdymo metu.. bet pvz.. as gyvenu Kaltenkirchene dabar tai gi prasidejus gimdymui gi neskambinsiu jai ir neimsiu jos kartu.. tai kaip tada suprantu reiktu paslaugu ligonines hebames.. bet po gimdymo kas lankytu mane.. juk ne is ligonines.. visgi apie 24 km..
visai neblogai turet sava konsultante...
beje zinau kad hebame juk irgi buna gimdymo metu.. bet pvz.. as gyvenu Kaltenkirchene dabar tai gi prasidejus gimdymui gi neskambinsiu jai ir neimsiu jos kartu.. tai kaip tada suprantu reiktu paslaugu ligonines hebames.. bet po gimdymo kas lankytu mane.. juk ne is ligonines.. visgi apie 24 km..
siaip normaliom salygom Hebammei nepriklauso dalyvavimas gimdyme. jau cia reikia tada specialiai ieskotis, kurios teikia sia paslauga ir tai jau tavo draudimas nebeapmokes. taciau as tau tikrai nesiulyciau tureti Hebamme, kuri ir per visa gimdyma lydes. nes nezinai kiek gali tavo gimdymas trukti. o isivaizduok, kad ne taip ir trumpai. tai kaip tai moterelei vienai atlaikyti..? o ligoninej jei ka keisis pamaina ir vel visi sviesiom galvom susirinke tavimi rupinsis. jau ne is vieno tokia nuomone girdejau.
mums patare, kad jei negaunate Familienzimmer prasykites kuo greiciau namo. ir namuose is jusu Hebammes sulauksite daugiau demesio, negu jums bunant ligoninej. taip, kad jei tik galimybes leidzia pasigimdai ir vaziuoji namo. o dar ligoninej budama susisieki su savo Hebamme ir pasakai visa situacija, jos pirmom dienom ir po kelis kartus per diena ateidineti gali. smagu, jei galiu padeti, nes isivaizduoju kaip gali buti sudetinga visame kame susigaudyti