Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikos ciauskutes. Sedziu jau pusvalandi ir skaitau, ka cia vakarais plepat, malonu kai geros nuotaikos tvyro. As pas gyd. siandien po pietu, todel itampa auga. Pranesiu ryt ryte.
Prisigalvoju ir as visokiu pozymiu, temperaturos nematavau, tingiu, bet pastebejau, kad labai pradejau reaguoti i kvapus, anksciau praktiskai neturejau uosles. biggrin.gif
Atsakyti
Zanavyke, esu tikra, kad viskas bus gerai, jei jau iki šiol nėra jokių negerų požymių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2006 03 01, 21:42)
Jolančiuke, rytoj jau pamatysi riškesnes juosteles, to labai labai linkiu mirksiukas.gif

Šįryt 2 testus pasidariau. Pirmąjį-dar nė 6 val. nebuvo. Bet nieko neparodė verysad.gif Kitą pasidariau apie 8. Išryškėjo silpna antra juostelė, bet tokia vos vos. Ir galvok kaip nori. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 03 02, 09:27)
Šįryt 2 testus pasidariau. Pirmąjį-dar nė 6 val. nebuvo. Bet nieko neparodė verysad.gif Kitą pasidariau apie 8. Išryškėjo silpna antra juostelė, bet tokia vos vos. Ir galvok kaip nori.  doh.gif

JOlanciuke laikykis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
jolanciuke, jei nerimauji, HCG pasidaryk smile.gif
Atsakyti
Gal kas žino kaip sekasi Pelargonijai?
Atsakyti
QUOTE(Leta7 @ 2006 03 02, 09:41)
Gal kas žino kaip sekasi Pelargonijai?

parašysiu sms

Papildyta:
Pelargonija atrašė, kad viskas blogai verysad.gif Nu kaip gaila tokias naujienas išgirsti verysad.gif
Atsakyti
Šlamštas nu... didelis vienas šlamštas. verysad.gif
Atsakyti
Labai gaila verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 03 02, 10:20)
Pelargonija atrašė, kad viskas blogai verysad.gif Nu kaip gaila tokias naujienas išgirsti verysad.gif

ta prasme, kad pradėjo teplioti? verysad.gif

Jolančiuke, nusipirk testą Easy Cup. jis būna tik Eurovaistinėse, bet yra pats krūčiausias. labai ankstyvą nėštumą parodo, o jeigu jo nėra, tai ir fiktyvių neryškių juostelių nerodo. nors gal dar per anksti testams, reikia dar porą dienelių pakentėti, nors žinau, kad labai sunku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2006 03 02, 09:37)
jolanciuke, jei nerimauji, HCG pasidaryk smile.gif

Ankstoka dar ax.gif
Atsakyti
Ar U priima šeštadieniais? g.gif Man 11 c.d. liepė pasirodyti, o kaip tik išpuola kovo 11 diena. doh.gif g.gif
Geriu kažkokią šlykštuvą "Estrofem 2 mg", išgėriau ir taip apsiblausė akys, pradėjo mausti smilkinis ir pykina. Čia visoms taip ar man? g.gif
Atsakyti