Sveikos ciauskutes. Sedziu jau pusvalandi ir skaitau, ka cia vakarais plepat, malonu kai geros nuotaikos tvyro. As pas gyd. siandien po pietu, todel itampa auga. Pranesiu ryt ryte.
Prisigalvoju ir as visokiu pozymiu, temperaturos nematavau, tingiu, bet pastebejau, kad labai pradejau reaguoti i kvapus, anksciau praktiskai neturejau uosles.
QUOTE(devina @ 2006 03 01, 21:42)
Jolančiuke, rytoj jau pamatysi riškesnes juosteles, to labai labai linkiu
Šįryt 2 testus pasidariau. Pirmąjį-dar nė 6 val. nebuvo. Bet nieko neparodė Kitą pasidariau apie 8. Išryškėjo silpna antra juostelė, bet tokia vos vos. Ir galvok kaip nori.
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 03 02, 09:27)
Šįryt 2 testus pasidariau. Pirmąjį-dar nė 6 val. nebuvo. Bet nieko neparodė Kitą pasidariau apie 8. Išryškėjo silpna antra juostelė, bet tokia vos vos. Ir galvok kaip nori.
JOlanciuke laikykis
jolanciuke, jei nerimauji, HCG pasidaryk
QUOTE(Leta7 @ 2006 03 02, 09:41)
Gal kas žino kaip sekasi Pelargonijai?
parašysiu sms
Papildyta:
Pelargonija atrašė, kad viskas blogai Nu kaip gaila tokias naujienas išgirsti
Šlamštas nu... didelis vienas šlamštas.
QUOTE(Daiva @ 2006 03 02, 10:20)
Pelargonija atrašė, kad viskas blogai Nu kaip gaila tokias naujienas išgirsti
ta prasme, kad pradėjo teplioti?
Jolančiuke, nusipirk testą Easy Cup. jis būna tik Eurovaistinėse, bet yra pats krūčiausias. labai ankstyvą nėštumą parodo, o jeigu jo nėra, tai ir fiktyvių neryškių juostelių nerodo. nors gal dar per anksti testams, reikia dar porą dienelių pakentėti, nors žinau, kad labai sunku.
QUOTE(mallena @ 2006 03 02, 09:37)
jolanciuke, jei nerimauji, HCG pasidaryk
Ankstoka dar
Ar U priima šeštadieniais? Man 11 c.d. liepė pasirodyti, o kaip tik išpuola kovo 11 diena.
Geriu kažkokią šlykštuvą "Estrofem 2 mg", išgėriau ir taip apsiblausė akys, pradėjo mausti smilkinis ir pykina. Čia visoms taip ar man?
Geriu kažkokią šlykštuvą "Estrofem 2 mg", išgėriau ir taip apsiblausė akys, pradėjo mausti smilkinis ir pykina. Čia visoms taip ar man?