Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Daiva @ 2006 03 01, 19:08)
Nugi parodyk ir jam - tegul pasižiūri žmogus, kaip nėštukinis testas atrodo mirksiukas.gif
Aš gi irgi pasiruošusi stalčių jau nėštumo testams, nusprendžiau pirmą darytis 8-ą dieną po įsodinimo ir taip kiekvieną dieną tongue.gif

Daug jis jau tų testų matęs smile.gif Net II yra matęs tongue.gif Praeitą kartą tik mes su vyru antrąją juostikę įžiūrėjom, draugėm rodžiau -sakė vaidenasi doh.gif (Visgi HCG tada 18 buvo).
Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2006 03 01, 19:08)
Nugi parodyk ir jam - tegul pasižiūri žmogus, kaip nėštukinis testas atrodo mirksiukas.gif
Aš gi irgi pasiruošusi stalčių jau nėštumo testams, nusprendžiau pirmą darytis 8-ą dieną po įsodinimo ir taip kiekvieną dieną tongue.gif

Bet turbūt ne visus iš karto vienoj vaistinėj pirkai mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Panos, ar kavą geriat po įsodinimo - labai jau man norisi ax.gif

O mano gimda šiandien kažkokius džiazus išdarinėja - visą dieną ten kažkas kirba - matyt šoką gavo, kad prie jos kažkas prisirovė, ir dabar "santykius aiškinasi" lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 03 01, 19:15)
Bet turbūt ne visus iš karto vienoj vaistinėj pirkai mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Dar nenusipirkau biggrin.gif Bet aha - jau apsvarsčiau, kad vienoj vaistinėj visų nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
gal jus daivute zinot ar galima per stimuliacijas ir IUI retkarciais nueiti i soliariuma
Atsakyti
QUOTE(elijete @ 2006 03 01, 19:37)
gal jus daivute zinot ar galima per stimuliacijas ir IUI  retkarciais nueiti i soliariuma

Elijete, gali sakyti man tu smile.gif

Kitos merginos domėjosi kiek pamenu - gal kas atsakys, aš nežinau, bet logiškai manyčiau, kad ne per didelės dozės tikrai neturėtų kenkti.
Atsakyti
DAiva, gerk tu kavą, bet ne daugiau nei 3 puodelius ir skysčių padaugink, aš itaip nėščia dariau, bet dabar negeriu, kai vaiką maitinu, nes pieno ne prūdais, o kava - šalina skysčius iš organizmo.
Dėl soliariumo, gal geriau neik. Neaišku, kaip kiaušialąstes paveiks.
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2006 03 01, 19:44)
DAiva, gerk tu kavą, bet ne daugiau nei 3 puodelius ir skysčių padaugink, aš itaip nėščia dariau, bet dabar negeriu, kai vaiką maitinu, nes pieno ne prūdais, o kava - šalina skysčius iš organizmo.

Ai, tai gerai, nes aš geriu 2 per dieną ir pergyvenu, kad gal per daug smile.gif Skysčių tai visada daug geriu.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 03 01, 20:18)
Panos, ar kavą geriat po įsodinimo - labai jau man norisi ax.gif

O mano gimda šiandien kažkokius džiazus išdarinėja - visą dieną ten kažkas kirba - matyt šoką gavo, kad prie jos kažkas prisirovė, ir dabar "santykius aiškinasi" lotuliukas.gif
Papildyta:
Dar nenusipirkau biggrin.gif Bet aha - jau apsvarsčiau, kad vienoj vaistinėj visų nepirksiu schmoll.gif

Daivut, tegul snaigutes ten ir apsigyvena, tourist5.gif toj besiaiskinancioj santykius vietoj.
Saugok save!
O silpna kava tai geriau..., tiesa, po IUI.
Beje, nesciosiom rekomenduoja tik 1 puodeli/dienoj (skaiciau intern.puslapy).
Linkiu persikelt pas nestukes! 4u.gif
Atsakyti
Na ka, ateinu i sekanti etapa yess.gif
nepasakysiu, kad malonu jus cia visas matyti biggrin.gif butent cia mirksiukas.gif

Tai va. Si menesi dar pasidarau visus priklausancius tyrimus doctor.gif

Kita cikla slopinuosi (ikalbejo (-t) mane del ilgos schemos mirksiukas.gif )

Tada 04.21 startuoju triniti.gif 05.05 mazdaug 000189.gif ir mazdaug 05.19 third.gif
(beje gimdau 2007.01.26 ax.gif )

ech... karsta.gif
Atsakyti
as taip pat noriu prisideti prie sveikinimu ir linkejimu pasidariusioms IVF-us 4u.gif Dievuleliau kaip as noreciau kad visoms pasisektu notworthy.gif yahoo.gif
Atsakyti
ir aš linkiu visoms sėkmės, kad pasisektų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
oj, nei perskaityti nespejau, o pasirodo jau ir Jolaciuke galima sveikinti mirksiukas.gif
tyliai tyliai wub.gif

O beje, kada Daivute testuosim? ax.gif
Atsakyti
MamyteSirdele, o man visai smagu tave cia matyti tongue.gif Nes tikiuos, kad po tavo ilgos schemos susitiksim kitam skyrely smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MamyteSirdele @ 2006 03 01, 20:11)
O beje, kada Daivute testuosim?  ax.gif

Na, šiandien aš ir be testo nėščia, o kas bus po 14 dienų - bus matyt lotuliukas.gif
Atsakyti