QUOTE(Jolančiukė @ 2006 03 01, 17:03)
Man tai šiandien pilvą maudena po truputį, ant įkloto pamačiau vos vos rudą Crinone. Jau supratau, tas nieko gera nežada
kaip tik po to buvau IKI parduotuvėje, ten yra vaistinė, tai nesusilaikiau..Galvoju, geriau jau taip sužinosiu negu tos nelabosios mmm ateis..Grįžau namo, padariau testą
O jis rodo vos vos blankią antrą juostelę
Hmmm..8 įsodinimo diena, nerytinis šlapimas...Nu duok Dieve, kad tai būtų tiesa...Ir kad nepabėgtų niekur mano mažiukai..Galėčiau visas likusias dienas lovoj išgulėt kojas užvertus..
Jolančiuke, man irgi skaudėdavo pilvą, ir tikrai nuo 8 dienos kkur pradėjo rusvas crinonas eiti... labai baisu buvo, bet aš jautą 8 dieną buvau pasidariusi hcg testą, ir jis rodė apie 18 vnt. ir po to visą laiką mane crinonas nervuodavo - vis rudas rudas krisdavo, vieną kartą net skaisčiai raudonas skystis iš makšties pasirodė... bet kai baigiau naudoti crinoną po 12 savaičių, jokių tepliojimų nebuvo. buvau įsitikinusi, kad po biškį persileidinėju, bet dabar galvoju, kad čia crinono įtaka.
QUOTE(Viltė @ 2006 03 01, 17:14)
Oi kokia būtų gera mintis. Pusę idealizavimo kaipmat išgaruotų
Man atrodo, kad Ryte geriausiai tai suvokia, nes niekada nesvaigdavo kaip mes dėl vaikų. Na bent man taip pasirodė.
[
tikrai nesvaigdavau ir dabar nesvaigstu nuo lėliukų... nežinau kodėl, vaikai net truputį užknisa, bet savo aišku labai noriu ir laukiu, labai noriu, kad būtų sveikas ir laimingas, bet kad jis man dabar iš karto laimės atneš, tai tikrai netikiu, tik vargo. kol esu 2 in 1, esu labai laiminga, nes galiu viską daryti, ką susiplanuoju, o po to kai vaikas nuo papo nenulips, tai atsiprašau... nors kita vertus noriu būti gera mama, bet ne višta:) bet vat kai vaikutis jau paaugs, ir pradės kalbėti, savo nuomonę reikšti, tai įsivaizduoju turėtų būti geriausi motinystės metai.