Oi, blyn, negaliu, Daiva
Cia kaip kiti filmuojasi per gimdyma, taip tu pazengei dar labiau. Dvynukai tures puikia dokumentine medziaga
QUOTE(Saiko @ 2006 03 01, 16:21)
Dvynukai tures puikia dokumentine medziaga
Tai jau jo - nuo keturių ląstelių
Na, Daivute, tu ir duodi Labai didžiuojuosi tavim, na ir drėąsa Kažkodėl labai nuoširdus juokas apėmė, žinai dėl ko????? Tavo poelgis man perša tokius žodžius mintyse: "Na jūs, rupūžės, žiūrėkit kokios mes drąsios. Kalnus nuverstumėm už tai, kad mus išgirstų" Oi, tu šaunuolė
Svajuke, žinau, kad visi padrąsinimai tau skamba banaliai, bet tu mane nors primušk, a tikiu, jog tau pavyks. Ir tai sakau ne todėl, kad drąsinu tave, bet nuoširdžiai tuo tikiu
Viltele, oi, kaip priminei man tą laimingąjį pavasarį Joooo, mūsų "ilgai lauktieji" tikri rankeniukai... Sunku be jų, bet ir su jais, velnias, ne pyragai
Nors, aišku, bedantė šypsena atperka dienos vargus ir toliau "sportuoji" Mergaitės, pavasaris derlingas mūsų sode, patikėkit Linkiu puikių naujienų ir dvynukų
Į kitą susitikimą atsinešiu savo irgzliuką, tikiuosi, Viltele, tu irgi
Svajuke, žinau, kad visi padrąsinimai tau skamba banaliai, bet tu mane nors primušk, a tikiu, jog tau pavyks. Ir tai sakau ne todėl, kad drąsinu tave, bet nuoširdžiai tuo tikiu
Viltele, oi, kaip priminei man tą laimingąjį pavasarį Joooo, mūsų "ilgai lauktieji" tikri rankeniukai... Sunku be jų, bet ir su jais, velnias, ne pyragai
Nors, aišku, bedantė šypsena atperka dienos vargus ir toliau "sportuoji" Mergaitės, pavasaris derlingas mūsų sode, patikėkit Linkiu puikių naujienų ir dvynukų
Į kitą susitikimą atsinešiu savo irgzliuką, tikiuosi, Viltele, tu irgi
Daivute, sveikinu su mini leliukais pilve ramybės tau dabar
Vira, didelės sėkmės
Pelargonija, kaip tu ištveri testo nenusipirkusi Pavydžiu tau kantrybės
Man tai šiandien pilvą maudena po truputį, ant įkloto pamačiau vos vos rudą Crinone. Jau supratau, tas nieko gera nežada kaip tik po to buvau IKI parduotuvėje, ten yra vaistinė, tai nesusilaikiau..Galvoju, geriau jau taip sužinosiu negu tos nelabosios mmm ateis..Grįžau namo, padariau testą O jis rodo vos vos blankią antrą juostelę Hmmm..8 įsodinimo diena, nerytinis šlapimas...Nu duok Dieve, kad tai būtų tiesa...Ir kad nepabėgtų niekur mano mažiukai..Galėčiau visas likusias dienas lovoj išgulėt kojas užvertus..
Vira, didelės sėkmės
Pelargonija, kaip tu ištveri testo nenusipirkusi Pavydžiu tau kantrybės
Man tai šiandien pilvą maudena po truputį, ant įkloto pamačiau vos vos rudą Crinone. Jau supratau, tas nieko gera nežada kaip tik po to buvau IKI parduotuvėje, ten yra vaistinė, tai nesusilaikiau..Galvoju, geriau jau taip sužinosiu negu tos nelabosios mmm ateis..Grįžau namo, padariau testą O jis rodo vos vos blankią antrą juostelę Hmmm..8 įsodinimo diena, nerytinis šlapimas...Nu duok Dieve, kad tai būtų tiesa...Ir kad nepabėgtų niekur mano mažiukai..Galėčiau visas likusias dienas lovoj išgulėt kojas užvertus..
Daiva, ačiū už padrąsinimą, o skųstis norėčiau Labai jau sunku tuos vaikus auginti, jei nėra kam padėti, esu viena kaip pirštas, nieko Vilniuje neturiu, nei tėvų, nei sesers, vien žodžiu, tik vyrą, kuriam magistro baigimas už poros mėn. TAi dirbam su vyru tiesiogine to žodžio prasme. MAtosi, kad mūsų entuziazmas blėsta. , o jau stengiamės vienas kitam įkišti vaiką, kad galėtumėm pailsėti. Na dabar jau mane keikit ir gėdinkit
Brittuk, savo atžalą atsineščiau, bet bijau vairuoti, kažkas atsitiko, nu negaliu su vaiku važiuoti.
Brittuk, savo atžalą atsineščiau, bet bijau vairuoti, kažkas atsitiko, nu negaliu su vaiku važiuoti.
QUOTE(Daiva @ 2006 03 01, 18:08)
Oi kokia būtų gera mintis. Pusę idealizavimo kaipmat išgaruotų Man atrodo, kad Ryte geriausiai tai suvokia, nes niekada nesvaigdavo kaip mes dėl vaikų. Na bent man taip pasirodė.
Papildyta:
P.s. nepykit merginos, kurios dabar praeinat tuos sunkumus, bet kažkaip norisi labai jau jus paguosti ir palaikyti. Tikrai.
QUOTE(Daiva @ 2006 03 01, 17:08)
Siūlau sudaryti grafiką iš nesulaukiančių ir joms vaikus numesti retsykiais
Jolančiuke, Crynono net informaciniam lapely parašyta, kad nuo jo gali būti patepliojimų ir net pakraujavimo. Blyn kaip norisi tikėti, kad tau pasisekė - pakartok dar ryte testą būtinai. Laikom kumščius
Jolančiuke, Crynono net informaciniam lapely parašyta, kad nuo jo gali būti patepliojimų ir net pakraujavimo. Blyn kaip norisi tikėti, kad tau pasisekė - pakartok dar ryte testą būtinai. Laikom kumščius
Nenoriu dar per daug tikėti, bet jums pasisakiau apie tą testą, nes turėjau kažkam pasisakyt, vyrui nenoriu dar sakyt..O tai jis irgi prisigalvos
Daivut, pūstelėjai man optimizmo gūselį Tik aš atsimenu, kai praeitą kartą rudas Crinone pradėjo rodytis...Bet geriau jau nebesvaigt čia, reikia laukt.
visos suprantam, kad vaiku auginimas tai ne istisinis dziaugsmas, tai ir bemieges naktys ir purvini skalbiniai ir dvokiantys pampersai. Bet net ir tona pampersu neatgrasys musu nuo musu svajones
bet idomu paskaityt mintis ir prisiminimus tu merginu, kurios visus sunkumus nugalejo
bet idomu paskaityt mintis ir prisiminimus tu merginu, kurios visus sunkumus nugalejo
QUOTE(Daiva @ 2006 03 01, 17:08)
Siūlau sudaryti grafiką iš nesulaukiančių ir joms vaikus numesti retsykiais
aš tai būčiau už, tik vat kad įgūdžių, kaip su mažuliais elgtis tai nėra. kai savų neturėjus, tai man tokias maliavkas baisu į rankas paimti.
QUOTE(svajukė @ 2006 03 01, 17:26)
aš tai būčiau už, tik vat kad įgūdžių, kaip su mažuliais elgtis tai nėra. kai savų neturėjus, tai man tokias maliavkas baisu į rankas paimti.
Kai savo turėsi tai įgūdžių nereiks, instinktyviai visas žinojimas atieis
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 03 01, 17:27)
Kai savo turėsi tai įgūdžių nereiks, instinktyviai visas žinojimas atieis
aha, aš irgi taip manau. bet kol savų neturėjusi, tai svetimus biški prisibijau prižiūrėti. na bent jau tokių visai dar mažučių.
Jolančiuk, laikau kumštukus, kad tik viskas būtų gerai.