Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Oi, blyn, negaliu, Daiva lotuliukas.gif
Cia kaip kiti filmuojasi per gimdyma, taip tu pazengei dar labiau. Dvynukai tures puikia dokumentine medziaga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saiko @ 2006 03 01, 16:21)
Dvynukai tures puikia dokumentine medziaga  lotuliukas.gif

Tai jau jo - nuo keturių ląstelių biggrin.gif
Atsakyti
Na, Daivute, tu ir duodi biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai didžiuojuosi tavim, na ir drėąsa 4u.gif wub.gif thumbup.gif Kažkodėl labai nuoširdus juokas apėmė, žinai dėl ko????? Tavo poelgis man perša tokius žodžius mintyse: "Na jūs, rupūžės, žiūrėkit kokios mes drąsios. Kalnus nuverstumėm už tai, kad mus išgirstų" Oi, tu šaunuolė wub.gif
Svajuke, žinau, kad visi padrąsinimai tau skamba banaliai, bet tu mane nors primušk, a tikiu, jog tau pavyks. Ir tai sakau ne todėl, kad drąsinu tave, bet nuoširdžiai tuo tikiu 4u.gif
Viltele, oi, kaip priminei man tą laimingąjį pavasarį smile.gif Joooo, mūsų "ilgai lauktieji" tikri rankeniukai... biggrin.gif Sunku be jų, bet ir su jais, velnias, ne pyragai smile.gif
Nors, aišku, bedantė šypsena atperka dienos vargus ir toliau "sportuoji" biggrin.gif Mergaitės, pavasaris derlingas mūsų sode, patikėkit smile.gif Linkiu puikių naujienų ir dvynukų smile.gif
Į kitą susitikimą atsinešiu savo irgzliuką, tikiuosi, Viltele, tu irgi smile.gif
Atsakyti
Daivute, sveikinu su mini leliukais pilve 4u.gif ramybės tau dabar wub.gif

Vira, didelės sėkmės 4u.gif

Pelargonija, kaip tu ištveri testo nenusipirkusi mirksiukas.gif Pavydžiu tau kantrybės ax.gif

Man tai šiandien pilvą maudena po truputį, ant įkloto pamačiau vos vos rudą Crinone. Jau supratau, tas nieko gera nežada verysad.gif kaip tik po to buvau IKI parduotuvėje, ten yra vaistinė, tai nesusilaikiau..Galvoju, geriau jau taip sužinosiu negu tos nelabosios mmm ateis..Grįžau namo, padariau testą doh.gif O jis rodo vos vos blankią antrą juostelę g.gif Hmmm..8 įsodinimo diena, nerytinis šlapimas...Nu duok Dieve, kad tai būtų tiesa...Ir kad nepabėgtų niekur mano mažiukai..Galėčiau visas likusias dienas lovoj išgulėt kojas užvertus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolančiukė: 01 kovo 2006 - 17:05
Daiva, ačiū už padrąsinimą, o skųstis norėčiau tongue.gif Labai jau sunku tuos vaikus auginti, jei nėra kam padėti, esu viena kaip pirštas, nieko Vilniuje neturiu, nei tėvų, nei sesers, vien žodžiu, tik vyrą, kuriam magistro baigimas už poros mėn. TAi dirbam su vyru tiesiogine to žodžio prasme. MAtosi, kad mūsų entuziazmas blėsta. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , o jau stengiamės vienas kitam įkišti vaiką, kad galėtumėm pailsėti. Na dabar jau mane keikit ir gėdinkit lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Brittuk, savo atžalą atsineščiau, bet bijau vairuoti, kažkas atsitiko, nu negaliu su vaiku važiuoti.
Atsakyti
Siūlau sudaryti grafiką iš nesulaukiančių ir joms vaikus numesti retsykiais lotuliukas.gif

Jolančiuke, Crynono net informaciniam lapely parašyta, kad nuo jo gali būti patepliojimų ir net pakraujavimo. Blyn kaip norisi tikėti, kad tau pasisekė - pakartok dar ryte testą būtinai. Laikom kumščius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 03 01, 18:08)
Siūlau sudaryti grafiką iš nesulaukiančių ir joms vaikus numesti retsykiais lotuliukas.gif

Oi kokia būtų gera mintis. Pusę idealizavimo kaipmat išgaruotų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man atrodo, kad Ryte geriausiai tai suvokia, nes niekada nesvaigdavo kaip mes dėl vaikų. Na bent man taip pasirodė. blush2.gif
Papildyta:
P.s. nepykit merginos, kurios dabar praeinat tuos sunkumus, bet kažkaip norisi labai jau jus paguosti ir palaikyti. Tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 03 01, 17:08)

Jolančiuke, Crynono net informaciniam lapely parašyta, kad nuo jo gali būti patepliojimų ir net pakraujavimo. Blyn kaip norisi tikėti, kad tau pasisekė - pakartok dar ryte testą būtinai. Laikom kumščius ax.gif

Nenoriu dar per daug tikėti, bet jums pasisakiau apie tą testą, nes turėjau kažkam pasisakyt, vyrui nenoriu dar sakyt..O tai jis irgi prisigalvos ax.gif

Daivut, pūstelėjai man optimizmo gūselį smile.gif Tik aš atsimenu, kai praeitą kartą rudas Crinone pradėjo rodytis...Bet geriau jau nebesvaigt čia, reikia laukt.
Atsakyti
visos suprantam, kad vaiku auginimas tai ne istisinis dziaugsmas, tai ir bemieges naktys ir purvini skalbiniai ir dvokiantys pampersai. Bet net ir tona pampersu neatgrasys musu nuo musu svajones tongue.gif wub.gif

bet idomu paskaityt mintis ir prisiminimus tu merginu, kurios visus sunkumus nugalejo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 03 01, 17:08)

aš tai būčiau už, tik vat kad įgūdžių, kaip su mažuliais elgtis tai nėra. kai savų neturėjus, tai man tokias maliavkas baisu į rankas paimti. blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 03 01, 17:26)
aš tai būčiau už, tik vat kad  įgūdžių, kaip su mažuliais elgtis tai nėra. kai savų neturėjus, tai man tokias maliavkas baisu į rankas paimti.  blush2.gif  rolleyes.gif

Kai savo turėsi tai įgūdžių nereiks, instinktyviai visas žinojimas atieis mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 03 01, 17:27)
Kai savo turėsi tai įgūdžių nereiks, instinktyviai visas žinojimas atieis mirksiukas.gif  wub.gif

aha, aš irgi taip manau. bet kol savų neturėjusi, tai svetimus biški prisibijau prižiūrėti. na bent jau tokių visai dar mažučių. blush2.gif

Jolančiuk, laikau kumštukus, kad tik viskas būtų gerai. 4u.gif
Atsakyti