QUOTE(svajukė @ 2006 02 27, 13:09)
na ką, mergaitės, hcg - 2,21.

nėštumo nėra. tik tiek, kad hcg seniau nebūdavo didesnis nei vienetas, o dabar cieli 2

pažanga. na, ir pasirodo, kad visgi testo po ilgo laiko interpretuoti negalima.
tai va, liūdna labai, nežinau, ar turėsiu jėgų dar bandyti. reiks mokintis gyventi kitaip. gal nelemta man būti mama.
tik vat kad šoną vis tiek maudžia, tai matyt cista kokia didelė užaugo ir man spaudžia viską.
ačiū Jums visoms už tokį didelį palaikymą.
Lemta labai lemta Tau būti mama, būtinai, po tiek bandymų kitaip ir negali būti. MAn 30 metų. Per 3 metus tu Svajuk pastosi. Aš pažadu, su tokiu užsispyrimu tikrai pavyks.
Norėčiau aš savo banditą jums paskolinti savaitei
O dabar linksmesnė gaidelė. Vieną dieną susitikau Brittą Čipoline. Netyčia išgirdau tarp lentynų pažįstamą balsą. Pribėgu, o taip ... tai Brittukas žiūriu. Visa suvargusi kaip ir aš. Klausia ji manęs. Kaip tau sekasi, ar nesunku? Pradėjau šypsotis, sakau, tik man gali pasiguosti, o ne "Nesulaukiančio gandro" skyrelyje

TAi va, mergaitės, vaikštom, neturėdamos net kada nusiprausti. Brangieji mūsų sūnučiai bliauna nuo ryto iki vakaro. Abiem panašiai. O kai pagalvoju apie dvynukus, kad galėjo būti...

Man tikrai dabar šiaušiasi plaukai. Rankinukai nerealūs, kartais baudžiu save už tokias mintis, kai prisimenu, ką reikėjo praeiti, kad jo sulaukčiau.
Papildyta:
P.S. kadangi DAivutė stipri moteris, Jai tikrai linkiu DVYNUKŲ.