Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Daivute thumbup.gif laikau kumscius uz tavo busimus vaikucius wub.gif

as labai dziaugiuosi ziuredama kiekviena laida skirta nevaisingumui, dziaugiuosi kad visuomene nors kazkiek svieciama, tikiuosi kad parlamentarai irgi ziuri kartais tv, kad atkreips demesi i gydytoju ir VA pastabas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 03 01, 10:24)
eina sau. bet ant stalo kai gulėjai, tai gal nefilmavo, ką? 

filmavo lotuliukas.gif nu aišku iš galvos pusės lotuliukas.gif
U. irgi lūžo, kad aš sutinku filmuotis ax.gif Tiesiog Audrė paprašė ir aš sutikau. O už tai, kad laida bus turėtume dėkoti Nakvishai ir jos vyrui.
Man pačiai labai įdomu, kas gausis, nes filmavo ir laboratorijoje, ir procedūriniam.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 03 01, 10:27)
U. irgi lūžo, kad aš sutinku filmuotis ax.gif Tiesiog Audrė paprašė ir aš sutikau. O už tai, kad laida bus turėtume dėkoti Nakvishai ir jos vyrui.
Man pačiai labai įdomu, kas gausis, nes filmavo ir laboratorijoje, ir procedūriniam.

na geras. thumbup.gif thumbup.gif dabar tai jau tiesiog privalai tapti nestuke.gif . gi norėsim istorijos tęsinį su laiminga pabaiga po to Srovėse pažiūrėti. mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nu cia tai geras Daivute, as visada sakiau, kad tu labai stipri moteris, saunuole. Man taip pat labai smagu kaip per TV parodo teisinga informacija, bet is seimunu nesitikiu nieko gero. Kadangi pati 12 metu dirbu valdiskoje istaigoje, tai matau, jog zmoniu problemos mazai kam rupi, ypac politikams
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 03 01, 10:21)
Grįžau, kaip sakau, truputį nėščia.
Įsodino 3 puikios kokybės (gerai dalinasi, be fragmentacijos). Dar 4 neblogus užšaldė. Dabar viskas Dievo valioj.

Na o aš su žurnalistais matyt nebesiskirsiu niekur - procedūrą šiandien filmavo SROVĖS smile.gif

Daivute, laikysiu suspaudus kumščius visas dvi savaites wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 27, 13:09)
na ką, mergaitės, hcg - 2,21.  verysad.gif nėštumo nėra. tik tiek, kad hcg seniau nebūdavo didesnis nei vienetas, o dabar cieli 2  smile.gif pažanga. na, ir pasirodo, kad visgi testo po ilgo laiko interpretuoti negalima.

tai va, liūdna labai, nežinau, ar turėsiu jėgų dar bandyti. reiks mokintis gyventi kitaip. gal nelemta man būti mama.

tik vat kad šoną vis tiek maudžia, tai matyt cista kokia didelė užaugo ir man spaudžia viską.

ačiū Jums visoms už tokį didelį palaikymą.

Lemta labai lemta Tau būti mama, būtinai, po tiek bandymų kitaip ir negali būti. MAn 30 metų. Per 3 metus tu Svajuk pastosi. Aš pažadu, su tokiu užsispyrimu tikrai pavyks. friends.gif
Norėčiau aš savo banditą jums paskolinti savaitei blush2.gif

O dabar linksmesnė gaidelė. Vieną dieną susitikau Brittą Čipoline. Netyčia išgirdau tarp lentynų pažįstamą balsą. Pribėgu, o taip ... tai Brittukas žiūriu. Visa suvargusi kaip ir aš. Klausia ji manęs. Kaip tau sekasi, ar nesunku? Pradėjau šypsotis, sakau, tik man gali pasiguosti, o ne "Nesulaukiančio gandro" skyrelyje biggrin.gif TAi va, mergaitės, vaikštom, neturėdamos net kada nusiprausti. Brangieji mūsų sūnučiai bliauna nuo ryto iki vakaro. Abiem panašiai. O kai pagalvoju apie dvynukus, kad galėjo būti... doh.gif Man tikrai dabar šiaušiasi plaukai. Rankinukai nerealūs, kartais baudžiu save už tokias mintis, kai prisimenu, ką reikėjo praeiti, kad jo sulaukčiau.
Papildyta:
P.S. kadangi DAivutė stipri moteris, Jai tikrai linkiu DVYNUKŲ. wink.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 03 01, 10:27)

Nugi ne tik dėl savęs stengiamės thumbup.gif
Nu gal prie "liudininkų" bijos tavo vaikų darželis atsisakyti įsitvirtinti? g.gif

Šeštadienį Lietuvos Rytes straipsnis, jau yra žurnale "Mes Moterys" straipsnis...

Dieve, aš ką nors šiandiena nužudysiu. Man 1 c.d., man taip siaubingai skauda, gyvenime nepamenu, kad taip skaudėtų.... blink.gif Sėdžiu darbe persilenkusi, persikreipusi... ibumprofeno 4 tabletes įkalusi.
Atsakyti
Man patiko, Daiva, kai tu per praeitą IVF (aš dar atsimenu) pasakei " Bent jau šiandien, aš tikrai nėščia" laugh.gif Aš pernai tokiu pat metu praėjau šį etapą, o Kovo 8 d. sužinojau, kad esu nestuke.gif . MAne užplūdo nostalgija ir taip noriu, kad kitoms būtų vasaris-kovas - laimingas mėnuo. Aišku ir po to likę mėnesiai būtų kitoms laimingi. Ar atsimenat dar? Tada po daugelio nesėkmių merginoms man pavyko. Po to Brittukas pastojo iškart. Aš atsimenu visus sveikinimus dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viltė: 01 kovo 2006 - 11:12
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 02 28, 21:40)
Pelargonija, o tau šiandien 9 dienos po įsodinimo, ar ne? 4u.gif

Jau 10-ta diena. Vis praeidama pro vaistinę valdausi ir neperku testo, kentėsiu iki sekmadienio.

Daiva, puikus derlius! Abi turėsim po trynukus! (Kar-kar) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2006 03 01, 09:54)
Daiva, puikus derlius! Abi turėsim po trynukus! (Kar-kar)  4u.gif  4u.gif  4u.gif

kad išsipildytų thumbup.gif kar kar
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2006 03 01, 10:58)
Lemta labai lemta Tau būti mama, būtinai, po tiek bandymų kitaip ir negali būti. MAn 30 metų.  Per 3 metus tu Svajuk pastosi. Aš pažadu, su tokiu užsispyrimu tikrai pavyks. friends.gif

oj, Viltele, ačiū už paguodą, bet žinok nebeištempsiu aš dar 3 metų. jau du metus kankinuosi ir po kiekvieno IVF'o vis stipriau jaučiu, kaip sveikata eina šaibom. jau niekada nebesijausiu taip gerai, kaip jaučiausi prieš IVF'us. verysad.gif nors ir labai nenorėdama ir dar nevisai tvirtai, bet jau manau, kad jeigu po 5 IVF'o nepasiseks, aš dėsiu tašką. gaila, bet šiuo atveju jau problema darosi ne pinigai, o sveikata, nes jos dar gyevnime tikrai reikės. verysad.gif
Atsakyti
Svajuke, tik tu neskubėk kito daryti...Būtinai būtinai pailsėk. Ir dar pabandyk "po dusham" su gydytoja pakalbėti - ką ji galvoja, kokios jos prognozės, kiek ji siūlytų bandyti.

Tiesa, aš šiandien klinikoj vėl susitikau Virą. Aš atėjau į įsodinimą, o ji jau pūpsojo su mažiukais pilvelyje. Pas ją irgi viskas labai neblogai - du embrioniukai visai geri, trečias lygtai biški fragmentuotas.

Vilte, viską ir aš prisimenu. O tu visai be reikalo bijai bėdavotis pas mus - aš dar ir kaip čia pasižadu virkauti, kai mano dvynukai mane užknis biggrin.gif
Atsakyti