Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Svajuke labai gaila verysad.gif bet tu stipri ir neužilgo jaučiu vėl tavę pamatysime sarašiukė stveriančia gandrą už gerklės mirksiukas.gif laikykis
Papildyta:
Daivute, jolančiuke, Renata, Vira, laikykitės linkiu visoms didelės sekmės mirksiukas.gif Jūsų tiek daug, tai ir rezultatai turėtu būti nuostabus visoms jūms to ir linkiu lauksim gerų žinių nestuke.gif
Atsakyti
Vira, Niko, sėkmės jums šiandien 4u.gif Aš labai jaudinuosi, miegojau neramiai ir vidurius iš strioko paleido blush2.gif

Ačiū visoms už linkėjimus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 03 01, 07:55)
Vira, Niko, sėkmės jums šiandien 4u.gif Aš labai jaudinuosi, miegojau neramiai ir vidurius iš strioko paleido blush2.gif

Ačiū visoms už linkėjimus wub.gif

Daiva 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,su pavasariu,su nestukišku menesiu tave thumbup.gif
Atsakyti
Matau Svajuke mane jau itrauke i kita sarasiuka, kad tik tai butu tiesa, nes nuo vakar vakaro toks nezmoniskas nerimas kamuoja, nezinau i koki kampa lysti. Kai man blogai, tada as mazai kalbu arba visai nekalbu, todel ir cia atejusi tik paskaitau paskutinemis dienomis... Ryt pas gydytoja, gal bus ramiau
Atsakyti
QUOTE(zanavyke @ 2006 03 01, 08:39)
Matau Svajuke mane jau itrauke i kita sarasiuka, kad tik tai butu tiesa, nes nuo vakar vakaro toks nezmoniskas nerimas kamuoja, nezinau i koki kampa lysti. Kai man blogai, tada as mazai kalbu arba visai nekalbu, todel ir cia atejusi tik paskaitau paskutinemis dienomis... Ryt pas gydytoja, gal bus ramiau

Zanavyke, nesijaudink, viskas bus gerai. 4u.gif ryt pamatysi savo puslytę, o gal net ir dvi. thumbup.gif

Mergaitės, sėkmės šiandien per įsodinimą. 4u.gif

o man niekaip mmm neatvažiuoja. schmoll.gif užkniso.
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 03 01, 09:27)
o man niekaip mmm neatvažiuoja.  schmoll.gif užkniso.

ar kalbėjai su U. apie situaciją?
Atsakyti
Skaitau, skaitau ir labai visas palaikau. Laikykites mergaites
Atsakyti
QUOTE(Renata M @ 2006 03 01, 09:32)
ar kalbėjai su U. apie situaciją?

ne, neturiu dabar nei jėgų, nei noro. pailsėsiu, tada galvosiu. o mmm tuoj bus, tik kad vis nepramuša. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2006 02 28, 23:04)
neužilgo jaučiu vėl tavę pamatysime sarašiukė stveriančia gandrą už gerklės mirksiukas.gif laikykis

na šį kartą tai ne tas žodis, kad už gerklės stversiu. jau nebėra kantrybės gražiuoju tartis. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Grįžau, kaip sakau, truputį nėščia.
Įsodino 3 puikios kokybės (gerai dalinasi, be fragmentacijos). Dar 4 neblogus užšaldė. Dabar viskas Dievo valioj.

Na o aš su žurnalistais matyt nebesiskirsiu niekur - procedūrą šiandien filmavo SROVĖS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 03 01, 10:21)
Grįžau, kaip sakau, truputį nėščia.
Įsodino 3 puikios kokybės (gerai dalinasi, be fragmentacijos). Dar 4 neblogus užšaldė. Dabar viskas Dievo valioj.

Na o aš su žurnalistais matyt nebesiskirsiu niekur - procedūrą šiandien filmavo SROVĖS smile.gif

Wow, Daivute, super thumbup.gif
Sėkmės dideliausios wub.gif
Tu mūsų žvaigždė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 03 01, 10:21)

eina sau. bet ant stalo kai gulėjai, tai gal nefilmavo, ką? blink.gif mirksiukas.gif o kaip čia taip susitarėt? bigsmile.gif
Atsakyti