Svajuke labai gaila bet tu stipri ir neužilgo jaučiu vėl tavę pamatysime sarašiukė stveriančia gandrą už gerklės laikykis
Papildyta:
Daivute, jolančiuke, Renata, Vira, laikykitės linkiu visoms didelės sekmės Jūsų tiek daug, tai ir rezultatai turėtu būti nuostabus visoms jūms to ir linkiu lauksim gerų žinių
QUOTE(Daiva @ 2006 03 01, 07:55)
Vira, Niko, sėkmės jums šiandien Aš labai jaudinuosi, miegojau neramiai ir vidurius iš strioko paleido
Ačiū visoms už linkėjimus
Ačiū visoms už linkėjimus
Daiva ,su pavasariu,su nestukišku menesiu tave
Matau Svajuke mane jau itrauke i kita sarasiuka, kad tik tai butu tiesa, nes nuo vakar vakaro toks nezmoniskas nerimas kamuoja, nezinau i koki kampa lysti. Kai man blogai, tada as mazai kalbu arba visai nekalbu, todel ir cia atejusi tik paskaitau paskutinemis dienomis... Ryt pas gydytoja, gal bus ramiau
QUOTE(zanavyke @ 2006 03 01, 08:39)
Matau Svajuke mane jau itrauke i kita sarasiuka, kad tik tai butu tiesa, nes nuo vakar vakaro toks nezmoniskas nerimas kamuoja, nezinau i koki kampa lysti. Kai man blogai, tada as mazai kalbu arba visai nekalbu, todel ir cia atejusi tik paskaitau paskutinemis dienomis... Ryt pas gydytoja, gal bus ramiau
Zanavyke, nesijaudink, viskas bus gerai. ryt pamatysi savo puslytę, o gal net ir dvi.
Mergaitės, sėkmės šiandien per įsodinimą.
o man niekaip mmm neatvažiuoja. užkniso.
QUOTE(svajukė @ 2006 03 01, 09:27)
o man niekaip mmm neatvažiuoja. užkniso.
ar kalbėjai su U. apie situaciją?
QUOTE(Renata M @ 2006 03 01, 09:32)
ar kalbėjai su U. apie situaciją?
ne, neturiu dabar nei jėgų, nei noro. pailsėsiu, tada galvosiu. o mmm tuoj bus, tik kad vis nepramuša.
QUOTE(devina @ 2006 02 28, 23:04)
neužilgo jaučiu vėl tavę pamatysime sarašiukė stveriančia gandrą už gerklės laikykis
na šį kartą tai ne tas žodis, kad už gerklės stversiu. jau nebėra kantrybės gražiuoju tartis.
QUOTE(Daiva @ 2006 03 01, 10:21)
Grįžau, kaip sakau, truputį nėščia.
Įsodino 3 puikios kokybės (gerai dalinasi, be fragmentacijos). Dar 4 neblogus užšaldė. Dabar viskas Dievo valioj.
Na o aš su žurnalistais matyt nebesiskirsiu niekur - procedūrą šiandien filmavo SROVĖS
Įsodino 3 puikios kokybės (gerai dalinasi, be fragmentacijos). Dar 4 neblogus užšaldė. Dabar viskas Dievo valioj.
Na o aš su žurnalistais matyt nebesiskirsiu niekur - procedūrą šiandien filmavo SROVĖS
Wow, Daivute, super
Sėkmės dideliausios
Tu mūsų žvaigždė
QUOTE(Daiva @ 2006 03 01, 10:21)
eina sau. bet ant stalo kai gulėjai, tai gal nefilmavo, ką? o kaip čia taip susitarėt?