Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Vira, thumbup.gif manau, kad gerai dalinsis.

Daiva, kaip taviškiai apsivaisino? g.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 28, 10:31)
Daiva, kaip taviškiai apsivaisino?  g.gif

gerai, net 7 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata M @ 2006 02 28, 12:28)
gerai, net 7 thumbup.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vira @ 2006 02 28, 10:20)
Apsivaisino visos trys,ačiū dievui thumbup.gif Taip,įsodins rytoj.Įdomu,kaip dabar dalinsis...

Nu vira, tu čia pagal "įstatymą" pavarei doh.gif biggrin.gif
Sėkmės tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 02 28, 09:22)
Bet pasimatavau dabar- 37,5 g.gif  Ir pykina. Nežinau net ką galvoti.
P.S šiandien 7 įsodinimo diena.

Mane irgi maždaug 5-7 dienoms praėjus po įsodinimo kas rytą baisiai pykino, ir karštis, temperatūros nenorėjau matuotis kad nesusinervinčiau, bet jaučiau kad turiu.

Laikykis ir nesinervuok 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2006 02 28, 13:26)
Mane irgi maždaug 5-7 dienoms praėjus po įsodinimo kas rytą baisiai pykino, ir karštis, temperatūros nenorėjau matuotis kad nesusinervinčiau, bet jaučiau kad turiu.

Laikykis ir nesinervuok  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Dideliausios sėkmes wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Renata M @ 2006 02 28, 10:28)
gerai, net 7 thumbup.gif

Nu tai thumbup.gif , Daivute wub.gif
Tiesa, o kokia Gonalio doze stimuliavaisi?
Atsakyti
Sveikos likimo draugės,

Jau kelis mėnesius esu aktyvi jūsų forumo skaitytoja, džiaugiuosi kartu su jumis, kai pasiseka, liūdžiu, kai aplanko nesėkmė. Aš esu viena iš jūsų - taip pat likimo nuskriausta, vis belaukianti motinystės džiaugsmo.
Šiais metais pasiruošėme ir nusprendėme darytis pirmąjį IVF. Bet deja, nepavyko. Aišku, kad mes visa širdimi tikėjome, kad mums pasiseks ir nebuvo jokių abejonių, kad nepavyks, bet yra tai kaip yra... Toks gyvenimas... Noriu dabar pailsėti, sukaupti naujų jėgų bandyti dar kartą. Metai eina ne mūsų naudai, reikia skubėti. Mes tikim, kad tikrai mums pavyks!!! Ir to paties noriu palinkėti visoms – patikėkite, stebuklų būna. Nepraraskite vilties siekdamos savo tikslo... Didžiausios sėkmės!!!
Atsakyti
Šitą.. aną.. man čia toks klausimas staiga pasistojo g.gif
Ar man vaidenasi, ar daugėja besidarančiųjų IVF?
Atsakyti
Kinrože, labai smagu, kad neprarandat vilties. būtinai bandykit dar kartą. jums tikrai pasiseks. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2006 02 28, 16:24)
Šitą.. aną.. man čia toks klausimas staiga pasistojo  g.gif
Ar man vaidenasi, ar daugėja besidarančiųjų IVF?

kad man atrodo visada čia buvo nemažai merginų besidarančių. tiesiog tas, kurioms pasiseka, pakeičia naujos bandančios pagauti savo gandrą. o kai kurioms šis skyrelis jau kaip gimti namai. rolleyes.gif
Atsakyti
kinrože, neprarasti vilties ir isipusti taip sakant optimizmo linkiu ir tau 4u.gif smile.gif

As irgi tyliai sau skaitineju sita skyreli, dziaugiuosi ir liudziu kartu su visomis jame jau besipasakojanciomis, besidziaugianchiomis ir besiguodzhianciomis ir po truputeli ruosiuos savajam pirmam kartui...

nieko cia blatno neparashiau, be tiesiog...as su jumis taip pat, visom savo sirdies kertelem smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2006 02 28, 13:26)

Laikykis ir nesinervuok  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pelargonija, o tau šiandien 9 dienos po įsodinimo, ar ne? 4u.gif
Atsakyti