Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Daiva @ 2006 02 28, 08:40)
Jolančiuke, temperatūra matyt šokinėja priklausomai nuo Crynono kiekio, bet vistiek gerai, akd nekretnta. Man kažkaio irgi norisi tikėti, kad tu būsi tas stenukliukas, kuriai pasiseks su užšaldytais ax.gif  Šiaip tai karščio pylimas kaip tik geras požymis pagal mane. Bent jau mane klaikiai pylė prakaitas per visus nėštumus.

Niko, sėkmės mums biggrin.gif

Kai buvo paruošimas, tai aš vilčių labai mažai dėjau, kad kas išeis..Bet kai atšildžius 2 snaigutes abi išgyveno, gerai dalijosi, vilties koeficientas pas mane labai šoktelėjo į viršų ax.gif

Daivut, ryt ir tu turėsi mini leliukus pilve wub.gif IŠ visos visos širdies linkiu, kad jie pas tave apsigyventų 9 mėn smile.gif Kitaip jau negali būti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Prince @ 2006 02 28, 08:43)
Jolančiuke ,laZbai laikau kumštelius už tave wub.gif

Ačiū 4u.gif Greit ir aš už tave laikysiu wub.gif
Atsakyti
O aš žadu prisipirkti daug daug testų ir daryti juos kasdien nuo kokios 8-os dienos lotuliukas.gif Taip pasiilgau to laukimo, kai gali bent jau tikėtis nėštumo, kad sutinku pradžiai ir su I juostele teste tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 02 27, 16:12)

Kažin kaip Vira laikosi. Po punkcijos iš karto koridoriuj sveikinausi, jei nesusapnavau, su Vira g.gif

Ne Daiva,nesapnavai - ten buvau aš,jau po punkcijos biggrin.gif Rezultatai šiaip sau:
tik 3 kiaušialastės.

Svajuke heart.gif .Nėra žodžių...
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 02 28, 08:55)
O aš žadu prisipirkti daug daug testų ir daryti juos kasdien nuo kokios 8-os dienos lotuliukas.gif Taip pasiilgau to laukimo, kai gali bent jau tikėtis nėštumo, kad sutinku pradžiai ir su I juostele teste tongue.gif

o mane tiesiog žlugdo I juostelė. Nežinau, ar pirksiu testų schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Daiva @ 2006 02 28, 08:40)
Šiaip tai karščio pylimas kaip tik geras požymis pagal mane. Bent jau mane klaikiai pylė prakaitas per visus nėštumus.

tai, kad ją šaltas prakaitas pylė g.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vira @ 2006 02 28, 09:16)
Ne Daiva,nesapnavai - ten buvau aš,jau po punkcijos biggrin.gif Rezultatai šiaip sau:
tik 3 kiaušialastės.

rytoj įsodins?
Atsakyti
na, mergaitės, dideliausios sėkmės visoms. 4u.gif wub.gif laikykit frontą ir gerinkit rezultatus. jaučiu, kad greitai stipriai padidės antroji mano sąrašiuko dalis. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 02 28, 08:55)

Norėčiau jau ryt pabandyt ir aš testuką ax.gif Nes man testai vos savaitės laiko nėštumą linkę parodyt ax.gif Bet jei neigiamas- vėl nervų gadinimasis bus doh.gif
Kol kas man tokie lyg papykinimai užeina, tai tuom guodžiuosi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolančiukė: 28 vasario 2006 - 09:41
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 02 28, 09:40)
Kol kas man tokie lyg papykinimai užeina, tai tuom guodžiuosi blush2.gif

man nuo kokios 8 dienos irgi papykinimai užeidavo. tik vat jie, kai pasidariau hcg ir sužinojau, kad nieko nėra, staiga praėjo. lotuliukas.gif Jolančiuk, tikrai nenoriu numušti optimizmo, tiesiog savo pavyzdžiu norėjau parodyti, koks visgi galingas dalykas yra nervai ir įtikėjimas. blush2.gif laikau už visas kumštukus stipriai stipriai. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 28, 09:50)
man nuo kokios 8 dienos irgi papykinimai užeidavo. tik vat jie, kai pasidariau hcg ir sužinojau, kad nieko nėra, staiga praėjo.  lotuliukas.gif Jolančiuk, tikrai nenoriu numušti optimizmo, tiesiog savo pavyzdžiu norėjau parodyti, koks visgi galingas dalykas yra nervai ir įtikėjimas.  blush2.gif  laikau už visas kumštukus stipriai stipriai.  4u.gif  wub.gif

lotuliukas.gif
Bet žinai, Svajuke, aš kitaip nemoku blush2.gif Man jau geriau dabar taip galvoti, o jei bus kitaip-tada ašaras lieti ax.gif
Ačiū už kumštukus wub.gif
Atsakyti
Svajuke... nu bliamba kaip gaila sad.gif Bet tu saunuole, laikykis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolančiukė @ 2006 02 28, 09:57)
lotuliukas.gif
Bet žinai, Svajuke, aš kitaip nemoku blush2.gif

kitaip ir nereikia. ax.gif
Atsakyti
Svajuke pasiduoti negalima,laikykis.

Daiva klausė ar galima pagulėti palatoj.O tai laikai pasikeitė jums neleido ,o aš gulėjau beveik 2 valandas po įodinimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaira: 28 vasario 2006 - 10:12
QUOTE(Renata M @ 2006 02 28, 10:22)
rytoj įsodins?

Apsivaisino visos trys,ačiū dievui thumbup.gif Taip,įsodins rytoj.Įdomu,kaip dabar dalinsis...
Atsakyti