Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Vilma J. @ 2006 02 27, 22:26)
Renata, kaip Tau sekasi?

gerai 4u.gif stimuliuojuosi 3 d. o tau?
Atsakyti
QUOTE(Renata M @ 2006 02 27, 22:28)
gerai 4u.gif stimuliuojuosi 3 d. o tau?

Tai neužilgo pirma echoskopija bigsmile.gif ?
O aš už savaitės planuoju "sėsti ant adatos" biggrin.gif lotuliukas.gif Jau pradedu labai fear.gif , buvau nurimus ir vėl doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 02 27, 22:32)
Tai neužilgo pirma echoskopija bigsmile.gif ?
O aš už savaitės planuoju "sėsti ant adatos" biggrin.gif  lotuliukas.gif Jau pradedu labai fear.gif , buvau nurimus ir vėl doh.gif

penktadienį pas u. tai trumpą darys protokolą, ania? su cetrotidu?
nebijok, kas iš to, kad bijosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata M @ 2006 02 27, 22:35)
penktadienį pas u. tai trumpą darys protokolą, ania? su cetrotidu?
nebijok, kas iš to, kad bijosi lotuliukas.gif

Šį kartą trumpas protokolas :gonalis plius orgalutran plius pregnyl ax.gif
O Tau šį kartą ilgas g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 02 27, 22:41)
Šį kartą trumpas protokolas :gonalis plius orgalutran plius pregnyl ax.gif
O Tau šį kartą ilgas g.gif ?

orgalutran tas pats kas cetrotide. man ilgas.
nu laikykimės ivf fronte ir be kovos nepasiduokim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata M @ 2006 02 27, 22:45)
nu laikykimės ivf fronte ir be kovos nepasiduokim biggrin.gif

Laikykimės 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien apturėjau įdomu pokalbį, su 40m. vyriškiu apie IVF. Tai žinokit prisiklausiau ko negirdėjus doh.gif Koks žmonių supratimas apie visa tai ir man jis dar bandė įrodyt, kad jo tiesa doh.gif
Prasidėjo nuo to, kad jų pažystamiems darė IVF su donoro sperma. Kaip pasakiau, kad nelegalu tai jis apako, tipo kaip nelegalu, juk savos tai nėra ohmy.gif Tada išėjo kalba, kad jis galvoja jog IVF tai procedūra tik su donoro sperma ohmy.gif o ne su savo vyro, kitaip kam jei yra savas vyras tas IVF reikalingas ohmy.gif Nu pradėjom aiškintis kaip ten ir kur darė smile.gif paaiškėjo, kad tipo nelegaliai darė Klinikose prieš 12 metų smile.gif))) Nu tada dar labiau juokas suėmė. Man jis aiškino kaip IVF daroma: paimama donoro sperma ir supilama pas moterį smile.gif Sakau čia panašiau jau į IUI labiau. Tada išaiškinau kaip viskas daroma per IUI, o jis man sako nu ir kvaili visi, tai kam daro tą IVF jei IUI viskas paprasčiau smile.gif) Tipo neturi ką veikt ar kaip? Nu žodžiu, aiškinomės ilgai ilgai, kol žmogui daėjo thumbup.gif Va pasirodo kokios žinios, įsivaizdavo, kad IVF yra daugmaž klonavimas ohmy.gif
Atsakyti
Svajuke,labai gaila verysad.gif Ir vėl man užėjo piktumas ant IVF-ų.Nėra teisybės schmoll.gif
Atsakyti
Aš šįryt buvau jau "ant ribos"..Visą naktį maudžiausi šaltam prakaite..Kai aną kartą taip buvo, tai kitą dieną prasidėjo kraujavimas..Naktį matavausi temperatūrą - 37,2 (vakar laikėsi 37,4). Pasimatavau šįryt -37,1. Galvojau, nu va ir temperatūra krinta-jau vsio..Bet pasimatavau dabar- 37,5 g.gif Ir pykina. Nežinau net ką galvoti. IR lyg tyčia vyrui į Oslą skrist prireikė šįryt, grįš tik rytoj doh.gif
P.S šiandien 7 įsodinimo diena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolančiukė: 28 vasario 2006 - 08:23
Jolančiuke, temperatūra matyt šokinėja priklausomai nuo Crynono kiekio, bet vistiek gerai, akd nekretnta. Man kažkaio irgi norisi tikėti, kad tu būsi tas stenukliukas, kuriai pasiseks su užšaldytais ax.gif Šiaip tai karščio pylimas kaip tik geras požymis pagal mane. Bent jau mane klaikiai pylė prakaitas per visus nėštumus.

Niko, sėkmės mums biggrin.gif
Atsakyti
Jolančiuke ,laZbai laikau kumštelius už tave wub.gif
Atsakyti
Vira, kaip tu?
Atsakyti