QUOTE(Pelargonija @ 2006 02 27, 18:07)
Po įsodinimo nebėra ko daug gulinėti, ant lėktuvo kokių 15 min. palaiko, kad neišmėtytum. O aš namie paskui iki vakaro lovoj drybsojau ir vyrą varinėjau - paduok valgyt, paduok kavos, man reikia pagulėti
O manasis pats laksto, man tik gulėt liepia Na, ne liepia, bet pasiūlo ir vis klausia gal man to ar ano
O aš po įsodinimo būčiau mielu noru palatoj pagulėjus, ta prasme 15 min. man mažai atrodo Deja, po įsodinimo teko namo vykt. Visą kelią pramiegojau, išskyrus kai pavalgyt buvom sustoję
Svajuke
Daivute, linkiu sėkmės ir ne vieno, o bent dviejų pipiriukų
Ir kitoms sėkmės linkiu
Daivute, linkiu sėkmės ir ne vieno, o bent dviejų pipiriukų
Ir kitoms sėkmės linkiu
QUOTE(Medeina @ 2006 02 27, 14:40)
pasityčiojimas-tai kai parašus asociacijai rinkau (tai dariau ligoninėj,gulėdama po operacijos) ir "diedai" bandė ne parašą padėt, o savo paslaugas pasiūlyt ..na bet mažai į diedus dėmesio ir kreipiau..
Nėra ko ant jų pykti, jie taip savo kompleksus maskuoja.
Paprastai vyrai su kvailais klausimais nelenda, bet jei koks užklausdavo, kada vaikų turėsiu, tuoj pagalbos paprašydavau. Koks šaunuolis bebūtų, iškart pasimesdavo ir į krūmus
QUOTE(Daiva @ 2006 02 27, 17:48)
Ar po embrionų įsodinimo dar kažkiek gulima klinikoj? Tiesa, palata ten (VK) labai faina. Apskritai šiandien buvau labai patenkinta ir visu personalu, ir sąlygomis
Sudeda lialius ir lipia ant to pačio stalo - lėktuvo pagulėti. Užkloja, šviesą išjungia. Aš kai knarkti pradėjau, mane pakėlė
Svajuke laikykis .....
Svajuke
Daivute, Vira sėkmės Jums
Daivute, Vira sėkmės Jums
Svajuke, ateis laikas kaip būtinai pasiseks, pailsėk dabar, ir saugok save
Svajuke ................. neturiu žodžių........
man tai įsodinimas sutampa su Daivos trečiadienį.
per punkciją gavosi 21 kiaušialastė, 12 iš jų apsivaisino...
noriu tikėti...........
labai...
man tai įsodinimas sutampa su Daivos trečiadienį.
per punkciją gavosi 21 kiaušialastė, 12 iš jų apsivaisino...
noriu tikėti...........
labai...
Svajuke, laikykis, tikrai labai liudna
Et,neteisybe.
Bet tu saunuole, puikiai laikaisi net pavydu, as galvoju apie antra IVF ir zeme is po koju slysta pagalvojus apie nesekme, metai tai bega, o tu dar labai jauna, tai tavo koziris. O dabar gerai pailsek ir atsipalaiduok
Linkiu kuo didziausios sekmes visoms.
Laukiam geru naujienu
Et,neteisybe.
Bet tu saunuole, puikiai laikaisi net pavydu, as galvoju apie antra IVF ir zeme is po koju slysta pagalvojus apie nesekme, metai tai bega, o tu dar labai jauna, tai tavo koziris. O dabar gerai pailsek ir atsipalaiduok
Linkiu kuo didziausios sekmes visoms.
Laukiam geru naujienu
QUOTE(vvvvv @ 2006 02 27, 17:23)
kada patartumet pirkti testa, kad kuo greiciau numalsinti savo nerima?
ir gal galetumet pasakyti po kiek IVF dazniausiai pastojama??
buciau dekinga..
ir gal galetumet pasakyti po kiek IVF dazniausiai pastojama??
buciau dekinga..
sveika, nei tu pyk dėl pajuokavimų nei ką, geriau pasijuokime iš savo bėdų, nes kartais nuo jų tikrai stogas važiuoja
na, jei labai negali ištverti, tai bandyk testą bent jau 12 dienų po pirmos IUI. IUI efektyvumas po vieno bandymo nedidelis apie 15 proc., bet patartina IUi kartoti iki 6-12 kartų. šansai tikrai didėja (sąlyga geri kiaušintakiai ir pakankama sperma).
Renata, kaip Tau sekasi?