Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

tai vat tik kad pasakytų man kas nors, kad vat tada ir tada tikrai pasiseks, tai vis lengviau būtų iki tikslo eiti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 02 27, 16:54)
tai vat tik kad pasakytų man kas nors, kad vat tada ir tada tikrai pasiseks, tai vis lengviau būtų iki tikslo eiti.  ax.gif

kad kas žinotų, tikrai pasakytų biggrin.gif
Atsakyti
Svajuke wub.gif
Nu, tikrai tada ir tada tikrai pasiseks.
Nerupi tau musu paguodos zodziai, bet vis tiek... Truputi apsiraminsi, o tada nuspresi, kada ir ka darysi.
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 02 27, 17:07)
Svajuke  wub.gif
Nu, tikrai tada ir tada tikrai pasiseks.
Nerupi tau musu paguodos zodziai, bet vis tiek... Truputi apsiraminsi, o tada nuspresi, kada ir ka darysi.

Chiara, tu faina. 4u.gif pasiseks matyt... ir rūpi man labai jūsų paguodos žodžiai, labai rūpi. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2006 02 27, 17:23)
Sveikos merginos..
tad pradejom lankytis vaisingumo klinikoj ir stai pries 4 dienas (02.23d) man padare pirma IVF.. o pries 2 dienas (02.25) pakartotina..as taip pergyvenu.. nebegaliu nei dirbti normaliai nei nieko.. visos mintys tik apie tai ar pavyks.. ar pavyks.. ar pavyks.. jau svajoju, sapnuoju ir tik apie tai tegalvoju.. vyras taip pat labai pergyvena..
o kai pasiskaiciau, kad Jums po tiek kartu vis nesigauna tai is vis rankos nusviro..
ka reikes daryti jei nepastosiu po siu IVF?

oi negaliu, mirsiu iš juoko lotuliukas.gif
nu negirdėjau apie pakartotinį IVF tongue.gif
Ar čia turi omeny dvigubą IUI, ar tiesiog punkcija+įsodinimas? g.gif blush2.gif
Bet kokiu atveju linkiu teigiamo rezultato wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 27 vasario 2006 - 17:26
VVVV, tai kas per problemos, kad po metu reikejo viena po kito 2 IVFus darytis?
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 02 27, 17:28)
VVVV, tai kas per problemos, kad po metu reikejo viena po kito 2 IVFus darytis?

Klausyk, gal aš čia visai nusišnekėjau blink.gif o ar gali būti 2 IVF per 2 dienas? g.gif Tipo įsodina ir po dviejų dienų vėl įsodina?
Mistika blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2006 02 27, 17:34)
Gaila FEMME kad tai pasirode taip juokinga.. sumaisiau as tuos pavadinimus... IUI man dare..
matau, kad ne ten pataikiau su savo klausimais ir bedomis..
net siurpas per kuna perejo perskaicius toki nemalonu pasijuokima

oho, kokia tu jautri 4u.gif
tikrai nenorėjau įžeisti, bet labai jau juokingai nuskambėjo sumaišymas tongue.gif
nepyk wub.gif
Atsakyti
Vvvv, pasiskaityk IUI temelę - turėtų daug kas paaiškėti, o jei dar kils klausimų, drąsiai klausk panelių mirksiukas.gif
Papildyta:
Ar po embrionų įsodinimo dar kažkiek gulima klinikoj? Tiesa, palata ten (VK) labai faina. Apskritai šiandien buvau labai patenkinta ir visu personalu, ir sąlygomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 02 27, 17:48)
Vvvv, pasiskaityk IUI temelę - turėtų daug kas paaiškėti, o jei dar kils klausimų, drąsiai klausk panelių mirksiukas.gif
Papildyta:
Ar po embrionų įsodinimo dar kažkiek gulima klinikoj? Tiesa, palata ten (VK) labai faina. Apskritai šiandien buvau labai patenkinta ir visu personalu, ir sąlygomis smile.gif

nagi, didysis startas prasidėjo wub.gif
linkiu tavo embrioniukams augti gerai ir...... nu labai labai labai trokštu tavo laimės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 02 27, 17:51)
linkiu tavo embrioniukams augti gerai ir...... nu labai labai labai trokštu tavo laimės 4u.gif

labai ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 02 27, 18:48)

Po įsodinimo nebėra ko daug gulinėti, ant lėktuvo kokių 15 min. palaiko, kad neišmėtytum. O aš namie paskui iki vakaro lovoj drybsojau ir vyrą varinėjau - paduok valgyt, paduok kavos, man reikia pagulėti biggrin.gif
Atsakyti